prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

AVI napisal/-a:
nana napisal/-a:
muc napisal/-a:Hmmm ja ni druge, kot da v kratkem ponovimo vse skupaj...ampak nič ne povem točno kdaj, da ne bi kdo prišel res samo zaradi tiramisuja :-- :lol:

No, kar povej kdaj bo, da ne bo spet tolk užaloščenih duš :wink:

Tako pa to ne gre... :nono: .... :lol: :lol: ... :mrgreen: :mrgreen:

Gre, gre... saj se pozna :oops:
No, sedaj ko sem se končno nadihal pa lahko še kaj povem... :lol: :lol:

Hm, koliko nas je bilo ne vem natančno...mislim pa, da pravljičnih 13... :D :D

Nato pa štart in smo šli novim blatnim kopelim naproti...no, pa saj ni bilo tako hudo. :wink: Kilometer oz. dva ogrevanja potem pa ponovno "šiuuuuuuuuuu" in kolikor so noge in pljuča dala... Na klancu proti Šišenskem hribu sem kar malo "štrikal"...pa me je Muc-ev vlak vseeno počakal... :D :D Ni kaj, luštno je letelo. :D

Na koncu pa še čvek, kot se za K-Rožnik spodobi... :D :D

P.S. PST od Grbe do Koseškega bajerja je kopna...medtem ko so poti po Rožniku majčkeno drseče, ampak kakšne posebne panike ni... :D
haha "blatna kopel", ta mi je všeč...tekaške pajkice so včeraj spremenile barvo v rjavo :lol:
pa, da ne bo kdo kej narobe mislil zgolj in samo zaradi blata! :--
Začetek je bil res po suhem, prvih par km dokler se ne zavije v gozd, od tam naprej se pa podlaga pod nogami vseskozi spreminja in je treba biti kr mal pozoren na korak...na parih ovinkih me je zadnji konec skoraj prehitel :lol: ...takle imamo, sploh, če ti Avi diha za ovratnik :D :wink:
Seveda na koncu ni manjkala obvezna AnaLiza in čvek, čvek...ja, še en lušten K-Rožnik je mimo in že komaj čakam naslednji torek...see ya :wink:
po stari navadi pridem prepozno :roll: in potem zamudim štart, ker pač imam še ene par obveznih zadev glede preverjanja stanja števil in če so OK gremo.....
Ker sem vedel, da je gori po hribu blat in sem imel letni profil na nogah sem se odločil, da grem rajši ravninsko varianto z dvema dodatnima ovinkoma do gradu in hale in potem še po vodnikovi do križišča z Šišensko in podaljšek do bajerja in po kolesarski nazaj....čeprav nisem imel ure sem potem preveril po mapi, da je to isto(9,4 km), kot bi šel čez hrib in razlika je samo ta, da pač spodaj si skoraj suh, ker so poti kopne in normalno prevozne.
nazaj sem prišel prvi in naredil še razgibavanje in počakal tahitre jih pozdravil in zapustil prizorišče, ker sem imel še večerne obveznosti.....
januar je končan in moram rečti ,da se držim novoletne zaobljube :mrgreen:
  • 1
  • 358
  • 359
  • 360
  • 361
  • 362
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA