prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Pismo, midva sva končala kar na Limbarski gori, toliko o orientaciji :wink: Pero je tudi v ta rdeče vino moral nekaj noter zamešat.
Drugače pa fajn, domov sva prišla tudi bogatejša za dve vreči igrač, do danes last Martinine hčere, ki bodo našle nove lastnike. Hvala tudi za tole.
Seveda pa en velik tnx od naju obeh Hani, ker če nje ne bi bilo, tudi gostije ne bi bilo.
Tomaž, zdaj pa rabim kak recept, vsaj za tisto pito, če ne še za kaj drugega.
Zdaj pa od tistega, kar sta namešala Tomaž in Pero k številkam:
Štarter je bil pretekli-sedanji-prihodnji? zmagovalec Sebastjan Zarnik
Vreme:oblačno (idealno za popravljanje najboljših letošnjih rezultatov)
Udeležba: 85 nas je teklo oz. hodilo v breg od tega
46 moških
1.ZARNIK SEBASTJAN 1977 17,18
2.MLAKAR GREGOR 1988 18,45
3.SMOLNIKAR ALJOŠA 1977 19,15
25 žensk
1.GALJOT BARBARA 1971 24,51
14 otrok
1.SUŠNIK ROK 2001 22,22
Letos bil tudi jaz prvič. Res se nas je veliko zbralo, vse za Hano. :D

Sandra in Cuki, hvala za pogostitev na vrhu. Za prvi jutranji obrok je bilo zame osebno kar malo preveč, vendar človek kar ne more, da nebi poskusil tega in onega.

Proga je bila super, popolnoma suha, vreme idealno, družba pa sploh mega.

Za naslednji vikend se bom pa kar spet opravičil (v petek imamo službeno zabavo).
No, končno sem prišel tudi jaz do računalnika. :lol:
Kot je že cicman opisal, je ponovno padel rekord o udeležbi in delni krivec za to, je tudi moja hči Hana. :wink:
Slika

Vsem se zelo lepo zahvaljujem, da ste se odzvali mojemu vabilu in da malo pojemo in popijemo po ligi. Zelo ste me presenetili s tako udeležbo, sploh nekateri, ki ste na ligo prišli in odtekli le zaradi Hane in mi tako izkazali prijateljstvo, hvala :cast1:

No pa se malo posvetimo ligi.
Štarter je bil Zarnik Sebastjan. Kdo je Seba?
Je dolgoletni član KGT Papež in za seboj ima malo morje odličnih rezultatov, prvih mest in rekordov prog. Tudi na progi, kjer poteka zimska liga je leta 2005 s časom 15:42 postavil rekord, ki se mu do sedaj še ni približal nihče. Je bil udeleženec svetovnega prvenstva v gorskih teki, ki je potekalo v sloveniji, bolj natančno s štartom v Stranjah in ciljem na Veliki planini, kjer si je Sebo pritekel 84 mesto. :clap: To je le drobtinica njegovega športnega življenja, ostalo pa.... :cast1:
Slika
Skupinsko slikico bo ponovno pripel cicmal alias Alpner. Kdo je Alpner.
Odkar je lepši del zimske lige (Sandra :wink: ) zanosila, sva vedela, da bo malo težav z vodenjem lige. Ena izmed težjih del, če ne najtežja naloga, je vodenje in zapisovanje rezultatov. S pogovora, ki sva ga imela z Alpnerjem se mi je javil, da ta del naloge on prevzame na svoja ramena in mi olajša delo, jaz pa imam vse ostalo. Odvalil se mi je kamen od srca in resnično sem hvaležen za to delo. :clap: :clap:
Prosim vas, vem, da ste zmatrani, ko pispete na cilj, ampak vseeno, prosim pišite čitljivo in vedno uporabljajte isti ime in priimek kot prvič, hvala za razumevanje.

Na koncu pa še malo slikic od "fešte" za Hano:
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Naredil pa sem tudi nakaj video posnetkov, najhitrejših z sobotne lige.(Zarnik, Mlakar, Smolnikar, Kveder)
Sebastjan Zarnik:
http://www.mojvideo.com/video-zarnik/13b64705484cfee7a664
Gregor Mlakar:
http://www.mojvideo.com/video-mlakar/c9532cd73f5e6163491c
Aljoša Smolnikar:
http://www.mojvideo.com/video-muc/c0af528376ebbb4b29d0
Lado Kveder:
http://www.mojvideo.com/video-kveder/2be5f95ec787fb91709c

Še enkrat naj se resnično iz srca zahvalim za vse, ki ste bili na ligi, za vse čestike, pohvale in želje, vsi, ki ste pritekli le meni v čast, da ste mi čestitali in pokazali, kaj pomeni biti prijatel,(imensko vas ne bom našteval, ker takrat se vedno kdo pozabi :wink: ) HVALA :clap: :cast1:
Komentar in prispevek Matica Romšaka na našo sobotno skupno fotko ... "Prmejduš," tole zgleda pa že zelo zares. Evo, pokorno javljam, da "mravljicama" Sandri in Tomažu v nagradni sklad prispevam GARMINOV Forerunner 50, za najhitrejši čas.pred 24 min ." Komentar si lahko ogledati na mojem fb.
Vabljeni
johana napisal/-a:Komentar in prispevek Matica Romšaka na našo sobotno skupno fotko ... "Prmejduš," tole zgleda pa že zelo zares. Evo, pokorno javljam, da "mravljicama" Sandri in Tomažu v nagradni sklad prispevam GARMINOV Forerunner 50, za najhitrejši čas.pred 24 min ." Komentar si lahko ogledati na mojem fb.
Vabljeni

:cast1: :shock: :shock: :shock: temu se pa reče BREZ BESED. :clap:
Hojla :wink:
:argue: A zdej bodo pa sam tanejhitrejš dobival nagrade :--( kva pa upokojenci in ostali garači k s še dlcajt matrajo na progi :bum:
Zgleda,da bom moral bl trenirat mogoče bom pa jes tisti,ki bom postavil najbolš cajt :lauf:
No pa dost heca :hehe: vsaka čast donatorjem :clap:
lpOLSON :toast:
Olson in vsi ostali ligasi. Naj vas malo pomirim oz.potolazim, da temu ne bo tako. Z donatorji sem se zmenil in jim povedal, kako gre pri nas na ligi, da cenimo vsakega, ne samo najhitrejsega. Nagrade deliva tako, kot se nama zdi najboljse in mozno je, da nekdo, ki je skupno na 8 mestu, dobi drazje darilo, kot prvi in to je car lige, PRESENECENJA!
Lahko pa ze javno povem, da donacija Matica (garmin50) bo romal v roke 15-ki. Kaj to pomeni? Vsi, ki boste na ligo prisli vsakic, to pomeni 15x, boste sodelovali v zanimivi igri na zakljucni prireditvi, moznosti za dobitek, bodo za vse enake (namig: moc .....)
PS: Se oproscam, ker ni sumnikov, ponovno imam tezave s racunalnikom inpisem preko ipada.
Današnja bera obiskovalcev je bila kljub "mokremu" vremenu precej bogata. Zmagovalca tako v moški kot ženski kategoriji sta bila enaka kot prejšnjo soboto: Galjotova Barbara in Zarnikov Sebastjan. Slednji je precej rezervirano pritekel v cilj v času 17:35 min (!?!), Barbara pa v dobrih 25 min. Tudi sicer so bili časi ostalih udeležencev nekaj sekund počasnejši kot sicer, predvsem zavoljo precej razmočenega terena.

Ponovno nas je razveselil fotoreporter Alpnerjev Marko! :D
Samo snega je pa tudi na vrhu Sv.Primoža glih za vzorec :--

Drugač pa luštna tekaška družba kljub mal slabšim vremenskim razmeram,
časi pri enih boljši pri drugih slabši...mal se lahko zgovarjamo na mokr teren, mal pa na prednovoletne fešte haha...važno je, da smo se mal razmigal, poklepetal in nadihal svežega zraka! :clap:
TF-jevcev pa vsakič več...za nekatere je bil to samo ogrevanje pred "naskokom" na Veliko planino...Avi & Sukar bravo! :laola

Se vidimo naslednjo soboto....uživajte...see ya :wink:

p.s.
Fotke bodo pa itak odlične a ne Marko? :D
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 14

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA