prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Vse najboljše slavljencu še enkrat in še na mnogo K-Rožnikov! :laola
Kot se za rojstni dan spodobi je bil včerajšnji K-rožnik predvsem pa AnaLiza spet nekaj posebnega...najprej en krogec u izi...jap, mrz je bil in čeprav je res mal smešn izgledal sem bil potem prav vesel, da sem imel na rokah rokavice! :shock: ...sredi poletja :lol: ...no zebl me pa le ni hehe...moj včerajšnji tempo pa tud v Bozgo stilu : »Ova noč nije bila moj dan.« :lol: ...to je bil samo zatišje pred nevihto za naslednji teden hehe :wink:
Potem pa žurkaaaaa...žar, mizica, razne mesne in zelenjavne dobrote, sadje, biskvit, domačica,....hujš ponudba kot v vsaki trgovini :clap: ...edino Muc je vse pozabil doma :roll: ...še dobr, da se v kakšnem drugem prtljažniku kej najde :lol:
Glavni žar mojster Avi se pa z lahkoto prijavi na kakšno "gostilna išče šefa" in ziher zmaga!...odlična peka! :laola

Fotke pa itak povejo vse, lepo je blo in že komaj čakam na kostanjčkov piknik :D...see ya :wink:

p.s.
Sukar, kje si pa odojka izgubil?! :-- :lol:
marjan napisal/-a:Ker ste tako trpeli, se mi kar malo smilite :wink:

Tako je prav! Grozno je bilo! :shock: :--

Jaz sem spet šla teč po kosilu in sem spet imela prebavne težave, tako da sem v cilj kar težko prišla. Vseeno sem za "normalni" (torej nepodaljšani k-Rožnik porabila dobrih 53 minut (neto) - mislim, da hitreje še nisem šla. :shock: Na rojstnodnevnem praznovanju pa nisva prav dolgo ostala, ker naju je zeblo.
VSE NAJBOLJŠE VSI MI!!! :laola

Kaj drugega pa skoraj ni potrebno dodati, saj slike govorijo zase...hehehehehe :lol: :lol:

[quote="Scooby"]
Še dokazno gradivo:https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151903510564797.1073741831.659094796&type=1&l=ac649f8e7c
/quote]

Ni kaj...se v torek spet vidjamo... :D :D

Super ste, super smo!!!! Dobra volja je najbolja!!! :D :D
MKC napisal/-a:Živijo,

smo novi "padalci" dobrodošli? :)
Sprašujem za naju z mami, če bi se uspela upati prikazat.

Seveda... :D :D ...K-Rožnik odprt 24/7 za vse...še posebno pa je veselo ob torkih ob 17.30 na parkirišču ZOO...tako, da vabljena in dobrodošla... :D :D Več nas je bolj veselo je... :D
@pajo
Tako hiter pa spet nisem. Sploh pa ne po triatlonu, ki sem ga imel včeraj :)
No zaradi "manjše nesreče" od petka, sem imel jaz samo nekakšen duatlon (brez plavanja pač)

@AVI, @pajo (in ostali)
Hvala. Morda se oglasiva že jutri. :D
  • 1
  • 391
  • 392
  • 393
  • 394
  • 395
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA