prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

To je bil verjetno najbolj vroč K-Rožnik v vsej njegovi zgodovini....in kaj takega res ne gre zamuditi... :lol: :lol: :lol:

Tokrat sva tempo zastavila s Scooby-em in končno je bil enkrat za spremembo zares pogovorni tempo... :lol: :lol: ...je pa v nadaljevanju vročina vzela svoj davek...kar se je majčkeno poznalo v nogah...ampak mi se ne damo... :lol: :lol:

...in zato se vidimo spet naslednji teden... juhuhuhuhu.... :lol: :lol: :lol:

Čau-čau
pajo napisal/-a:
AVI napisal/-a:Velika verjetnost, da si bo še nekdo želel ogledati račke...tokrat prvič... :D

Aleluja. Kdor čaka ta dočaka. Smo že štirje. :clap:

Vilazala sporoča, da je verjetno(upanje umre zadnje :D ) ne bo, ker se slabo počuti.

Mi pa se vidimo.
yogo napisal/-a:Prejšni teden k je blo tko vroče sem vidu samo pipe vmes pa tudi bele miške ,pa oranžne račke, pa še marskej.... :shock:

Upam, da bo danes bolj prijetna temperatura.

Hehehehehe....sem mislil, da sem edini...hehehehe

Drugače pa bolj kot je vroče in bolj kot greš do dile več vidiš...neverjetno...hehehehe...kot bi bil v živalskem vrtu.... :D ...hec mora bit...
luks napisal/-a:
pajo napisal/-a:
AVI napisal/-a:Velika verjetnost, da si bo še nekdo želel ogledati račke...tokrat prvič... :D

Aleluja. Kdor čaka ta dočaka. Smo že štirje. :clap:

Vilazala sporoča, da je verjetno(upanje umre zadnje :D ) ne bo, ker se slabo počuti.

Mi pa se vidimo.

Kustus prinesi vodo. :D
To danes je pa šlo v rdečih številkah :oops: :oops: temu so pripomogli trije dobri in hitri zajčki :lol: :lol: hvala vam, dobro ste me gnali. :oops: :oops:
Glede na utrujene noge pred startom, si nisem mislil, da bo šlo tako hitro. :oops: :oops:
Ja K-Rožnik ima svojo posebno energijo, ki dobro vpliva na tek. :laola
  • 1
  • 384
  • 385
  • 386
  • 387
  • 388
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA