prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Prvo se najlepše zahvaljujem KGT Papež oz Zarnik Sebastjanu, ki se je odzval na moje povabilo in naredil ligo še bolj številčno oz zelo zanimivo, saj smo imeli to čast, da se tudi na ligi sprobamo z najboljšimi.Zbralo se nas je okoli 25, res odlično!! Prvo presenečenje je za nami (Seba s svojim podmladkom) v planu imam še dva presenečenja oz dva bolj znana športnika prideta na ligo in vsekakor upam,da tudi še kdaj KGT Papež,Seba HVALA!
ŠE OBVEZNA FOTKA:
Slika
Ojla!
Se moram oglasiti tudi jaz.Res je prav prijetno druženje in tekanje z vami.
Ej če bi se mal man obremenjevali z mano bi pa tud bol tekl HA-HA.
Pa če Fredi nebi mel probleme z psičko itd...
Lp, Jana
brdajs napisal/-a:kako kaj kaže za to soboto,snega bo zgleda kar dosti,se bo dalo priti do vrha???? :clap: :clap:

Sneg ni ovira,bo šlo pa tokrat malo bol počasi važno da se imamo fajn :juhuhu:
Sneg pa res ni nobena ovira, saj je ZIMSKA LIGA :twisted: ,če ne drugač, bomo pa prišli z lopatam in kidali do vrha, to bo trening :lol:
Še slikca za vse, ki ne poznajo oz ne vejo kje je Sv. Primož
Slika
Še podatki :
Tek je dokaj kratek - 3500-m, višinske razlike je uradno 400m, izmerjeno z mojim Garminom 389m. Povprečni naklon je skoraj 11%, celotna proga pa poteka po makadamski cesti in kasneje po široki gozdni poti - kolovozu. Vmes je nekaj ravnin, celo en kratek spust , da se malce lažje diha.Poslastica teka je ciljna strmina, v dolžini kakih 300-400m.Rekorder teka je domačin Sebastjan Zarnik (15:42 iz leta 2005)
Tale zimska liga je kul, dobesedno... Jaz bom redek gost, če sploh, se pa sigurno vidimo spomladi na "oficial" teku na Primoža, kot že kar nekaj let dozdaj. To je super ideja, tako se da izvest nekaj pa sploh ni potreben noben organizator. Če kdo še ni bil nikol tle, evo načrt poti:
Priponke
primoz2.jpg
primoz2.jpg (212.51 KiB) Pogledano 4061 krat
primoz1.PNG
primoz1.PNG (246.79 KiB) Pogledano 4061 krat
AndrejS napisal/-a: To je super ideja, tako se da izvest nekaj pa sploh ni potreben noben organizator.

Brez zamere AndrejS, ampak cvalenti (in še kdo) se je in se resnično trudi :clap: , da je ta liga zaživela in se prijela. Morda res ni organizator v klasičnem pomenu besede, je pa pridobil že kar nekaj sponzorjev in na Primoža pripeljal zanimivo konkurenco. Pa še kakšno presenečenje skriva v rokavu, kot je bilo nedavno slišati. Brez nič, ni nič. :D
Ja, res je, moram popravit izjavo - organizator JE potreben, samo da to ni klub ali društvo ipd kar sem jaz mislil s to izjavo, ampak so to kar tekači sami, vsaka čast takim, drugi se lahko zgledujejo! To je super ideja, tako se da izvest nekaj in s tem navdušit čim več udeležencev. Res brez nič ni nič in nekaj truda in časa je treba vložit, to dobro vejo vsi ki delajo na tej in podobnih zadevah po Sloveniji. Na koncu se bo o zimski ligi sv. Primož sigurno še veliko govorilo in bo lep primer kako se v praksi speljejo dobre ideje, zraven pa poleg teka, druženja in tekmovalnosti padejo še kakšne nagrade.
Ja res" cvalenti "je zakon :clap: ker se je tole spomnil,prav luštno je vsako soboto pa ni važno kakšno je vreme :twisted:
Je pa tud zelo kakovosten trening vsaj zame in komaj čakam,da bo spet sobota.
Me pa res zanima kakšne pogoje bomo imeli to soboto rezultatsko sigurno ne najbolše.
pa en lep pozdrav OLSON :wink:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 13

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA