prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 žure
We aim to please...
 eggy
take mamo radi......
Uporabniški avatar
 Bajsi
Jusuf napisal/-a: postavil PB in ustavil uro na 0:46:44. zamudnikov. (1730 in 1830) Bajsija bomo, ce se seveda prikaze, pozrli s kostni in kitami vred. Ostala bodo samo v trdo kuhana jaj**. ;) :twisted:

lp, Jusuf jel Islam :twisted:

Helou!
Res dobro, da me ni bilo, bi postavil PW!

Torej v petek ob 18.30?!?! Potrjujete ali ne?!
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
Bajsi napisal/-a:.....Torej v petek ob 18.30?!?! Potrjujete ali ne?!

8) Bajsi, ti kar pridi. :) Jusuf bo imel ze topel kotel z vodo, da juhico skuha. :) :twisted:

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
eggy napisal/-a:Jao....včasih se je temu reklo: Nič ne štekam, ampak ziher je cool.

:) No, s tem je pa tako. :) Ma ja, je malo zapleteno. :) No, naj poizkusim povedat na kratko. ;) Eh, ves, jaz imam eno grdo navado, da vcasih na tek pripeljem se Jusufa, ki mi zna prizgat ego-meter in potem, in potem gredo vsi lepi nameni o pocasnem teku k hudicu in se preganjam po hribih in dolinah Golovca kot kaksen norec. :) Eto, tako je to. :) Ali sedaj kaj vec stekas? Ves, bo najbolje, da kar prides in preveris v zivo. :) :twisted:

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 še1PR
Se tud fočkam za jutri. Za ZEN. Kdaj, to pa še ne vem... Jusuf! Ti ni treba čakat! Slonu pa obljubim, da bom po Golovcu pozdravljala :wink:!
Uporabniški avatar
 žure
eggy napisal/-a:A se gre tuki kdo kakšno bolj izi Golado?

ecco:
Še1PR napisal/-a:Se tud fočkam za jutri. Za ZEN.
 eggy
oranzni_slon napisal/-a: in potem gredo vsi lepi nameni o pocasnem teku k hudicu in se preganjam po hribih in dolinah Golovca

Hmmmmm.....zdaj mam šele tremo.....

A se gre tuki kdo kakšno bolj izi Golado? :)
Uporabniški avatar
 Bajsi
oranzni_slon napisal/-a:Pozdrav!
Bajsi napisal/-a:.....Torej v petek ob 18.30?!?! Potrjujete ali ne?!

8) Bajsi, ti kar pridi. :) Jusuf bo imel ze topel kotel z vodo, da juhico skuha. :) :twisted:

lp, oranzni slon

Helou!
Ja, ampak bo Oranžni slon tudi tam? Bova skupaj uživala v topli kopeli. Seveda po teku!
Uporabniški avatar
 tini
Hoyla!

A bo kaj akcije danes ? :)
Mi mogoce celo rata priti..

lptini
Uporabniški avatar
 pegaz
Jaz pridem na izi zen danes (čevtrtek) ob 18.30.
Sporočam, da je taca OK in da bo tokrat tek posvečen zbijanju kilogramov (tud na jeziku).

Se vidmo kmal prec,
Pegaz :)
 ežoj
Jst se bi danes pridružil pri teku po golovcu. Sem že enkrat spraševal, pa niti ne najdem, kam sem tisto vprašanje napisal; torej me še vedno zanima, če se dobite na ulici Goce Delčeva.

Bi prišel ob 18 30.

En lep pozdrav,
ežoj
Uporabniški avatar
 pegaz
Odgovor: (VZDIH)

DA.

Se vidimo ob 18.30!
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Ker je Bajsi včeraj čisto preveč pretiraval na progi ZOO - Tivoli - ZOO, kjer se med drugim tare poželjivega ženskega mesovja v obliki tekačic, in ker mu je pes na repu prinesel nadvse odličen izgovor (roditeljski sestanek), se bo danes izognil druženju na Goladi.
Jusuf, danes lahko poženeš Slona na nov PB!! Ali koga drugega!
Za naslednji teden se ne bom niti prijavljal, ker grem na morje in ne vem, če mi bo v petek uspelo priti do 18.30 na štartno mesto.
Se slišimo, se, upam, vidimo!
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA