prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 milkec
eggy napisal/-a:A ma Milkec enga Cliota....

That's milkec! In bilo je prvikrat po nevem koliko časa, da nisem zamudil (sem prišel točno ob 17.26)!!!

Samo kaj ko se nisem imel nikomur pohvaliti, ker sem bil solo!

Saj se mi je zdelo, da si ti, ker si tako od strani opazovala kdo je kje. Pa itak sva se potem na vrhu klanca srečala :) Sem tisti, ki poleg slona pozdravi večino tekačev!
Uporabniški avatar
 MihaPR
milkec napisal/-a:Sem tisti, ki poleg slona pozdravi večino tekačev!

Večino :) raje nebi v podrobnosti, kajne :)
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Za četrtek se vsi tako hitite potrjevat za n krogov, da vas je kar veselje brat.
Za ob petkih, pa... Bajsi nekaj moleduje, nekdo potrdi svojo neprisotnost ostali pa tiho.
Do zaključka redakcije (mojega odhoda s šihta) se noben ni prijavil.
In Bajsija ni bilo, imel je nekaj problemov z jajčno lupino.
 eggy
milkec napisal/-a:Pa itak sva se potem na vrhu klanca srečala :) Sem tisti, ki poleg slona pozdravi večino tekačev!

Hmmm....se niti ne spomnim, da bi koga na vrhu srečala. No....je pa res, da na Glovocu skoraj nihče nikogar ne pozdravlja. Sem ravno vceraj razmišljala, da bi moral novo temo odpret.....tek in bonton :)

Jah.....jaz ....če se le spomnim....tudi pozdravim tekače (slona do sedaj še nisem srečala), ki jih srečam in predvsem tiste, ki me prehitijo (teh ni malo :) ).
Uporabniški avatar
 pegaz
eggy napisal/-a:No....je pa res, da na Glovocu skoraj nihče nikogar ne pozdravlja. Sem ravno vceraj razmišljala, da bi moral novo temo odpret.....tek in bonton :)

Nekaj smo tudi o tem že rekli:
Tekaška etika
Pozdravljanje med tekom

Pa ni nič narobe, če še kdaj in potem koga pozdravimo!
LL, Pegaz :)
 eggy
pegaz napisal/-a:
Pa ni nič narobe, če še kdaj in potem koga pozdravimo!
LL, Pegaz :)

Jap....se strinjam. No, meni se zdi fajn....če koga srečam, pa me kljub zatoplenosti v tek, opazi :) ....pa čeprav nisem slonica.

PS:...pa hvala za te info.....zanimivo branje :)
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!

8) Najprej petkovo porocilo. ;) Je zelo kratko. :) Hvala bajsi, ker te ni bilo. :twisted: Sem bil sam in ravno prave volje, da sem postavil PB in ustavil uro na 0:46:44. Edino, kar me je potem skrbelo je bilo, da se pravzaprav nisem podil na vso silo. :) :twisted:
Eto, draga deca moja, cetrtek in petek sta tik pred nami. Naj vas opozorim, da je Golada tudi ta teden. :) Program bo prilagojen zeljam in potrebam udelezenk in udelezencev. Start bo ob uri, brez cakanja zamudnikov. (1730 in 1830) Bajsija bomo, ce se seveda prikaze, pozrli s kostni in kitami vred. Ostala bodo samo v trdo kuhana jaj**. ;) :twisted:

lp, Jusuf jel Islam :twisted:
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
Bajsi napisal/-a:....
Za ob petkih, pa... Bajsi nekaj moleduje, nekdo potrdi svojo neprisotnost ostali pa tiho.

8) Jao, Bajsi ze vidim, da rabis kaksen meter pasje radosti in pa pol soda pira, da se malo k sebi spravis in nehas jamrat, da te nihce ne mara. :twisted: Morda bi bilo pa fino, da raje pozorneje beres sporocila. :)

lp, Jusuf gloda Bajsija :twisted:
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Se pofočkam za četrtek ob 17:30, druga runda pa če bo šlo. Se že veselim,
in mislim, da bom v septembru bolj reden udeleženec kot sem bil v avgustu.
:oops: :lol:
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
eggy napisal/-a:.... (slona do sedaj še nisem srečala).......

8) No, to bomo pa sele ugotovili. :) Boh ve kolikokrat te je ze pozdravil, pa se vedela nisi, ker ta slon tece pod krinko in ga ni lahko prepoznat. :) :twisted: Ja, je taka malo 'tezka' zival. ;) :)

lp, Jusuf mal Islam
 eggy
Jusuf napisal/-a:Boh ve kolikokrat te je ze pozdravil, pa se vedela nisi, ker ta slon tece pod krinko in ga ni lahko prepoznat. :) :twisted: Ja, je taka malo 'tezka' zival. ;) :)

Huh....saj zdaj me bo pa še strah na Golovcu :) .....k sem bolj boječe sorte, to je itak znano :)
Je pa res, da sem tudi zelo ferbčna, tako da.....me sloni na Golovcu zelo zanimajo.
Uporabniški avatar
 žure
Slona pejd rajši v ZOO pogledat :twisted:
Kaj pa če bo "Golovški Slon" spet take volje - za PB, pa še pod krinko.
Bog ne daj, da mu Jusuf s ketne uide :wink:
 eggy
žure napisal/-a:Slona pejd rajši v ZOO pogledat :twisted:
Kaj pa če bo "Golovški Slon" spet take volje - za PB, pa še pod krinko.
Bog ne daj, da mu Jusuf s ketne uide :wink:

Jao....včasih se je temu reklo: Nič ne štekam, ampak ziher je cool.
Uporabniški avatar
 žure
Nič se ne sekiraj, bo že...
 eggy
......si me čist pomiril.....hvala
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 401