prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Hoj!

Za zgodovino naj zapišem, da je v četrtek Golada potekala neverjetno uspešno. :) Nihče ni zamujal, nihče se ni pritoževal, veliko se je kvantalo in tudi čas ni bil slab. :P Razy je dobil lahkoten trening pred triatlonom, NM Bajsi so se malo oznojili, mojo malenkost pa je dokončno skuhalo. :D
Naslednji teden zagotovo ponovimo vajo. :)

Lp, Jusuf
Pozdrav!
oranzni_slon napisal/-a: Danes ne pozabite pijače za na pot. :) Se vidimo. :D

He, he, ni bilo časa za vodo po poti. :) Je ravno malo rosilo, da nismo preveč švicali. :) Rezultati ugodni. Hvala za družbo in se vidimo kmalu. :)

Lp, oranzni slon
Golada je tudi ta četrtek bila. Z Raziskovalcem sva čakala, da še kdo pride in ko sva spoznala, da ne bo nikogar sva jo kar ucvrla. Nekje v sebi sem se prav veselila, da Jusufa ni bilo ... no, tudi Oranžni slon bi se verjetno dolgočasil ... ob tempu, ki sva ga imela. NM Bajsi še kdaj pridejo?
Začetek je bil vroč in počasen, potem v gozdu pa prava uživancija. Pozabila sem že, kako prijetna je tale Golada in da vzpon le ni tako dramatičen, kot sem ga imela v spominu.
Naslednji teden pa zagotovo spet pridem, razen seveda če ne pride kaj vmes.
oranzni_slon napisal/-a:Pozdrav!

Po dveh tednih "miselne" Golade je ponovno čas za eno "živo" izvedbo. V četrtek na običajnem mestu ob običajnem času. :)

Lp, oranzni slon

Kaj pomeni "ob običajnem času"?
Pozdrav!
spela* napisal/-a: Kaj pomeni "ob običajnem času"?

:D Ja, spela* to pomeni ob običajnem času. :P (sevididatezedolgonibilonaGolado PRESS)

Lp, oranzni slon

p.s.: ob 1700 ostro!
oranzni_slon napisal/-a:Pozdrav!
spela* napisal/-a: Kaj pomeni "ob običajnem času"?

Danes bo običajen čas ob 1730. ;) Upam, da ti bolj ustreza. :)

Lp, oranzni slon
p.s.: V torek še nisem bil "apdejtan". :P

Ne morem še potrditi.
Sporočim do 17:10 po telefonu.
Pozdrav!

Zaradi zapore na cesti smo se zbrali nekaj minut kasneje. :P In smo šli. ;) Brez Špele. :(
Bilo je prijetno toplo in pogovorno. In tako smo v lahkotnem tempu naredili krog in se po kratki analizi raztepli vsak po svoje. :)
Naslednji teden ponovimo vajo. ;)

Lp, oranzni slon
Dragi Oranžni slon!

Res utegnejo biti ob 19:00 temperature v gozdu vsaj NEKOLIKO bolj prijazne (kar sicer še vedno pomeni vsaj 32 stpinj Celzija), a midva imava ta teden malo po osmi uri hlajenje na bazenu Kodeljevo. Vem, da veš, lahko nas prideš tudi kaj pogledat in zaplavat (za vsak slučaj imaš lahko s sabo tudi kakšen ključ).

Če boste tekli v tej vročini, pazite nase! Ker bi vas rada videla naslednjič, ko pridem na Golado! Jusufa pa tokrat raje pustite doma in ga zaprite v hladno klet.

S spoštovanjem!

spela*
  • 1
  • 356
  • 357
  • 358
  • 359
  • 360
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA