prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Startal sem s pol ure zamude, potem pa se trudil s tempom, da me vilazala ne bi predolgo čakala na cilju. Bilo je kar toplo danes in zagotovo se sam ne bi spravil teči, če ne bi bilo K-Rožnika :clap:
Ena dobra stran vročine pa je bila danes - nobene gužve :lol:

Pajo, z veseljem te še kdaj "rešim" :D
Uffff tole je pa bil K-Rožnik!...savna time hehe :lol:
Ampak smo ga...celega, polovičko,...važno, da je luštn in se dogaja...švical smo še na AnaLizi tko, da ni blo samo čvek, čvek...aja pa češnje smo jedl..hvalaaaaaa :wink:

Do naslednjega K-Rožnika pa kr lepo v senco...še bo vroče...see ya 8)
Vroče kot hudič... :lol: :lol: ...od mene je teklo, da so bile še superge mokre, kot da bi tekel po lužah... :lol: :lol: ...ampak smo ga in naslednji teden ga bomo spet... :lol: :lol:

In glede nato, da je naslednji torek prazničen, K-Rožnik BO , lahko se pa vseeno malo pofočkamo kdo pride in kdo ne...ker nekaj se obeta... :lol: :mrgreen: :mrgreen:

P.S. Midva seveda prideva oba... :D
AVI napisal/-a:In glede nato, da je naslednji torek prazničen, K-Rožnik BO , lahko se pa vseeno malo pofočkamo kdo pride in kdo ne...

Dela prost dan je potrebno izkoristit, zato verjetno pridem še jaz :D če me želi kdo videt, naj se pridruži :wink: :lol: :lol: :lol:
LP

Seveda pridem. Moram pokazati nov dres je nekaj posebnega, na njem so vse ekipe za katerte sem kdaj treniral in tekel, logotip mojega društva, seveda ne manjka tudi ljubrča žena in seveda nekakšna številka ki sem najprej mislil da je štartna a glejga zlomka pravijo da so leta. O.K.
LP.

torej iz sporočil sem razbral da je zbiranje vsak torek ob 18ih. Samo ne vem kje. Ker sem nov na forumu me tudi zanima ali za po teku dam v prtljažnik kakšno pivo ali je to samo ob posebnih priložnostih. Namreč nebi rad prvič prišel in bil popolnoma nepripravljen. :D .

Hvala za vaše odgovore.
Da se ne pozabi jutri K-Rožnikujemo...bojda se res nekaj pripravlja...in, da vidimo kakšen dres si je kustuts "prislužil"... :lol: :lol:

Drugače pa hvala Scooby za odgovore....in pozdravljen Cele na Tekaškem Forumu in K-Rožniku... :D

Se vidjamo jutri na enem "čvek" K-Rožniku... :lol:
  • 1
  • 375
  • 376
  • 377
  • 378
  • 379
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA