prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

haha po fotkah sodeč bo še kdo mislil, da se mi dobimo samo zaradi "malce" :--
Ampak jo je treba kljub vsemu prej zaslužiti...in res je bil dons en lušten, poletni K-Rožnik v tempu, ki je bil prijazen našim ne preveč spočitim nogam. :D
Hmmm kar se pa tiče obljube o dveh krogih pa...?!...kako naj laufam, če je pa tolk polno založena "miza" pred mano. :-- ...dolg seveda ostaja...mogoče že naslednjič. :wink:

Hvala za super družbo, vse sladke dobrote in lepo se imejte do naslednjega K-Rožnika...
uživajte, pa kjerkoli boste že tekal !!!...see ya 8)
No končno je tud men 1x ratal prit na slavni K-Rožnik. Tkole je to zgledal :arrow: pridružil sem se daljši varianti in ugotovil sem, da sem si ta njihov easy tempo čisto narobe razložil in da za mene le ni tko easy :lol: V hrbet sem jih gledal ene 4 km, pol sm pa raje šel na nižje obrate :oops: Zadnjo sem izgubil Vrtnico tam nekje pri bajerju, pol sm pa ostal sam in sm naredu eno svojo verzijo nazaj do ZOO-ja. Nabralo se je slabih 12 km v eni uri, kar pa je blo vsaj za mene danes ravno prav :D Ker sem bil prvič, se vsekakor spodobi, da ne prideš praznih rok (vsaj mati so me tako učili) in smo mizico obložili s samimi zdravimi stvarmi :? Nimaš kj, mišice so ble lačne, pa če si lačen, si ful drugačen :lol: Mal smo počvekal :arrow: zihr bo v petek dež (sm gledu napoved) :lol: V glavnem fajn je blo, fejst ste, pa se še vidmo, k mi bo le cajt dopušču. Ajd pol, Mišo
Misho76 napisal/-a:No končno je tud men 1x ratal prit na slavni K-Rožnik. Tkole je to zgledal :arrow: pridružil sem se daljši varianti in ugotovil sem, da sem si ta njihov easy tempo čisto narobe razložil in da za mene le ni tko easy :lol: V hrbet sem jih gledal ene 4 km, pol sm pa raje šel na nižje obrate :oops: Zadnjo sem izgubil Vrtnico tam nekje pri bajerju, pol sm pa ostal sam in sm naredu eno svojo verzijo nazaj do ZOO-ja. Nabralo se je slabih 12 km v eni uri, kar pa je blo vsaj za mene danes ravno prav :D Ker sem bil prvič, se vsekakor spodobi, da ne prideš praznih rok (vsaj mati so me tako učili) in smo mizico obložili s samimi zdravimi stvarmi :? Nimaš kj, mišice so ble lačne, pa če si lačen, si ful drugačen :lol: Mal smo počvekal :arrow: zihr bo v petek dež (sm gledu napoved) :lol: V glavnem fajn je blo, fejst ste, pa se še vidmo, k mi bo le cajt dopušču. Ajd pol, Mišo

Ko AVI ali pa muc pa marjan omenijo pogovorni tempo vemo koliko je ura. 8) Do prehoda jih še loviš potem pa se mašina segreje in se vidimo... No saj jih še kar neKAJ TAKIH, da ne bo zamere. Saj bo počasi ni panike. Pogovorni tempo? Pojdi z nama (lenči pa še kdo) pa dobro se napravi, da te med tekom ne bo zeblo. :D Različni hitri smo tako počasni kot hitri.
Ma sploh ni pene pa brez kakih HF pls 8) Jbg kdor jezika špara, teka v družbi strada :lol: Glavn, da se pr sladkarijah ne strada :lol: Sj sm že tko al tko navajen sam tečt :arrow: se lažje fokusiram na lepši spol, ki ga včeraj na PST kr ni in ni hotl zmankat :oops: Sj k bom velik, vas bom vse uzad pustu ... NOT :lol: Aaaajjd
Misho76 napisal/-a:@pajo, če bi to že včeraj vedu, bi šel z vami :arrow: bi vsaj družbo mel :lol: Nism pa zmrzljive sorte, tko, da drugič rade volje :wink: Vidmo, lpM

Ja kje si se pa ti rolal?

Na zakuski me, žal, ni bilo, sem lačnega želodčka odcapljala na eno drugo vadbo :twisted:
Ma sej še pridejo dnevi, anede, taki ta topli, sončni.
V upanju, da se jim na Cankarjevem vrhu končno odtaja tudi tista špina (beri voda za hlajenje in pitje).
Eni v torek delate,eni sploh ne delamo več, drugi boste čisto nekje drugje... Ampak ker je pač torek na sporedu ravno v bolj prazničnih dneh vprašanje koliko nas bo. Torej delček Polžje sekcije se je na tak lep dan odločil, da pač pride. Ob točni uri kot ponavadi. Bomo pa šli lepo za ta hitrimi na ta dolgo traso. :mrgreen: Se spodobi, da se še polži nekam premaknemo. :roll: Hitrost bo se ni za bati.Dobra volja prav tako.
  • 1
  • 366
  • 367
  • 368
  • 369
  • 370
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA