prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

tejkka napisal/-a:Mene pa zanima,kakšen tempo bo šel Zajec,ki gre ob 6.00,saj imam potem obveznosti.Pa sevedea če me vzameš s sabo??

Tempo imam tak, da pridem do 7:00 do Fužinskega gradu, tukaj se lahko brez problema prilagodim počasnejšim, hitrejšim težje :wink: Od Fužinskega gradu naprej pa se bom moral držati čela kolone, drugače bodo pritekli do LM pred mano in ne bo nič z mojo okrepčevalnico :shock: Če želiš spremstvo do Fužinskega gradu, ni problema, kasneje pa se lahko priklopiš drugi skupini tvoji hitrosti primerno. Sporoči svoj tempo, da vem, kdaj naj se prikažem pred LM. Jaz grem v vsakem vremenu. Aja, do Fužinskega gradu je približno 10,5 km.
Hoj Zajec,velja tvoj tempo mi bo odgovarjal.Se pravi štartava ob 6.00 pri LM.A se tam da pustiti avto?Pridem pa tudi jaz v vsakem vremenu.A mi pustiš svoj telefon,če glih kaj pride vmes.Se vidiva jutri,jupi
tejkka napisal/-a:Hoj Zajec,velja tvoj tempo mi bo odgovarjal.Se pravi štartava ob 6.00 pri LM.A se tam da pustiti avto?Pridem pa tudi jaz v vsakem vremenu.A mi pustiš svoj telefon,če glih kaj pride vmes.Se vidiva jutri,jupi

Sem ti poslal ZS.

Drugače pa bomo jutri izgleda štartali iz LM: Vencelj, AVI, tejkka in zajc :mrgreen:
Pajo mi sporoča, da ga jutri ne bo na tek in obenem sporčam tudi jaz, da bom moral izpustiti tudi jaz to zadevo, ker sem še zmeraj na pol prehlajen in vročinski in bi bilo teveganje preveliko.
vseeno vsem želim obilo tekaških uzitkov.
Osvežen seznam, je nekaj sprememb.
Start teka v nedeljo 11.10.2009 ob 7:00 izpred Fužinskega gradu.

Cel krog:
raines
marjan
bobr
zajc (začne in konča pri LM)
vencelj (začne in konča pri LM)
AVI (začne in konča pri LM)
tejkka (začne in konča pri LM)
miciM
Loni
maca

Polovičko:
kengurujko ?
jakica
vidkul
Marjana
daša

Okrepčevalnice:
ROSI64 Fužinski grad - okrepčevalnica za vse ki začnejo pri LM
Classix Peruzzijeva
Žuži Koseški bajer
zajc Ljubljanske mlekarne
ROSI64 Letališka cesta

Kot kaže vreme bo super brez padavin. Mislim, da je to tudi končni seznam. Se vidimo jutri :D
Nazadnje spremenil ROSI64, dne 11 Okt 2009, 05:40, skupaj popravljeno 1 krat.
To dvoje lahko kar spustiš
ROSI64 napisal/-a: (mogoče polovičko)

ROSI64 napisal/-a: (mogoče malo več kot pol)
Oni štruklji z rdečo kapico so nama dali toliko modrosti, da sva se odločili, da greva do konca.....česa, pa še ne veva. :--
Okrepčevalnica na Peruzzijevi je uspela. Sem že doma in si kuham kavico. So pa ''hardiči'' očitno užgali hudi tempo, tako da lahko zapišem, da sta dva iz Golovca prišla po vseh štirih. Da pa je to njun prirojen način hoje ni omembe vredno :mrgreen:

Lepo vas je bilo videti!

LP
Matjaž
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA