prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 ales
Dobra izbira-današnji tek! Smo se srečali z novopristoplim članom, njegovo ženo, od nje bratom (ups, njega poznamo že od prej), prijatlom od brata, aja njega tudi že poznamo, in on nas potem cel večer zabava, zakaj že..?!

Ma nč, smo začeli z Lojzetom, tokrat GTA (šele zdaj vem od kje mu nick-hudoooo), Gorazdom in tinijem, tko zlo počasi. K me kr na lepem piči, da bi pa mi to lahko mal hitrej..no na koncu sem šel dve minuti hitreje ko včeraj z le enim utripom več..upam, da garmin ne laže..

V brunarci potem standardno, en drug Lojz se nam je pridružil, en hiter sken čez TF, naslednje tekme in ostala druženja in v trenutku je bila ura enajst..pa prihodnjič, za vas k niste uspeli tokrat!
Uporabniški avatar
 rainbow
Js zagotovo pridem še kdaj, če bom le uspela enkrat za vselej zrihtat tele moje težave z nogo :!: Žal je šlo v sredo očitno spet malo predaleč :(

Drugače pa....fajn sem se imela, čeprov sem odtekla krog sama in v svojem tempu. Novi obrazi, prijeten čvek na "after paryju" in že prov mal komičen brainstorming ob računanju razdalje zunanjega kroga :lol: :lol:
Sm pa doma kuj na decimalke zračunala in ja, veš Matej, nč več kot celih 12m in še mal čez :!: :D

Pa k ste že vsi tko na cajt....mogoče pa naslednjič moj rekord pade (evo, sem že tam!). Izhodiščni čas je tko samo en, ker tist z županovga teka ne velja, pa boš Lojze spet lahko dovolu, da častim :wink: :lol: Al pa se drugač zmenmo, da ne bo vedno pivo....prnesem "ta najboljše" vrhniške kremšnite :!: :idea: :) Da pa bo moj rekord naslednjič padu, pa vem že vnaprej, haha.....
 Nataša
ales napisal/-a: en hiter sken čez TF!

:shock: :shock: :shock: spet so opravljal!!! :evil:
eni pa spali in sanjali o pleskah... :oops: :oops:
Uporabniški avatar
 Barb
Nataša napisal/-a:eni pa spali in sanjali o pleskah... :oops: :oops:

A pičičev :lol: pa ni blo :shock:
mimogrede :arrow: :roll: kje pa so fotke pičičev :roll:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Barb napisal/-a:.... A pičičev :lol: pa ni blo :shock: ....

Ena je bila, ki nas je stregla. Kar precej dela je imela. 8) :wink:
 Nataša
Vlajko, o čem pa ti sanjaš??? :shock: Pičiči so hrana.
Miška, fotke bodo, ko mi nehajo po stanovanju zbijat in bom mela normalen dostop do računalnika :wink:

Bila je pleska v pičičih, pravzaprav...eh že grem :oops:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Nataša napisal/-a:... Pičiči so hrana. ......eh že grem :oops:

Kako je slovenščina bogat jezik! :D Ena besedica in vsaj dva pomena. Pičič pomeni tudi dobra bejba :wink: ..... Eh, še jaz grem, na Jošta in Mohor..... :D :wink:
Uporabniški avatar
 gorazd
Ja po dolgem času sem se spet prikradel do brda, bilo je luštno, v pogovornem tempu.

Aleš je pa dirkal, je čist odvezan :D :D Ne vem kdo ga bo lahko lovil žez 14 dni :?: :?:

Kdaj spet :?:
Uporabniški avatar
 tini
Ja, lustni so tile teki na Gorenjskem (sam sem imel kar tridnevni tekasko-analizatorski paket tule :) ). Od tega dva zaporedna Brda.
Mogoce bi pocasi veljalo razmisliti o menjavi naziva teme v "Dirke v Kranju" :) , ane Ales :) .

Drugace pa vcerajsnja analiza spet "ona prava". Pa tudi wienerji imajo veliko boljsi regenaracijski ucinek kot tiste sugave vegi pizze :twisted: !

lptini
Uporabniški avatar
 gorazd
tini napisal/-a:Ja, lustni so tile teki na Gorenjskem (sam sem imel kar tridnevni tekasko-analizatorski paket tule :) ). Od tega dva zaporedna Brda.

Počas bo treba razmišljat o nakupu stanovanja v Kranju, pa še bliži je do Medvod :D :D
Uporabniški avatar
 Vlajko
tini napisal/-a:.... Drugace pa vcerajsnja analiza spet "ona prava".....

Doma me je pričakal "mops" z renčanjem vred. :shock: :shock: :wink:
Uporabniški avatar
 GTA
tini napisal/-a:Ja, lustni so tile teki na Gorenjskem

Je že Gorazd mal namignil pa saj Medvode niso tako daleč.

Je blo prov fajn - sam, da smo bli na koncu bolj utrujeni od debate kot od teka...no ja, razen "dirkača" :D ...vsaka čast...

Drug teden se lahko dogovorimo za kakšen tek po mojih drncih, da vam mal razbijem monotonijo Brda.

Se beremo!
Uporabniški avatar
 MABE
Če ima kdo željo teči, se mi lahko pridruži jutri ob 09.30 okoli Brda.(lahko tudi dva kroga)
Uporabniški avatar
 miro
Vlajko, včeraj na analizi izvedel , kaj so uradno pičiči.
Tudi meni se pozna JLA, kjer smo imeli drugačno izrazoslovje.
Kaj češ, človek se uči celo življenje.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 Vlajko
Izjemoma že danes, torek, ob 18.00. 8)
Prvič pod Polarjevo "patronažo". :roll:
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39