prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Škoda AVI, jaz pa ta vikend ne morem.

Ker vidim, da je za laufanje po PST-ju kar nekaj interesa, bi bilo dobro dorečt tudi okrog datuma. Ker je 7.11.sladkih6 in 22.11 Palmanova, bi bil možen termin 15.11. ali pa 29.11 (na nekdanji jugoslovanski praznik).

Predlogi, ideje,....na papir.
spela* napisal/-a:Jaz bi bila tudi interesentka. Ampak glede na zapise v tej temi izgleda, kot da je PST odprta le navsezgodaj zjutraj, potem jo pa zaprejo. :lol:

PST je 24h odprt, sladki užitki teka po PST-ju so pa le v jutranjih urah. :--
Tokrat ne...
:arrow: maratonu je sledil lep regeneracijski teden (delo v povprečju po 12 ur na dan), delam tudi danes (le to še ne vem, do kdaj...upam, da ne cel dan)...torej jutri počitek...takoj bo spet ponedeljek :roll:
Pa drugič :juhuhu: :lauf: :!:

LP, vencelj
vencelj napisal/-a:Tokrat ne...
:arrow: maratonu je sledil lep regeneracijski teden (delo v povprečju po 12 ur na dan), delam tudi danes (le to še ne vem, do kdaj...upam, da ne cel dan)...torej jutri počitek...takoj bo spet ponedeljek :roll:
Pa drugič :juhuhu: :lauf: :!:

LP, vencelj

Vencelj sva že dva, tudi jaz nisem tekel od nedelje. :( Mogoče mi uspe danes med delom (delam doma) odlaufat kak km. :)

Avi ta vikend imam res poln. Drugič.
Pravkar sem s pomočjo AVI-ja in spremljevalke Andreje zaključil s krogom. AVI in Andreja sta trenutno še na poti. Kaj naj rečem? Štart je bil zame ob 4:00, za AVI-ja ob 5:00. Zunaj je bilo (in je še vedno) pošteno hladno in če si "stal" si se hitro ohladil. Andreji vse čestitke za vztrajnost, da je bila pripravljena tako zgodaj vstati :cast1: Hvala za kokakolo, vitergin in piškote. Vsi ki ste se raje prepustili čarom spanja in tople postelje naj vam bo žal :-- Komaj čakam naslednje snidenje. Zdaj grem pa peči kokice, da jih bom imel popoldne za pred TV, ko bom spremljal NY maraton.
Čestitke. :clap: Sta pa bila res zgodnja za jutranji tek. :) Sta začela s tekom še bolj zgodaj kot poleti, tako da vročine nista občutila in ste že doma. :lol:

AVI, a tempo potem ni bil za cel krog okrog 3h :?:

Največje čestitke pa gredo seveda Andreji za vztrajnost na kolesu, :clap: kljub dejstvu, da ji gretje ni delovalo. :lol:

P.S.Res mi je žal, da nisem mogel z vami, a vsega se ne da. Imam kar veliko dela doma z video dejavnostjo, pa tudi noge še niso povsem v normalah od LM, da bi lahko vzdržale cel PST.
  • 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA