prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

pajo napisal/-a:Eni v torek delate,eni sploh ne delamo več, drugi boste čisto nekje drugje... Ampak ker je pač torek na sporedu ravno v bolj prazničnih dneh vprašanje koliko nas bo. Torej delček Polžje sekcije se je na tak lep dan odločil, da pač pride. Ob točni uri kot ponavadi. Bomo pa šli lepo za ta hitrimi na ta dolgo traso. :mrgreen: Se spodobi, da se še polži nekam premaknemo. :roll: Hitrost bo se ni za bati.Dobra volja prav tako.

Ene parkrat me je že mamil tale K-Rožnik, imam občutek, da me bo kmalu premamil. Seveda, če bo služba to dovoljevala. Zanima pa me nekaj. Predvsem kakšni so "kriteriji" za vstop v "polžjo sekcijo". Predvsem me zanima hitrost. Ostalo bom (upam) uspel doseči, ta pa me najbolj zanima... :roll:
Poldy76 napisal/-a:Ene parkrat me je že mamil tale K-Rožnik, imam občutek, da me bo kmalu premamil. Seveda, če bo služba to dovoljevala. Zanima pa me nekaj. Predvsem kakšni so "kriteriji" za vstop v "polžjo sekcijo". Predvsem me zanima hitrost. Ostalo bom (upam) uspel doseči, ta pa me najbolj zanima... :roll:

Poldy, jaz porabim tam uro in 10 minut, uro in 8 minut za 9,6 km...v klance hodim, ne tečem. To je polžja sekcija....sicer se nekateri tudi za polžke okličejo, pa gredo krog tam okoli ure :D . Upam, da sem kaj pomagala.

Pa lepo tecite v torek, jaz uživam zaslužen dopust :wink:
A ste vsi še kr na K-Rožniku haha
Včeraj se nas je nabrala kar luštna ekipca, eni na dolgi drugi na mal krajši trasi...ampak na koncu smo se vsi dobili ob naši "mizici" in mal počvekal, mal se posladkal...v glavnem lušten smo se imel! :laola

Naslednji torek nas bo pa še več...Fruškogorci pridejo in spet bo na sporedu pogovorni tempo :-- ...see ya :wink:
Juhuhuhu...me veseli, da ste ga lepo odkrožili...prešnjega sem moral prešpricati :--( ...ampak naslednjega pa prav sigurno ne bom.... :lol: :lol:

Muc...glede tempa pa res ni "heca"...ker jaz sem trenutno bolj na "slow"... :lol: :lol: ...tako, da pogovorni tempo prepuščam Sukarju... :lol: :lol: :lol:

Se vidjamo...tam kot vedno... :D
  • 1
  • 367
  • 368
  • 369
  • 370
  • 371
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA