prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Hoj!

Moja malenkost je tudi bila tam pravočasno. :) In sva šla intervenirat na bližnji oval. Opazna je sprememba pri dostopu na oval, ki zahteva ustrezno razgibane spodnje okončine in omejeno težo. :P Ustrezala sva postavljenim kriterijem in se lahkotno utirila v ustrezno krožnico. Kakor bi mignil je bil izpolnjen načrt gibanja in lahko sva pujsnila proti izhodišču. Vsekakor bo potrebno takšno kroženje še ponovit. :D

Lp, Jusuf
Pozdrav!

Danes je NM Bajsi končno zvlekla mojo malenkost na R od Rožlade. :) Ampak je bilo vredu. :P Malo sva pihala in sopla po ravnem in brez težav porabila 50 minut za tek. :D Ostalo je šlo v flauže in podobno. :twisted:

Lp, oranzni slon
Hoj!

Zadnjič sem končno naredil ogled Golade po žledu. Proga je prehodna. Na nekaj mestih okoli egometra je bilo potrebno malo vijugat drugače pa brez težav. Toliko, da se ne bo kdo kaj zgovarjal.

Lp, Jusuf
Pozdrav!

Za zgodovino je potrebno napisat, da včeraj Rožlade ni bilo. NM Bajsi so zopet nekaj bolehni, moja malenkost pa se je zataknila v službi. Beh. :( Nobene resnosti. :P

Lp, oranzni slon
Hoj!

V četrtek sva z Raziskovalcem opravila z levo Golado v pogovornem tempu. :) Ugotavljala sva, da je zelo "golo" v hosti. :( Tudi količina drvarjev je neobičajno visoka. ;) Skratka, poleti nam bo vroče na Goladi.

Lp, Jusuf
Pozdrav!

Najprej nekaj besed o NM Bajsiju. Še vedno se bori z boleznijo. Zato bo Rožlada prestavljena na naslednji teden. (Bomo morali not prinašat.)
Sedaj pa še nekaj besed o moji malenkosti. Tri tedne bom manjkal na Goladi. Romi barvice zahtevajo svoj obrok pozornosti in ni, da bi se hecal z njimi. Naj vas to ne zavede v lenarjenje, kajti ob vrnitvi bo sledilo preverjanje gibalnih sposobnosti. :)
Lepo tecite in pišite poročila. Tudi, če boste le v duhu na Goladi.

Lp, oranzni slon
Svojo Glodado sem fizično odtekel na svoji "ruralni" trasi v Črnučah (ob Savi, Gameljne, Sračja dolina). Ista dolžina, malo manj klancov. Spremljal me je pes Tari (ali jaz njega), katerega lastnica je Sončka, jaz pa sem njegov občasen sprehajalec. Pes je imel veliko veselja, jaz pa tudi skoraj toliko. Ker sva oba zelo prijazna (pes celo bolj od mene) sva poklepetala oziroma odtekla nekaj prijatelskih intervalov tako s tekači, kot z nekaterimi drugimi štirinožci (jaz sem bil v svoji kategoriji med počasnejšimi, Tari pa med hitrejšimi - beri samo hrti ga morda šišajo). Tari mi ni delal sramote, ker uboga in pride na poklic tudi če se podi s sovrstniki po travnikih. Lastnica ga je očitno dobro vzgojila. Na najhujšem vzponu pa sem močno razmišljal o Goladi, in bil praktično duhovno tudi tam. In bil vesel, da je vzpon precej krajši.
Tudi včeraj sem bil na Goladi le v duhu. Tokrat nisem tekel niti doma, sem pa šel prvič letos s kolesom v službo in iz nje. In danes sem vajo ponovil. To je zneslo 2X po 45 minut kolesarjenja oziroma 2 x po 15 km. Na Golado bom intenzivno mislil tudi danes zvečer v bazenu kjer me čaka cerka 3 km brez kakršnihkoli klancev. V nedeljo pa Kraški maraton. Se bomo vlekli ampak pretekli ga pa menda bomo. Važno , da sem nazaj v gibanju.
Pozdrav!

Razy, hvala za tvoj motivacijski zapis. Takoj, ko sem prebral tvoj plan za ta konec tedna sem si nadel tekaško opravo in jo mahnil na eno Golado. Nisem hitel ampak predvsem užival v miru gozda, ki se potaplja v temo noči. ;) Mislim, da bom ta konec tedna ponovil vajo še enkrat. :D

Lp, oranzni slon
Pozdrav!

Evo, romi barvice so sprostile četrtek za tek. :) Torej, v četrtek ob 1700 preverjanje gibalnih sposobnosti na eni klasični Goladi. :) Ne zamudite te izjemne priložnosti. :D

Lp, oranzni slon
  • 1
  • 370
  • 371
  • 372
  • 373
  • 374
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA