prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Osvežen seznam:
Start teka v nedeljo 11.10.2009 ob 7:00 izpred Fužinskega gradu.

Cel krog:
Uroš Sobočan ? (če se pravočasno vrne)
raines
marjan
bobr
zajc (začne in konča pri LM)
vencelj (začne in konča pri LM)
miciM
Loni (mogoče polovičko)

Polovičko:
kengurujko ?
jakica
vidkul
pajo
Marjana
raf

Okrepčevalnice:
ROSI64 Fužinski grad - okrepčevalnica za zajc-a in venclja
Classix Peruzzijeva
Žuži Koseški bajer
zajc Ljubljanske mlekarne
ROSI64 Letališka cesta

Pričakujem še koga, da dam na seznam. Več nas bo lepše bo. Vreme tudi bo. :D
Nazadnje spremenil ROSI64, dne 08 Okt 2009, 20:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Teden je že skoraj okoli in vikend je pred vrati.
Tole nedeljsko praznovanje PST-ja pa nikakor ne gre zamuditi, tako da sebe jest lahko kar pofočkam, samo s kategorijo "polovička" in tempom imam pa "majhen" problem. :oops:

Kakorkoli že s Fužin pa tja do Kosez bom že v doglednem času prilezla (verjetno pa bom med popotovanjem razmišljala tudi o ustanovitvi ultra polžje sekcije). Predvidevam, da bodo "ta hitri" v tem času ko jaz prilezem do Kosez že naokoli. :roll: :oops:
:arrow: Pa kaj potem, bo pa to moja prva "poločička" :wink: .

Se vidimo v nedeljo ob 7.00 na Fužinah (do tja bom pa tudi upam, da nekako uspem priti).
Lp vsem.
jakica napisal/-a:Teden je že skoraj okoli in vikend je pred vrati.
Tole nedeljsko praznovanje PST-ja pa nikakor ne gre zamuditi, tako da sebe jest lahko kar pofočkam, samo s kategorijo "polovička" in tempom imam pa "majhen" problem. :oops:

Kakorkoli že s Fužin pa tja do Kosez bom že v doglednem času prilezla (verjetno pa bom med popotovanjem razmišljala tudi o ustanovitvi ultra polžje sekcije). Predvidevam, da bodo "ta hitri" v tem času ko jaz prilezem do Kosez že naokoli. :roll: :oops:
:arrow: Pa kaj potem, bo pa to moja prva "poločička" :wink: .

Se vidimo v nedeljo ob 7.00 na Fužinah (do tja bom pa tudi upam, da nekako uspem priti).
Lp vsem.

Super :D tudi ta vikend bodo padali osebni rekordi. :clap:
Pride še tekač oziroma udeleženec triatlona na Floridi drugače moj sodelavec. Sedaj baje počiva in ne teče tako, da bo šel počasi. Koliko bo šel? Se bo že sam odločil.
Nazadnje spremenil pajo, dne 09 Okt 2009, 07:32, skupaj popravljeno 1 krat.
[quote="ROSI64Super :D tudi ta vikend bodo padali osebni rekordi. :clap:[/quote]

meni bo uspeh, če bom prišel skozi brez posebnih težav z tempom 6.25, ker bo to prvi tek po 14 dnevih prisilnega mirovanja. :twisted:
Če računam, da me bo jutri močilo v Šenčurju in, da se bliža LJ tek pa, da bo v nedeljo kao še bolj padalo greste prav tako tečt v nedeljo? Ker če bo padalo ROSI64 me res ni treba čakati pred bajerjom.
pajo napisal/-a:Če računam, da me bo jutri močilo v Šenčurju in, da se bliža LJ tek pa, da bo v nedeljo kao še bolj padalo greste prav tako tečt v nedeljo? Ker če bo padalo ROSI64 me res ni treba čakati pred bajerjom.

Kdaj bom pa vedel, ali greš ali ne greš ?
bobr napisal/-a:Jaz grem sigurno ne glede na dež in bi bil vesel supporta kot je bilo dogovorjeno.

Dež je samo informacija o vremenski situaciji :--

Suport bo, jaz se bom držal dogovorjenega, pa tudi če boš sam tekel.
Mislim, da dež, ki pa naj bi v nedeljo ponehal, ne bo ovira skoraj nobenemu izmed vas, vsaj kolikor vas jaz poznam.

MiciM, če ne bi zmogla celega kroga, greš lahko pol, ali pa 3/4 do letališke, kjer bo okrepčevalnica, od tam te pa lahko zapeljem potem do Fužinskega gradu.
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA