prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Pozdravljeni tekači!
Včeraj sem se prvič udeležil K-Rožnika in doživel svoj ognjeni krst. Ognjeni zato, ker na štartu nisem nič spraševal kako hitro in katero traso kdo teče, zato sem se odločil da se držim zlate sredine. Vendar že po petih minutah ugotovim, da za mano ni več nobenega, pred menoj pa sedem zelo urnih "zajcev". O tem, da bi si izbral tekače počasnejšega-meni primernejšega ritma je bilo že prepozno. Ker kot novinec nisem poznal trase sem se odločil, da vseeno nadaljujem s tem ubijalskim tempom. Slej oz. prej so se hrbti vedno bolj oddaljevali in pri Tivolskem gradu za njimi dokočno izgubim vse sledi, kar me privede do individualnega zaključnega teka do izhodišča.
Kasneje na cilju izvem, da sem 14-tico pri zadnjih dveh kilometrih, ko se trasa obrne nazaj na Rožnik za las izgubil. Tako pridem v cilj sam z dvemi km manj vendar z nasmehom na obrazu, da imam enkrat na teden možnost trenirati z odličnimi tekači, katere upam, da bom kmalu lahko dohajal do konca.
Lep pozdrav!
Nejcy napisal/-a:Pozdravljeni tekači!
Včeraj sem se prvič udeležil K-Rožnika in doživel svoj ognjeni krst. Ognjeni zato, ker na štartu nisem nič spraševal kako hitro in katero traso kdo teče, zato sem se odločil da se držim zlate sredine. Vendar že po petih minutah ugotovim, da za mano ni več nobenega, pred menoj pa sedem zelo urnih "zajcev". O tem, da bi si izbral tekače počasnejšega-meni primernejšega ritma je bilo že prepozno. Ker kot novinec nisem poznal trase sem se odločil, da vseeno nadaljujem s tem ubijalskim tempom. Slej oz. prej so se hrbti vedno bolj oddaljevali in pri Tivolskem gradu za njimi dokočno izgubim vse sledi, kar me privede do individualnega zaključnega teka do izhodišča.
Kasneje na cilju izvem, da sem 14-tico pri zadnjih dveh kilometrih, ko se trasa obrne nazaj na Rožnik za las izgubil. Tako pridem v cilj sam z dvemi km manj vendar z nasmehom na obrazu, da imam enkrat na teden možnost trenirati z odličnimi tekači, katere upam, da bom kmalu lahko dohajal do konca.
Lep pozdrav!

Če boš šel pa z Polži te bo pa ne glede na vreme zeblo :D . Tko to je. Računaj, da so šli včeraj na izi. Čakaj, da se AVI vrne. Ko bo šlo v rdeče obrate pri njih. :mrgreen:
kustus napisal/-a:CIAO

No da objavim še moje kosilo (od Pajota), moram reči da so bučke zelo zelo dobre, zraven sem imel še brokolijevo juho no vse je bilo brez mesa. Pajo HVALA za kosilo, vendar vegi nebom ratu a kakšno bučko še kr prnes jo bom z veseljem pojedel.

:laola :laola

Slika

Slika

Poglejte dokaz, no samo nasmej je bolj grenak---a bilo je potem zelo ukusno.
Slika

Ker te je tako lepo videti za mizo z dobro hrano jo še dobiš v torek. Da se ne boš tako kislo držal dobiš še sličice. :D
Ojla K-Rožnikarji! :D
Včeraj sva z Alenovskim obrnila en krogec u izi...štartala ob 19:00 in sva bila kr orng presenečena koliko tekačev & tekačic sva srečala...sicer nama ni blo čist jasen zakaj samo midva tečeva v kontra smer kot ostali?! :lol: ...ampak sva se vseen kr orng nadihala. :D
Očitno se LJ maraton bliža... :wink:

Uživajte v torek...jest sem na OFF :-- ...see yaa čez 14 dni! 8)
ROSI64 napisal/-a:Pridem tudi jaz na enega počasnega :D če me ne bo spet kdo preganjal :lol: :lol:
Dopoldan vzpon na Nanos, popoldne K-Rožnik in dan bo popoln :D

Ja super, da prideš, kaj pa boljša polovica? Gremo počasnega, polžjega, da bo dolga slina za mano....

Škoda da sem zamudila jutranji Nanos.
Dopoldansko lazenje po hribu, vročina, premalo prehranjevanja prek dneva.... sta se poznala na mojem kroženju po daljši varianti K-Rožnika :oops:
Sreča, da sem imel ob sebi prijetno družbo :clap: in je šlo tako veliko lažje :D hvala luks
Začela sva v zmernem in prijetnem tempu :D vse do pod hriba, potem se je pa začel tempo kar sam od sebe stopnjevat :oops: :lol: nisva se mogla zmenit kdo bo vodilni in kdo drugi :lol: :lol:

Hvala malemu zajčku (Tomažu) za ciljni sprint :clap: in vse čestitke za prvi uspešni K-Rožnik :clap: :clap: Za bodočnost K-Rožnika se nam res ni treba bati, saj z nami trenira že pred-šolska mladina :laola
Hvala vsem za družbo, :D pajotu za bučke :D
  • 1
  • 383
  • 384
  • 385
  • 386
  • 387
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA