prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Tisti ,ki ste je zamudil Aljošev Tiramisu z veliko vam je lahko zelo žal :--(
Model obvlada in sam si privoščil kar dva kosa, ker pač je bila zaloga cukra na rezervi in sem rabil konkreten dvig in občutek toplenja mase v ustih, odtehta vso trpljenje skozi krožnik, ker je pol poti drselo, kot pr norcih.....
Skratka vsak na svoj način preživel in ugotovil, da še zmeraj rabim lučko.... :bum:
raf napisal/-a:...
Skratka vsak na svoj način preživel in ugotovil, da še zmeraj rabim lučko.... :bum:

Jp, dan se je res že občutno podaljšal in štart K-Rožnika je še v svetlem, vendar pa kmalu zatem pade noč...tako, da so lučke še vedno obvezni del opreme...

Sem bil pa tokrat tudi jaz med tistimi "optimisti" brez lučke.... :lol: :lol: ...ampak tokrat se je srečno končalo...pa saj tako nisem imel časa gledati pod noge :lol: :lol: :D
hahaha glede na to, da je za mojo prvo "peko" tiramisuja tolk pohval ni panike, da ga ne bi še kdaj sprobal :wink: ...seveda prej, preden bo eno leto naokrog! :lol: ...see ya :wink:

p.s.
Avi si predstavljaš, kaj bi šele blo, če bi imel ti svojo lučko?! :shock: ...bi se tik, tak zamenjal vlakovodja :lol: :lol: :lol:
muc napisal/-a:hahaha glede na to, da je za mojo prvo "peko" tiramisuja tolk pohval ni panike, da ga ne bi še kdaj sprobal :wink: ...seveda prej, preden bo eno leto naokrog!

Jaz mislim, da je najbolje, da imaš ......kar v torek,ponovi vajo, naredi (dva pekača) in mi bomo pridno tekali :lol: :lol: :lol: .
Jaz sem ta torek to poslastico zamudila :--( :--( :--( .

:wink:
Hmmm ja ni druge, kot da v kratkem ponovimo vse skupaj...ampak nič ne povem točno kdaj, da ne bi kdo prišel res samo zaradi tiramisuja :-- :lol:

K-rožnikarji see ya... :D

p.s.
petek!...yessss lep vikend vsem!...pridno migajte :wink:
muc napisal/-a:Hmmm ja ni druge, kot da v kratkem ponovimo vse skupaj...ampak nič ne povem točno kdaj, da ne bi kdo prišel res samo zaradi tiramisuja :-- :lol:

No, kar povej kdaj bo, da ne bo spet tolk užaloščenih duš :wink:
  • 1
  • 357
  • 358
  • 359
  • 360
  • 361
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA