prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

AVI napisal/-a:
muc napisal/-a:
Loni napisal/-a:Aja, a pol greš z mano peš? Tega pa skoraj ne verjamem :wink: .

haha to bi pa bil še en praznik :lol: :--
Se vidimo jutri, pa lučk ne pozabit :D ...see ya :wink:

A niso bili ravnokar prazniki...še en praznični dan se pa res ne bo poznal...hehehehe...ja Loni ni dvakrat za rečt...saj kakšna kavica tudi ne bi bila odveč...hehehehehe

ma kakšna kavica, na Rožniku imajo odličen mošt :--
Cormi napisal/-a:ma kakšna kavica, na Rožniku imajo odličen mošt :--

Ni ga čez "kufe"...hehehehe... ;)

P.S. Kot zanimivost...na K-Rožniku smo že čez 400 strani komentarjev...uf, koliko se je šele killometrov nabralo, da o vsej "pozitivi" niti ne govorim...juhuhuhuhu... :D :D
AVI napisal/-a:
Cormi napisal/-a:ma kakšna kavica, na Rožniku imajo odličen mošt :--

Ni ga čez "kufe"...hehehehe... ;)

P.S. Kot zanimivost...na K-Rožniku smo že čez 400 strani komentarjev...uf, koliko se je šele killometrov nabralo, da o vsej "pozitivi" niti ne govorim...juhuhuhuhu... :D :D

400?! :shock: ..hmm to bi bla pa dobra priložnost za praznovanje oz. sladkanje hehe :lol:
Danes nam očitno prav vroče ne bo, bomo pa skor sigurno mokri...tako ali drugače :--

Se vidimo...kmalu... :wink:
Avi je bil mož beseda in je s Starbucks in mano šel peš na Rožnik, ura je bila prav hitro naokoli. Ostali pa so se podili po svoje, tako da nas je bil vseeno cel Rožnik poln. Tekačev bolj malo, sprehajalci samo mi trije, najdeni Cankar je sameval.
Pa smo ga. :D LJ maraton je mimo, bliža se srečanje z Rajkotom v soboto, pa sledi Palmanova... Ni nas bilo veliko pa vendar se najde standardna ekipa, ki ji ravno prav paše tema,dež,mraz,sneg,luže,blato... Skratka nič nam ni manjkalo. Mogoče malo več sotekačev. :clap: So nekaj ugotavljali koliko tekačev se je že zvrstilo v teh letih na tej progi. Zavidljiva številka moram priznati.
Čofa, čofa,...pa je še en K-Rožnik za nami :D
Lušten je blo, čeprav je res, da nas danes prav veliko ni bilo na kroženju...vreme naredi svoje...pa tudi LJ maraton je mimo hehe :lol:
Na koncu še en čvek na hitrco in že čakamo na nasledni torek...see ya :wink:
Mož beseda, "kar sem reku sem reku"....hehehehehe... :lol: :lol: ...prav luštno smo se imeli...malo se sprehodili, malo počvekali in se malo svežega zraka nadihali... :D :D ...

...kakšne pretirane gužve res ni bilo, ampak saj to je bilo pričakovati....kot je že Pajo napisal se začenja obdoje, ko bo/je na K-Rožniku bolj "pestro" dogajanje (beri: razmere)... :lol: :lol:

Analiza je bila res bolj kratka....svoje je naredil mraz....ampak bomo počasi kakšno jakno/bundo v avto vrgli pa bo...ker mi se ne damo...počasi pa se bo tudi kaj toplega, sem mislil kuhanega našlo 8) .... :D :D

In kot je Muc napisal že čakamo naslednji torek...juhuhu... :D :D
spela* napisal/-a:
pajo napisal/-a: in tekača iz Murgelj

Saj se mi je zdelo. Murgle, jasno. Tako imenovani K-Rožnik je zarota levih fašistov in stricev iz ozadja.

LP,
sestrična

Stric iz ozadja je že v letih. Drugi veljak je predebel :D in ni sposoben za kaj daljšega odtečt. :wink: Veliki tekač pač pride kolikor mi je znano. Stricev ne pozna. :FO:
Iščem nekaj primernega za motivacijo v zimskem času. Sprejmete še kakšnega tekača zraven? Kje točno pri zoo je zborno mesto, a še velja ob 17:30?
  • 1
  • 399
  • 400
  • 401
  • 402
  • 403
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA