prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Ulala...bi rekel Alešič...to pa je bil K-Rožnik in pol...no, natančneje bila sta dva.

Pobuda je bila dana in seveda ni potrebno dvakrat reči že sva z Mucom krožila v prvem K-Rožniku. Tempo lep pogovorni...brez heca...res sva se pogovarjala... :lol: :lol:

Konec prvega in začetek drugega...vendar sem pa prej še... :shock: :shock: :shock: ...kajti to pa je bila udeležba in pol...ne vem če se nas je že kdaj toliko zbralo...in to je bila idealna prilika za eno "gasilsko"... pa skoraj nas je bilo skoraj za avtobu in uf, kakšna slika...lepa slika... :D :D (Hvala Loni!) :D :D

In smo šli... tokrat je Muc potegnil z Andrejem, tja do Koseškega bajerja so bili vidni še obrisi....potem pa se je za njima izgubila vsaka sled. :lol: :D :lol: Malo je šlo seveda v rdeče številke, vendar pa so noge čutile še nekaj posledic nedeljskega potepanja in prvega kroga, tako da pretiravali nismo... :lol: :lol: :lol:

Na koncu pa še AnaLiza, kot se šika. Dobrot, da se ti zmeša...(Hvala Loni in Marjanu za pogostitev!!!) :lol: :lol: :lol: Marjan tebi pa še enkrat VSE NAJBOLJŠE!!! :clap: :D :D

Tako to je na "kratko"...heheheh... :lol: :lol:
Marjan "stara Kljuka" :D želim ti še enormno (to je full velik... ) število prijetnih, uživaških tekov po čimlepših stezah in stezicah ter pohodov v smer kjer te človek res ne bi pričakoval (npr.Istra-Učka :D ) :lol: Če boš pa utrujen se pa na Loni nasloni :D Vse najboljš!

p.s. ob tej priliki pozdravljam tudi ostale K-Rožnike :lol:
oujeeee tole je pa bil K-Rožnik in pol! :wink:
Sem ga že tolk pogrešal, da je blo treba kr dva kroga narest...najprej, kot je že Avi napisal v čvek tempu za ogrevanje :D ...no v ta drugem je šlo pa na momente res kr mal v rdeče polje...smo se kr orng nadihal svežega zraka. :wink:
Potem pa žur-ka z odlično pogostitvijo!...Marjan & Loni hvala lepa obema!!! :clap:
Marjan tebi pa še enkrat vse najboljše, najlepše in še na mnogo pretečenih K-Rožnikov! :wink:

Men je blo tolk luštn, da se naslednji torek sigurno spet vidimo...see yaa 8)

p.s.
...še prej se pa itak K-Rožnikarji & ostali TF-jevci srečamo na Vrhniki!!! :D
marjan napisal/-a:Si kdo upa :--

Seveda so si upali in to sami trije mojstri (David, Aljoša in Marjan), ki so mi pokazali, po koliko so hruške ta hip :wink:

Zame je bil to pravi preskus kje sem in ugotovil sem, da sem popravil svoj PB na KRožniku za nekaj sekund. (za 9,25 km sem potreboval 44 min 18 s). Povprečni pulz 163 pokaže, kje sem :wink: .
Hvala, fantje, za držanje tempa. Res ste pravi kolegi. Upam, da vam je šlo v drugem krogu še bolje, ko se vam ni bilo treba ozirati name.

lp
Marjan
haha Marjan hvala tebi za odlično družbo! :wink:
ufff si ga pa pognal na začetku, da smo kr hitr utihnl :lol:
Super je tale krogec...mal za spremembo..paše, zato se še kdaj priporočam. :D

Ja mi smo potem še enkrat zaokrožili...u izi...in dan je bil popoln. :wink:

See yaa...na naslednjem K-Rožniku...uživajte! 8)
.. Pa smo ga res včeraj obrnili...ma, smo se na hitro zmenili in evo ga... Najprej eno klasiko... Bravo Marjan!!! :D. ...potem pa še eno.

V glavnem sem ugotovil, da sem že kar malo pozabil kako luštna je klasika tako, da jo bo potrebno večkrat obrniti... :D

Tempo na začetku je bil pa res "ubijalski"....sem lahko samo... :shock: :shock:

Ni kaj luštno je bilo in se vidimo že čez nekaj dni...juhuhuhu....

P.S. Morda pa nam uspe ušpičiti enega koruznega...hehehehehe....
  • 1
  • 387
  • 388
  • 389
  • 390
  • 391
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA