prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Z izjemo zvezd, katere sem videla po pristanku v horizontali je bil današnji K-Rožnik čisto drugačen od prejšnjega. Zbrala se nas je kar ornk cifra, glede na to je bila tudi analiza obilna. Čaja je sicer zmanjkalo, grozdja tudi, ampak se je na "mizi" znašla še Domačica in čokolada. Bi bilo skoraj treba še na en krog. :wink:
Ojla!!! :D

Kljub zimi, mrazu, brrrrr :lol: ...je blo na momente prov vroče :--
Luštn smo se namatral, da je potem na AnaLizi vse tolk bolj pasal...sploh topel čajček je čista 10tka! :wink: ...tnx vsem! :D

Uživajte pa se kmal spet srečamo...že v torek na istem mestu ob istem času...pa upam, da še brez derez hehehe :-- ...see ya K-Rožnikarji! :wink:
Mraz je res bil, no bil pa je tudi veter, ki je hitro odnesel tisto o "pogovornem" tempu. :lol: :lol: Prva dva ovinka še, potem pa se je začelo...sta Matej in Aljaž dobro zastavila tempo...na pol poti smo pobrali še Jerneja...in gas do parkirišča...

Analiza je bila v slogu "all inclusive"...ali po slovensko "ni da ni"... :lol: :lol: :D :D Čvek seveda ni izostal...luštno je bilo. :D

P.S. Loni, nas boš spomladi-poleti gnala v vaše konce, da vsaj rož'ce za ta super domač čajček naberemo, ko nas že tako razvajaš... :D :D :D
AVI napisal/-a:Pravkar me je "prešinilo", da imamo letos samo še 4-5 K-Rožnikov...odvisno kako pridni bomo med prazniki...uf...še sreča, da so torki tudi drugo leto... :lol: :lol: :lol:

He he vi jih imate pa malo več če se ne motim. :D
pajo napisal/-a:
AVI napisal/-a:Pravkar me je "prešinilo", da imamo letos samo še 4-5 K-Rožnikov...odvisno kako pridni bomo med prazniki...uf...še sreča, da so torki tudi drugo leto... :lol: :lol: :lol:

Mogoče pa res še kakšnega vmes "stisnemo"... 8) :D :D ...kakšnega tistega "vikendaškega"... :lol:
AVI napisal/-a:
pajo napisal/-a:

Mogoče pa res še kakšnega vmes "stisnemo"... 8) :D :D ...kakšnega tistega "vikendaškega"... :lol:

:-- ...jutri pa dooooolgem času spet K-Rožnik...tedenski haha :lol: ...see ya :D
  • 1
  • 402
  • 403
  • 404
  • 405
  • 406
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA