prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 MihaPR
Tisti, službeni mor(m)ajo ustajat ob resno nečloveških urah, če bi želel tečt zjutrej. :( :(
Uporabniški avatar
 Binch
Eni smo presrecni ker lahko ustajamo ko nas je volja (vec ali manj) ... Se tut jest prepricujem, da bi zjutrej (ob 10h je to namrec :)zavila najprej direkt v fitness na en mascobni odteg, pa potem na zajtrk itd... Po vseh vasih izkusnjah bom tko najhitrej skurla tist kar mi gre na zivce... Zvecer pa se mal na kvihte, pa morm v parih mescih zgledat naravnost bozansko :cast: hihihi (to je bil krajsi intimni moment samomotivacije PRIVAT PRESS)

Je bil ta plan danes na planu zjutraj, pa se je vceri laufer pokvaru na fitnessu, pa sem pol mal premaknila use skp :)
Uporabniški avatar
 Mitsu
Nataša napisal/-a:mene pa zanima, ob katerih nečloveških urah tečete zjutri? jest namreč bi, ampak od doma grem že ob 6.15!!! :?

Jest grem med tednom ob torkih in četrtkih ob 6:20, nazaj pridem pa nekje 7:00-7:15 odvisno do kje tečem. Ob sobotah in nedeljah grem pa ob 7:00 - 8:15. V bistvu to sploh niso nečloveške ure.

Ni težko laufat ob tej uri, moram reči, da je prav uživaško. Edini problem je da sem zjutraj bolj trd in da rabim malo več ogrevanja, samo potem ko sem ogret pa ni nobenega problema.
Uporabniški avatar
 tomaz ny
Mitsu napisal/-a:
Nataša napisal/-a:mene pa zanima, ob katerih nečloveških urah tečete zjutri? jest namreč bi, ampak od doma grem že ob 6.15!!! :?

Jest grem med tednom ob torkih in četrtkih ob 6:20, nazaj pridem pa nekje 7:00-7:15 odvisno do kje tečem. Ob sobotah in nedeljah grem pa ob 7:00 - 8:15. V bistvu to sploh niso nečloveške ure.

Ni težko laufat ob tej uri, moram reči, da je prav uživaško. Edini problem je da sem zjutraj bolj trd in da rabim malo več ogrevanja, samo potem ko sem ogret pa ni nobenega problema.

Od kod si, prijatelj :?: :!: Tudi jaz tečem ob torkih in četrtkih zjutraj, sicer malo kasneje, a ni panike tudi kakšno uro prej, če si iz LJ in si za akcijo oz. interakcijo.
Uporabniški avatar
 Mitsu
tomaz ny napisal/-a:
Mitsu napisal/-a:

Od kod si, prijatelj :?: :!: Tudi jaz tečem ob torkih in četrtkih zjutraj, sicer malo kasneje, a ni panike tudi kakšno uro prej, če si iz LJ in si za akcijo oz. interakcijo.

Sem iz Ljubljane iz Šiške. Ob vikendih tečem na Rožnik in nazaj do hiše, med tednom pa malo manj, se pravi do enega razcepa kjer desno zaviješ na Cankarjev vrh na levo pa pridem spet nazaj do Mosteca. V bistvu ni huda razdalja, samo je pa skor skoz v hrib (nazajgrede pa skoz dol). Aja jaz drugače tečem zato da zjutraj naredim kardio trening, ne zaradi razdalje. Gibam se pa skoz nekje v 75-90% mojega MSU-ja. Čeprav zadnje čase opažam, da glede na to da kvihtam v pon, sre, pet in ned zvečer je ta tek kar zahteven in si moram najti še kakšno bolj položno ruto. Najbrž bom začel še malo okrog Koseškega bajerja in v okolici laufat. Pošlji mi zasebno sporočilo pa se lahko kaj zmeniva, sploh ni problema.
 Joe
Smo sredi maja, idealno za redne jutranje teke. Sonce vzhaja ob 5.00 in le kako bi bilo boljše začeti dan?

Jaz jih prakticiram že od aprila. Vstanem ob 5.00 in ob prihodu v službo sem kot prerojen. Niti slaba volja tečnega šefa me ne spravi s tira.

Napravim 3-4 jutranje treninge po 9 km. Kar pa opažam zadneje čase, je to, da vse več tekačev teče zjutraj. Ker sem redno tekel pozimi na smučeh, me jutranji hladen zrak sploh ne moti.

Zal nas tempo zivljenja sili v to, kar pa je edino dobro.

Kdor o tem razmišlja, naj več ne odlaša, začni teči!!!!!!
:juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu:
 lucar
V knjigi "Treniraj trdo zmaguj z lahkoto" sem bral o mladih Kenijskih tekačicah, ki so v svoj trening program dodale kake pol ure do uro dolg jutranji tek in mislim da so bile potem 3 med prvih 5 na svetovnem prvenstvu :) Jaz sem rekel da bom letos vsja kako jutro šel pred šolo tečt, pa mi potem to nikoli ni uspelo :) Prekruto se mi je zdelo že pred 6 vstat iz tople postelje in jit ven tečt, ko sem komaj zase vedel :)
 ninaz
Tud jst sm šla letos zjutraj (okrog 7.00) že tečt. Vendar max 2x na teden. Morm rečt da srečam kar veliko tekačev in je prov dobr. Tečem pa proti Cankarjevemu vrhu. Se bomo lahko še kje srečal - z jutranjimi tekači.
Lepo tečte še naprej.
 mojA
Joe napisal/-a:Smo sredi maja, idealno za redne jutranje teke. Sonce vzhaja ob 5.00 in le kako bi bilo boljše začeti dan?

Jaz jih prakticiram že od aprila. Vstanem ob 5.00 in ob prihodu v službo sem kot prerojen. Niti slaba volja tečnega šefa me ne spravi s tira.

Napravim 3-4 jutranje treninge po 9 km. Kar pa opažam zadneje čase, je to, da vse več tekačev teče zjutraj. Ker sem redno tekel pozimi na smučeh, me jutranji hladen zrak sploh ne moti.

Zal nas tempo zivljenja sili v to, kar pa je edino dobro.

Kdor o tem razmišlja, naj več ne odlaša, začni teči!!!!!!
:juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu:

Bravo - bravo ! To je to.
Uporabniški avatar
 gorazd
lucar napisal/-a: Prekruto se mi je zdelo že pred 6 vstat iz tople postelje in jit ven tečt, ko sem komaj zase vedel :)

Kako se strinjam. Težko je vstat. :D
Uporabniški avatar
 klaudi
Jaz sem že stokrat rekla, da bom začela zjutraj tečt. Pol pa zvoni ura ob pol petih in edino kar pomislim preden nazaj zaspim je, da si rajš zvrtam luknjo v kolen kot da vstanem.
Je pa en trik, ki zihr deluje. Z nekom se zmeniš, da gresta skupaj in pol, ko ti zvoni na vrata že skor moraš vstat. Sej un moment bi ga najrajš zadavu, ampak pol si mu pa hvaležen.
 lenka
Ahoj! Mene pa zanima, a je kdo za skupni jutranji tek? Sem z Bežigrada, pa razdalja ni problem - da je le v dosegu zaspanega rekreativca :wink: .
Uporabniški avatar
 Špik
lenka napisal/-a: Sem z Bežigrada, pa razdalja ni problem...

A iz Kamnika do Bežigrada :?: :!: Hehe
 jakaski
jst sm bežigrajčan... ponavadi se okol sedmih odpravim od doma(tuki za mercatorjevo stolpnico) in tečem kšno urco... tko da če si za se zlahka zmenimo...
 lenka
Špik: dobro opazuješ :roll: Ne, štartam in končam za Bežigradom. Kamnik pa je bolj ob vikendih on wheels.
Jakaski:Jst pa štartam pri Šparu. Tud okol sedmih. Sicer ne tečem vsak dan, ampak bi rada prišla blizu temu. Pošlji mi mejl, pa se zmeniva.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA