prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Da ne bo kdo mislil, da je včeraj odpadel. Niti pod razno. Trije družinski paketi in muc smo bili tam, na rožniku sicer bolj kot ne tuga, za kak moment sem si želela, da bi bila palček Smuk in bi poleg teme razrezala še meglo :wink: Z vremenom smo tudi imeli srečo, padalo ni ravno v času K-Rožnika.
K-Rožnik v družinskem krogu hehe...jest pa sam na obisku :-- ...haha Loni si me nasmejala :lol:
Jap res neke hude gužve ni bilo, ampak smo pa mi vseeno zaokrožili po meglenem Rožniku...tnx za osvetlitev, ker če ne bi še sedaj krožil nekje nad Tivolijem hehe :lol: ...brez lučke je kar kriza! :)
AnaLiza na hitrco...mal cukra, čajčka in že gremo mi po svoje :D

...see ya naslednji torek na K-Rožniku...uživajte!!! :wink:
Prišli, odtekli in zmagali... :lol: :lol:

Na trenutke je bila pa res taka megla, da sem se še skoraj v drevo zaletel... :lol: :lol:

Analizia je bila za naju sicer malo bolj kratka...je mraz naredi svoje... :oops: ....sta nas pa Mlakarjevi sestrici pocrkljali z domačim čajčkom... :D :D :D ... "je pasalo kot ata na mamo"... :lol: :lol:
muc napisal/-a:Brrrrr K-Rožnik se obeta...upam, da bo vsaj veter v hrbet :-- ...see ya :wink:

Pa bo res brrrrrr....mogoče se pa potem spet s čajčkom pogrejemo...kdo bi vedel....hehehehehehe :D

Za veter pa itak gospod M. poskrbi, da je bolj "zanimivo" .... :twisted: :mrgreen:

P.S. Mazi lepo se izobražuj...
  • 1
  • 401
  • 402
  • 403
  • 404
  • 405
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA