prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

AVI napisal/-a:
...Ampak jutri pa jest bolj "u izi"...

...hahahahahaha...take šale pa že dolgo ne...hihihihihihi... Muc, če te ne bi poznal bi ti še verjel.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :rol:

...aha, so se že začele provokacije :-- ...dons pa iz te moke ne bo kruha...bom pa probal biti v zavetrju hehe :lol: :lol: :lol: ...see ya :wink:
Pa je super uspel še en K-Rožnik več...tnx vsem K-Rožnikarjem! :laola
Čvek, čvek, čvek...prej, vmes in potem haha...no vmes je blo treba tud mal zadihat...uf na momente je kr "letel" :shock: ...še dobr, da nas je tolk, da vmes lohka mal počiješ :lol:
AnaLiza pa itak spet založena kot se spodobi...prebava odlična glede na vse slive, grozdje,...bobi palčke pa za desert! :lol:

Lepo se imejte do naslednjega kroženja, pa kjerkoli že boste! :D ...see ya :wink:

p.s.
Auf Wiedersehen... :Fslo
Analiza je bila res "ni-da-ni"... :D :D ...sadno-sladka-slana...kdo bi si mislil... :lol: :lol:

Tek pa...uf...je bil čvek...potem je bila lokomotiva....pa spet malo čvek...in lokomotiva...uf... čiha-puha.... :D

Smo pa tokrat dobili še dva nova člana...tako, da še en "virtualni" pozdrav obema! :D :D

Drugi teden pa nadaljujemo, kjer smo ostali... :D :D
Obema je bilo lepo in res hvala vsem za prijazen sprejem.

Bom pa moral ali se bolj spočit ali pa bolj natrenirat, če bom hotel držat vodilno skupino :D (ker že tole včeraj je bilo...zame v nič kaj preveč pogovornem tempu, sploh v začetnem delu ne)
Da ste pa vi ob vašem tempu ("ta hitri") lahko še čvekali :)
kustus napisal/-a:CIAO

Sem videl na zadnjem K-Rožniku da Muc pije čoko shake. Mi je NadjV kupila in pijem pa negre nič hitreje. Se vidimo na naslednjem K-Rožniku.

:laola :laola

Hehehehehehe...jaz vem, da ga lahko jem s "ta veliko" žlico, ampak Muc-a bom še vedno v hrbet gledal...no, tudi to je že podvig, da ga sploh še vidiš....hehehehehehehe
kustus napisal/-a:CIAO

Sem videl na zadnjem K-Rožniku da Muc pije čoko shake. Mi je NadjV kupila in pijem pa negre nič hitreje. Se vidimo na naslednjem K-Rožniku.

:laola :laola

Bučke kustus. Preverjeno. :D Pusti to kar Muc pije.
AVI napisal/-a:P.S. "Berlinčani" pa le namažite jezike... :D :D

Pri naju je takole, da sva v Berlin šla z enim prehlajencem, nazaj sva prišla dva ...
No, če sva lahko kljub temu tekla maraton, bi menda tudi en k-Rožnik zmogla. Vsaj jaz, Kairos je zdaj z zdravjem tam, kjer sem bila jaz pred slabim tednom, ko k-Rožnika ne bi zmogla ... :(
Tako da se mogoče vidimo.
Mogoče bo pa še kaj sončka...no, svetlobe...hehehehehe...

Drugače pa ponavadi se za vsakega nekaj najde...za "peš" sekcijo, za "bolniško" sekcijo, za "čvek" sekcijo, ki pa gre dostikrat s "čiha-puha" sekcijo...hehehehehehe...

Ampak važno, da se švica... :D :D ...in da je na koncu "analiza" sekcija...hehehehehe...
  • 1
  • 392
  • 393
  • 394
  • 395
  • 396
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA