pajo napisal/-a:Danes bomo polži probali sopihati za ta hitrimi. Baje.
Da me ne boste pustili samo zadaj, ker potem se vam zgubim...sem ekstra počasna danes

pajo napisal/-a:Danes bomo polži probali sopihati za ta hitrimi. Baje.
lenči napisal/-a:pajo napisal/-a:Danes bomo polži probali sopihati za ta hitrimi. Baje.
Da me ne boste pustili samo zadaj, ker potem se vam zgubim...sem ekstra počasna danes
pajo napisal/-a:lenči napisal/-a:pajo napisal/-a:Danes bomo polži probali sopihati za ta hitrimi. Baje.
Ma kaj se ti sekiraš... Gremo pa je. Samo naravnost pa smo že tam.
Hojca napisal/-a:Danes žal ni šlo, pridem na ponovitev. Aja, še prej pa Brdo, ane? Že pišem mail...
vilazala napisal/-a:Tudi polžki smo se privlekli v cilj, nas je šlo kar nekaj za ta hitrimi 14km. Ugotovili, da bi polžki lahko to še večkrat ponovili
. Hvala Mishotu za družbo na začetku (in potrpljenje s polžjim tempom
) in Pajotu za družbo v klanec, je šlo brez hoje
.
muc napisal/-a:...Lušten smo se imel, seveda tudi čvekanja ni manjkal...mal vmes med tekom, ...
kustus napisal/-a:P.S.
Iz smeri LJ izhod Kranj-Zahod. Iz AC na križišču desno, do krožnega križišča in na drugi izvoz smer Brdo, 200m naprej na desni gostilna na križišču zavijete levo, nadaljujete naravnost do protokolarnega objekta Brdo. Ko bo z dasne in leve zmanjkalo hiš še dobrih 200m naprej pred živo mejo na levi strani se zavije preko mostička na levo ob Brdu in po 200m naprej parkirišče.
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA