prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

pajo napisal/-a:Vem, da jutri pride šefica. Vrača pa se tudi vilazala in vemo potem koliko je ura. :D

Uf, če pride pa šefica, potem se pa moram javiti :-- . En poslovilni na izi se pa že spodobi, ker ne vem, kdaj me bo spet uspelo zanesti na K-Rožnik :?
Se vidimo :clap:
AVI napisal/-a:Če se vse poklopi bo danes analiza nekoliko bolj sočna... :D

Oh škoda, da sem morala jaz danes zaradi službe že zjutraj na Rožnik, ampak bilo je pa hladno :D .
Lepo tekajte

:wink:
Tekli smo,tuširali prav tako,jedli in pili... ter se od lenči poslovili! :--( Draga polžika še zadnjič pa ti nisem mogel delati družbe. Je res kar pravi star pregovor: zarečenega kruha se največ poje. Toliko o moji družbi. Polžika srečno. :laola
pajo napisal/-a: Draga polžika še zadnjič pa ti nisem mogel delati družbe. Je res kar pravi star pregovor: zarečenega kruha se največ poje. Toliko o moji družbi. Polžika srečno. :laola

Pajo, bom še prišla, takrat pa ni izgovora, te dam na špago, da ne boš ubežal :-- :lol:
Pa smo ga...tudi vremem nam je šlo na roko...sicer rahlo soparno, vendar kakšne hude pripeke pa ni bilo...no, vmes nas je še nekaj kapelj dežja osvežilo... :D :D

Muc in Sukar sta ga itak spet "navila", da je moja lokomotiva sopihala, da je kaj...para pa je puhtela iz čisto vsake pore... :lol: :lol:

Ampak so pa zato na koncu vse sočne zadevice še toliko bolj pasale...njami... :D

Dokazno gradivo :lol: :
Slika

Seveda zraven sodi tudi "čvek"... :D 8)

Tako, naslednji torek pa čuvajte na K-Rožnik.... :lol: :lol: 8) 8)

Se vidimo...
Hmmm same dobrote! :D ...K-Rožnik je ziher boljš založen kot pa police pri najboljšem sosedu haha :lol: ...tnx vsem! :wink:
Jap, je blo kr soparno in k sreči nas je vmes dež mal shladil...obrati so šli pa itak spet v rdeče polje :lol:

Čvekanja in smeha pa na AnaLizi nikol ne zmanjka...luštn je blo! :D
See ya naslednji torek...uživajte! 8)

p.s
Avi, brez skrbi K-Rožnik bo v dobrih rokah...vidva pa samo "chill out" :wink:
Evo, pa smo še enega...tistega, katerega bom drug teden "prešprical"...hehehehe....

Vročina in sopara..."kot pri norcih" ....ampak saj včasih pravijo, da smo majčkeno "nori" ...hehehehe... Pa saj kako pa bi drugače preživeli v tem svetu....

V glavnem uživajte in se vidjamo...bom v mislih z vami... :D
  • 1
  • 381
  • 382
  • 383
  • 384
  • 385
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA