prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Celo traso sem se igrala avionček (krilila z rokami, da sem lovila ravnotežje :lol: ), pa vendar je to bil najbolj čmokast, drseč in blaten snežno romantičen K-Rožnik :clap: . O hitrosti raje ne bi, da si ne pokvarim med polžki ugleda, bi me lahko med želvake vrgli :oops: :--
Še pridemo kaj naokoli :clap:
AVI napisal/-a:Uf...me je že strah...Slika

In upravičeno... :lol: :lol:

Ampak lepo po vrsti...

Udeležba tokrat nekoliko manj številčna, pa še vedno lepa :D ...in, da smo bili "pravi" ljudje, je bila z nami tudi ena K-Rožnikarka...haha, le katera... :lol: :lol:

Potem pa štaaaart....uf, prva dva kilometra je morda še nekako šlo v "pogovornem" tempu, potem pa je Muc prevzel štafetno palico in šlo je...ne vem kam....v nebo? :lol: :lol: ...v glavnem letelo je kot hudič...Muc pa je verjetno mislil, da je za njim kakšna parna lokomotiva, ker sem toliko sopihal... :lol: :lol:

Tempo ni prav nič kaj popuščal in na koncu kvečjemu še zrastel....in tako nama je uspelo obrniti "podaljšani zimski" K-Rožnik pod uro. :D Hvala Muc, da si vlekel lokomotivo... :lol: :lol:

Analiza pa "de la Muc" :laola ..."no comment"...

Slika

Slika VSE NAJBOLJŠE MUC!!!!!!!! Slika
AVI napisal/-a:Tempo ni prav nič kaj popuščal in na koncu kvečjemu še zrastel....in tako nama je uspelo obrniti "podaljšani zimski" K-Rožnik pod uro. :D Hvala Muc, da si vlekel lokomotivo... :lol: :lol:

Pa vidva nista s tega planeta! :clap: :clap:

Muc, tebi pa hvala za super tiramisu in pa še enkrat vse naj naj! :laola
:wink: ...evo šele zdej sem orng zadihal haha :--
Ja kot je že Avi povedal, se nismo nč šparal od začetka do konca je kr "letel",
sploh zato, ker sem vedu, da je treba narest prostor za en košček tiramisuja. :lol:
Podlaga pa vse od snega, plundre do blata...tolk umazan že dolg nisem bil :lol:
Avi pa še brez lučke!...vsa čast, ker jest bi težko prišel okrog samo po dveh(tacah :lol: )

Nana to je pa moje ročno delo haha...in škoda, ker vas ni bilo več na K-rožniku, ker smo se mogli potem mi tolk bolj matrat, da ni preveč ostalo. :wink:
Družba itak spet odlična, obvezen čvek pred, vmes in po odlaufanem krogcu...hvala lepa vsem! :clap:

See ya... :wink:
  • 1
  • 356
  • 357
  • 358
  • 359
  • 360
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA