prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

lukav napisal/-a:
pajo napisal/-a:Mene je že napralo ko mačka! :D

Jaz sem tudi že odčofotal svoje. Gneče na Rožniku ni bilo :)

Nobene gneče. Ljudje pač delajo. Edino Šiljaka sem srečal to pa je bilo vse od tekačev.
Prišli, videli, odtekli in zmagali... 8) :D

Nekaj je bilo sicer pogrešanih. Nekateri z opravičilom pri drugih bodo pa tole "neopravičene"... :-- :lol: :lol: Ampak kljub vsemu se nas je zbrala lepa druščina... :D

Še vreme je sodelovalo in je le malo rosilo....ampak na koncu sem bil prav tako moker, kot cucek...mogoče sem se pa malo preveč oblekel... :mrgreen: :lol:

Ugotavljali smo tudi, da na štartu ni več popolne teme, kar pomeni da se obetajo svetlejši časi... :D :D

Udarli smo še eno hitro AnaLizo in že jo popihali v toplejše "kraje" (vročtuš press).... :lol:

Se vidjamo ob tednu osorej... :D :D
hehe upam samo, da nimam že ukora pred izključitvijo :-- :lol:
Namesto, da bi užival po lužah z vami sem se doma "valjčkal"...bentica očitno bo treba kr orng valjar nabavt!? :lol:
Ampak se ne damo in upam, da bom naslednji torek že K-Rožnikoval v najboljši družbi! :wink:

Uživajteeeee...see yaa :D
Če ne gre...potem žal ne gre....noga je močnejša...auuuu...hehehe.....tako, da zame je današnji K-Rožnik pod rubriko "no go"...ampak saj bodo še K-Rožniki (ne vem pa kako bo v "toplih krajih"...hehehehe...tekmapress) ....lepo K-Rožite, saj bo prav gotovo lepa kulisa... :D
  • 1
  • 407
  • 408
  • 409
  • 410
  • 411
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA