prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Rana ura, zlata ura....to je bil moto današnjega teka....res je bilo temno, megleno in mrzlo ampak kljub temu sladko....tako, da lahko vam je žal.... :lol: :lol: :-- :-- ...

...seveda pa je bila glavna Andreja :heart :heart , ki ji sicer ni bilo potrebno tako zgodaj vstati, a vseeno se nama je pridružila tako da sva imela 1A potujočo okrepčevalnico....ma, ni kaj, da si človek oblizne vseh pet prstov.... :D :D :D

....sam sem imel čas nekaj minut čez 3h, sva pa po prehodu dunajske še malo zgrešila pot (megla press :lol: :lol: )...

V glavnem, odlično jutranje razgibavanje in prijeten iztek po LM v odlični družbi.... :D :D
Nataša napisal/-a:Rosi mi je poslal sporočilo, naj spremenim naslov - in voila! če vam ni všeč, povejte, ni problema.

Super si to opravila. :lol: :lol: :lol: Sem se pa sedaj nasmejal. :lol: :lol: :lol:

Super naslov, sploh če beremo, kdo in kako hitro so tekli danes, da o leteči okrepčevalnici sploh ne govorimo, je naslov več kot primeren.
AVI napisal/-a:V glavnem, odlično jutranje razgibavanje in prijeten iztek po LM v odlični družbi.... :D :D

A to je za vas iztek. :shock: :shock: S kom je jaz družim pri tekanju, :D sedaj se sploh sprašujem, kako mi uspe vas dohajat. :oops:

Se vidi vaša solidarnost in z mano tečete počasneje. :clap:
Nataša napisal/-a:Rosi mi je poslal sporočilo, naj spremenim naslov - in voila! če vam ni všeč, povejte, ni problema.

Čisto ustrezen naslov... saj še po maratonih ne mirujejo :D
Loni napisal/-a:To je en teden pred Palmanovo, takrat bom jaz verjetno kaj krajšega zganjala.

Pa teden dni po Sladkih6, kjer se bodo podirali dolžinski rekordi :D
nana napisal/-a:
Loni napisal/-a:To je en teden pred Palmanovo, takrat bom jaz verjetno kaj krajšega zganjala.

Pa teden dni po Sladkih6, kjer se bodo podirali dolžinski rekordi :D

Ravno zaradi tega tudi mene skrbi ta datum 15.11. :roll: Bolj bi mi odgovarjal 29.11. po Palmanovi in ravno tri tedne pred Ultra maratonom. :)

Malo moram razporediti pametno treninge, :) ker drugače moje noge ne bodo vzdržale. :(
En zagrizen zajc je bil zjutraj opažen na PSTju, samo je spet tako hitro mimo švignil, da še sape nisem uspela zajet :shock:
Nazadnje spremenil Loni, dne 12 Nov 2009, 11:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Bravo zajc in vsi ostali, ki se boste teka udeležili. :clap:

Rad bi bil zraven, :D pa ne morem, ker me še gleženj boli, :( pa tudi 70-80 km je preveč zame. :roll:

Mi je pa zato padla ideja v glavo, da bi vas lahko spremljal z osebnim vozilom, prevažal suport (hrana, pijača, obleka, obutev, poživila - sem spada pomarančni sok) in po dogovoru s postanki, kjer bi vam najbolj ugajalo. Hrano in pijačo si lahko tudi sami pripravite, kar vam najbolj paše, potem vam pa hladilne torbe vozim. Zato me sedaj zanima, kje boste tekli ali je možna vožnja z avtomobilom in če me seveda sploh potrebujete. :D
zajc napisal/-a:Ali je kakšen zagrizen PST kandidat za nedeljski tek, 15.11.2009, štart ob 4 zjutraj.
Proga: LJ-Vencelj-LJ* ? Vreme bo bolj ali manj oblačno.
Dolžina proge je med 70-80 km :shock: vsekakor manj kot 100 km :oops: Tempo 7-8 ur. Okrepčevalnice: Petrol, pa še kaj bi s sabo nesli.

*LJ-Železniki-LJ

žal ta vikend ne bo šlo...drugi plani tako, da bo treba kaj krajšega stisniti vmes, pa še palmanova čez teden dni... :wink: :wink:
  • 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA