Je bil ta plan danes na planu zjutraj, pa se je vceri laufer pokvaru na fitnessu, pa sem pol mal premaknila use skp

Nataša napisal/-a:mene pa zanima, ob katerih nečloveških urah tečete zjutri? jest namreč bi, ampak od doma grem že ob 6.15!!!
Mitsu napisal/-a:Nataša napisal/-a:mene pa zanima, ob katerih nečloveških urah tečete zjutri? jest namreč bi, ampak od doma grem že ob 6.15!!!
Jest grem med tednom ob torkih in četrtkih ob 6:20, nazaj pridem pa nekje 7:00-7:15 odvisno do kje tečem. Ob sobotah in nedeljah grem pa ob 7:00 - 8:15. V bistvu to sploh niso nečloveške ure.
Ni težko laufat ob tej uri, moram reči, da je prav uživaško. Edini problem je da sem zjutraj bolj trd in da rabim malo več ogrevanja, samo potem ko sem ogret pa ni nobenega problema.
tomaz ny napisal/-a:Mitsu napisal/-a:Nataša napisal/-a:mene pa zanima, ob katerih nečloveških urah tečete zjutri? jest namreč bi, ampak od doma grem že ob 6.15!!!
Jest grem med tednom ob torkih in četrtkih ob 6:20, nazaj pridem pa nekje 7:00-7:15 odvisno do kje tečem. Ob sobotah in nedeljah grem pa ob 7:00 - 8:15. V bistvu to sploh niso nečloveške ure.
Ni težko laufat ob tej uri, moram reči, da je prav uživaško. Edini problem je da sem zjutraj bolj trd in da rabim malo več ogrevanja, samo potem ko sem ogret pa ni nobenega problema.
Od kod si, prijatelj![]()
Tudi jaz tečem ob torkih in četrtkih zjutraj, sicer malo kasneje, a ni panike tudi kakšno uro prej, če si iz LJ in si za akcijo oz. interakcijo.
Joe napisal/-a:Smo sredi maja, idealno za redne jutranje teke. Sonce vzhaja ob 5.00 in le kako bi bilo boljše začeti dan?
Jaz jih prakticiram že od aprila. Vstanem ob 5.00 in ob prihodu v službo sem kot prerojen. Niti slaba volja tečnega šefa me ne spravi s tira.
Napravim 3-4 jutranje treninge po 9 km. Kar pa opažam zadneje čase, je to, da vse več tekačev teče zjutraj. Ker sem redno tekel pozimi na smučeh, me jutranji hladen zrak sploh ne moti.
Zal nas tempo zivljenja sili v to, kar pa je edino dobro.
Kdor o tem razmišlja, naj več ne odlaša, začni teči!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lucar napisal/-a: Prekruto se mi je zdelo že pred 6 vstat iz tople postelje in jit ven tečt, ko sem komaj zase vedel
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA