prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Ojla, moj po maratonski K-Rožnik je več kot odlično uspel...ok, najprej bolj Robocop tek potem je pa le nekak zalaufal...ampak danes pa brez mojega čvekanja in v zaveterju :lol:
Smo pa potem na AnaLizi vse "not prnesl" kar se tiče čvekanja...in to seveda spet ob naši polno založeni mizici...grozdje, slive, OH-ji,...ni da ni! :wink:

Ja nč, men je blo tolk fajn, da naslednji torek spet pridem :lol: ...see ya :wink:
K-Rožnik preživeli v suhem, potem je sicer nekaj kapljic padlo, ampak nam AnaLize ni nič kaj pokvarilo...se nismo dali motiti...zgleda smo kvalitetno čvekali... :lol: :lol: Mizica oz. "šank" se je spet šibil pod vsemi dobrotami...včasih ga že prav pošteno "krivi" - dobesedno... :lol: :lol:

O teku ne bom, je bil bolj v stilu čiha-puha... :lol: :lol:

Naslednji torek se pa tako ve, kaj bomo počeli... :lol: :lol: 8)
mazi napisal/-a:Naša skupinica je pa kar nabirala kilometrčke in smo naredili tako kar nekaj novih ovinkov... :-- Pajo (ki se pripravlja na maraton) je pa že pravi hardič in nas je lepo vodil... :laola

Ves vesel tvoje in ostale družbe. Posebno vesel ko sem te lahko še malo lovil pri teku , da nisem takoj gumo spustil. :D
matej-jethro napisal/-a:
Loni napisal/-a:
AVI napisal/-a:O teku ne bom, je bil bolj v stilu čiha-puha... :lol: :lol:

Moj ne, sem postavila PB :clap: .

Toooooo.... :clap: :clap: Loni :D Zdej morš samo še rečt, da je bilo v pogovornem in bolj na izy :lol: Kaj bo Avi govoru :lol: (sorči, sam mal sem uletu :mrgreen: )

Ene 5 stavkov je bilo, pa 100krat živijo vsem nasproti bezljajočim K-Rožnikarjem, edino Martin je vsaj 3krat šel mimo :shock:, ne vem točno, kje se je klatil. Očitno to znanstveni naziv dela :clap: . In če bi človek verjel mojemu pulzmetru, bi bila že včeraj v kakih drugih sferah, ker ko sem rekla, da je malo previsok, je bil malo čez 170, ko sem doma na kompjuterčku preverila, sem ga menda imela vsaj 207. Nič čudnega, da ga navadno ne nosim. Letošnji rekordni je 239 :oops: . Zdaj ko ura ok dela, ga pa pulzmeter svira.
Štefan napisal/-a:Jutri sem v Ljubljani, pa bi se vam pridružil, če bi vedel, kdaj in kje štartate. :lol:
Lp Štefan

Štefan ti kar prileti...več nas je bolj veselo je... :D
Štartamo ob 17.30 na (asfaltnem) parkirišču pred ZOO... smo pa na koncu parkirišča, gledano na vhod v ZOO, ampak saj nas boš itak zagledal... :D
  • 1
  • 393
  • 394
  • 395
  • 396
  • 397
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA