prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

lenči napisal/-a:
pajo napisal/-a:Danes bomo polži probali sopihati za ta hitrimi. Baje. :D

Da me ne boste pustili samo zadaj, ker potem se vam zgubim...sem ekstra počasna danes :oops:

Ma kaj se ti sekiraš... Gremo pa je. Samo naravnost pa smo že tam.
pajo napisal/-a:
lenči napisal/-a:
pajo napisal/-a:Danes bomo polži probali sopihati za ta hitrimi. Baje. :D

Da me ne boste pustili samo zadaj, ker potem se vam zgubim...sem ekstra počasna danes :oops:

Ma kaj se ti sekiraš... Gremo pa je. Samo naravnost pa smo že tam.

Ja, pa ja, si me pustil tam zadaj :oops: ...na srečo v odlični družbi Kustosa :cast1: ...še naklepetala sva se lahko, tako sva bila "hitra" :-- . Luštna trasa, še kdaj za ponovit :D
Tudi polžki smo se privlekli v cilj :clap: , nas je šlo kar nekaj za ta hitrimi 14km. Ugotovili, da bi polžki lahko to še večkrat ponovili :laola . Hvala Mishotu za družbo na začetku (in potrpljenje s polžjim tempom :oops: ) in Pajotu za družbo v klanec, je šlo brez hoje :clap: .
vilazala napisal/-a:Tudi polžki smo se privlekli v cilj :clap: , nas je šlo kar nekaj za ta hitrimi 14km. Ugotovili, da bi polžki lahko to še večkrat ponovili :laola . Hvala Mishotu za družbo na začetku (in potrpljenje s polžjim tempom :oops: ) in Pajotu za družbo v klanec, je šlo brez hoje :clap: .

Ker je bil še čas za klepet... Za čilije se pa res priporočam. Lahko je od vsake sorte samo po 1 sadika, da dobim plodove in potem semena. To bi bilo super. :D Se že veselim.
LP

Tudi sam sem bil v dvomih DOLGA - KRATKA, pa saj je vseeno katera sam da je. No na križišču dolge/kratke sem se vseeno odločil za DOLGO. Z Lenči sva imela lep tek in seveda klepet. Zelo sem vesel da sem se odločil tako kot sem se (Pajo je pa kriv za to). Hvala Lenči in tebi Pajo tudi. Se vidimo na Brdu in v Military Museum Martin. Trenutno je prijavljenih 13 + midva. (zzvis@t-2.net ali 031/500-405---za prijave)
Ojla K-Rožnikarji! 8)
Ni lepšega kot odtečt en krog v super družbi, če je pa zuni še sonce tako, kot je bilo včeraj, je pa že skoraj kičasto. :D
Lušten smo se imel, seveda tudi čvekanja ni manjkal...mal vmes med tekom, več pa seveda potem še pri obloženi "mizici"...hvala za vitaminčke, OH-je... :clap:

Naslednji torek bo pa prav poseben K-Rožnik in 100 % sem zraven...see ya :wink:
muc napisal/-a:...Lušten smo se imel, seveda tudi čvekanja ni manjkal...mal vmes med tekom, ...

Ja, ampak je bilo res bolj malo... :lol: :lol: ...o razlogu pa itak ne bi... :oops: ...nemoremdihatiingovoriti press :lol: :lol: ...ampak smo pa pri AnaLizi vse "notri prinesli"... :lol: :lol:

Naslednji teden pa kot smo že rekli, gostovanje na Gorenjskem... :D :D

Vse ostaja enako, le kraj kjer se dobimo se spremeni :D ....Torej štart ob17:30 kraj pa tokrat Brdo pri Kranju:
kustus napisal/-a:P.S.
Iz smeri LJ izhod Kranj-Zahod. Iz AC na križišču desno, do krožnega križišča in na drugi izvoz smer Brdo, 200m naprej na desni gostilna na križišču zavijete levo, nadaljujete naravnost do protokolarnega objekta Brdo. Ko bo z dasne in leve zmanjkalo hiš še dobrih 200m naprej pred živo mejo na levi strani se zavije preko mostička na levo ob Brdu in po 200m naprej parkirišče.

Slika
Ejga lenči... pustil sem te zadaj ker vem v kaki dobri družbi boš prišla nazaj. Nekdo drug je rabil družbo - vilazala ker je bil Misho enostaven prehiter. Tako, da sem bil v dilemi kaj naj naredim. Mislim, da se je na koncu vse dobro končalo za vse. Torek? Ja če preživim nedeljo. 8)
Zgleda, da nam je K-Rožnik zares čisto zlezel pod kožo...nismo si mogli kaj, da ga ne bi obrnili še danes...blata za izvoz, luž na PST-ju ni manjkalo, z naba je vseskozi kapljalo, mraz pa kot bi bili marca :? , ampak vseeno je bilo super-fajn :D :D še posebno na analizi... :D :D ...Sukar, Muc in Alenovski hvala za družbo... :D :D

P.S. Kustus o teh sličicah pa še ne vem dosti...hehehehehe...
  • 1
  • 372
  • 373
  • 374
  • 375
  • 376
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA