prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Poln kufer ga že imam. Snega. Spet plundra,mraz, zdrsi... Drugače pa hm Andreja je kmalu obrnila v drugo smer imel pa družbo nove tekačice. lenči baje je počasna. Tako sama pravi. Ne bo ravno držalo. Skratka udeležba ni bila ravno aaauuuuu. Pa še sneg je naletaval cel tek. Evo sej bo kmalu pomlad. :D
Očitno se bodo prebudili mamuti, vsaj tako kaže :wink:

Pravljično božično in taktično je bilo učiraj, saj nikamor, prav nikamor ni šlo, pa sem malček skrajšala, da sem vsaj za trenutek ujela ta "hitre".
Tisti, kateri zime nismo docela izkoristili, jo lahko sedaj nadoknadimo :lol:
Juhuhu pa smo "končno" dočakal zasneženi K-Rožnik!...sem ga že orng pogrešal :lol:
Ampak je vseeno pasal mal noge pretegnt po Sežani :wink:
Na koncu pa še kratka AnaLiza brrrr...fajn je blo! :D

Naslednji torek pa upam, da že v kratkih rokavih :-- ...K-Rožnik see ya 8)
Eni smo ga že danes, jutri pa nadaljujemo...potica, jajca, šunka in še vse ostale dobrote bo potrebno malo "pretresti".... :lol: :lol:

In sedaj smo že na poletnem času...torej svetlo bo kot hudič...samo kaj, ko je spet napovedan sneg do nižin. To ti pa je poletni čas... :lol: :lol:

Se vidjamo...seveda ob istem času na istem kraju... :D
lukav napisal/-a:Ob kateri uri je K-Rožnik - 17:30? Danes imam celo frej, mi mogoče uspe priti mimo. Saj lahko, ne? :)

Jp, jp....še vedno ob 17.30 na parkirišču ZOO... :D :D

lukav napisal/-a:Je treba kakšne priboljške prinesti s sabo, še posebno, če si "gušter"?

Verjetno se jih noben ne bo branil... :lol: :lol: :lol:
uf,uf, dons je pa letelo na K-Rožniku :shock: smo zajčka lovili :oops: mislim Muca,sam ga nismo ujeli ga že v Mostecu ni bilo več na vidiku :D , krogggg smo nato brez Muca obrnili v družbi Avija,Težičev Matej in še enga sotrpina ki se mu na žalost ne spomnim imena,na koncu še analiza in hvala gušterju Lukav za posladek :clap: :clap: ,se porajtamo
Sukar napisal/-a:uf,uf, dons je pa letelo na K-Rožniku :shock: smo zajčka lovili :oops: mislim Muca,sam ga nismo ujeli ga že v Mostecu ni bilo več na vidiku :D , krogggg smo nato brez Muca obrnili v družbi Avija,Težičev Matej in še enga sotrpina ki se mu na žalost ne spomnim imena,na koncu še analiza in hvala gušterju Lukav za posladek :clap: :clap: ,se porajtamo

Super je bilo. Tja do bajerja sva vas še videla v daljavi, potem pa niti slučajno več :) Potem sem nekje nad Halo izgubil vse sledi, jo zmotno mahnil po ta strmi, se čisto upehal in počasi prodiral proti Cankarjevem vrhu, ko nenadoma slišim divjanje za sabo - in potem sem spet ves penast dirjal za vami, pa seveda spet ni zneslo :lol:

Dobro sem se nadihal, mi je prav žal, da ne morem večkrat priti.
Pa smo ga...še enega, zimskega... :lol: ...vode vse povsod dovolj, da o blatu ne govorim. Smo bili na koncu tako "ošpricani", da bi si kdo še mislil, da smo se po tleh valjali... :lol: :lol:

Seveda je šlo v rdeče številke, včasih tako, da sem lahko samo :shock: ... :lol: :lol: ...ampak bilo je super fajn. :D

Analiza seveda ni izostala - je bila pa kar zdrava. Mraz je pa kar lezel in lezel in se hitro prebil do kosti. :lol: :lol:

Še slikovno dokazno gradivo...
Slika

Se vidjamo...ampak na žalost ne naslednji torek... :wink: ...1.april, je pa tudi že mimo. :lol: :lol:
Ulala!...bi rekel Ališič... :--
Dobr smo ga "obrnil"...na naketerih odsekih kr po luftu, glede na luže...temu primerno so tudi pajkice dobile novo barvo z zadnje strani :lol:

Brez AnaLize na koncu sveda ne gre, kljub zimskim razmeram...jagode, banane, krhlji,...hmmm hvala Lukav :clap:
Uživajte in lepo se imejte do naslednjega K-Rožnika...
...pa kjerkoli že boste (Bonne chance! :wink: ) ...see ya 8)

p.s.
Sukar...nikoli ne veš v katerem grmu tiči zajec (muc) :-- :lol: :wink:
  • 1
  • 364
  • 365
  • 366
  • 367
  • 368
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA