prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Pozdrav!

Moram priznat, da sva v soboto z Raziskovalcem tekala na Rašici, pod Rašico in okoli Rašice. ;) Spodaj je bilo vse kopno na hribu pa prava zimska pravljica. Snega ravno toliko, da je bilo vse belo nisva pa zajemala v copate. Sonce je prav prijetno grelo, da mraza nisva niti občutila. :) V dobri družbi in lepi pokrajini človek zlahka pozabi na uro. :)
Vaja za ponovit. ;)

Lp, oranzni slon
Hoj!
cele napisal/-a:Jusuf upam da je visoki skiping uspel in da si izbral pravo smer.

Hvala za lepe želje, ampak zadeva ni v celoti uspela. Smer je že bila prava, o skipingu bom pa kdaj drugič več napisal. ;)

cele napisal/-a:Mislim da v četrtek ponovno zakrožim po Goladi.

Moja malenkost bo šla danes v izvidnico, kakšno je stanje na progi. Ne zgleda, da bi z vejami za vratom hodili iz hoste.
Jutri se odločimo ali bo Golada tokrat izjemoma ravninska.

Lp, Jusuf
Pozdrav!
Jusuf včeraj ni opravil ogleda. (špeckahla PRESS) In še vedno cinca kaj bi z današnjo Golado. ;) Zato moja malenkost predlaga, da se danes ne preizkuša sreče in zato prestavljam današnji tek na naslednji teden. Do takrat bo Jusuf menda že naredil kar je obljubil. :twisted:
Se vidimo naslednji teden.

Lp, oranzni slon
cele napisal/-a:OJ!

je kdo jutri za izvidnico po Goladi?

Ura prilagodljiva.

LP,

pozdravljeni.

sicer še nisem z vami tekel, a se kdaj probam organizirat :). redno tečem po golovcu. nazadnje zarad slabega vremena šele prejšnjo soboto, ko je bilA grozljivka. včeraj sem seveda spet poskusil in.....odsvetujem. bolj je bilo podobno plezanju kot teku :). tole se bo definitino dolgo saniralo, ker je veliko ogromnih dreves je polomljenih-podrtih....
Hvala RIO, upošteval tvoj nasved in šel malo po ravninskem PST-ju od jarš do fužinskaega gradu vse spucano. Res pa nisem plezalni navdušenec tko da bo Golovec še malo počakal :lol: . Pridruži se nam kdaj RIO.

Lep dan vsem.
HOJ!

Včeraj šel v izvidnico. Ja kaj nej rečem žalostno :cry: . Še veliko podrtih dreves. Praktično je očiščeno samo do observatorija vse ostalo je OVIRATLON :lol: . Tko da v temi pa je to še težje.
Mogoče bi bilo potrebno za ta čet razmišljati o alternativi. Ena izmed njih je lahko intervali na štadionu.

Lep pozdrav,
V soboto sem tekla PST. Po Golovcu je sicer pot z občasnimi ovinki levo/desno prehodna, je pa na njej nemogoče teči več kot 50-100m, ne da bi na poti skakal levo ali desno, ali iskal prehod. Na poti je ogromno podrtih ali polomljenih dreves, večjih, manjših...

Drugače je pa PST v 'ravninskem delu' ves že očiščen, je pa res hudo videt kaj je žled pustil za seboj.
Hoj!

cele napisal/-a: ... Ena izmed njih je lahko intervali na štadionu.

Meni se zdi vredu zamisel. hitrositnammanjka PRESS :P
Torej, v četrtek ob 1700 gremo na stadion ali pa po ravnem do Sostra.

Lp, Jusuf
  • 1
  • 369
  • 370
  • 371
  • 372
  • 373
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA