MihaPR napisal/-a:vmes padle stave, za katere se je pokazalo, da so očitno samo plod napačne interpretacije istih podatkov.
aja, povzeli po gorenjski&tini navezi, z milkcem šla stavt za 2 lota 
Pravno formalno sem stavo dobil sam, vendar v duhu dobrih odnosov bova kazen zdelila napol in jo tudi pošteno uničila. En košček stave dobi tudi razsodnik tini!
No v drugem krogu je bil tempo prehud, sami norci in le tinijevi prebavi in ežojevem nepoznanju poti se imam zahvaliti, da nisem pritekel sam v cilj daleč za ostalimi.
Ob tem pa moram tiniji podeliti
JAVNO GRAJO, ker ga je med tekom zajela tekmovalni (hudobni duh) in je v prvi serpetini zelo nesramno sekal pot in tako kar naekrat pridobil 100m pred drugim norim stvarom (Ano - ki se je mimogrede v dolino teči učila od dolgonogega jusufa).
Torej tek je bil poln nemirnega duha v zraki in ker se je že pošteno temnilo priznam, da me je bilo kar malo strah (še prav posebno, ko se je tini pogreznil v polmetrsko luknjo tik ob cesti v že poštenem mraku).
Kar pa se tič tiste zaračunane besede... Od danes naprej se jo uradno odpovedujem, ker nočem drezato v osje gnezdo, itak pa obstajajo druge alternative: ZENF, LIGHT ŠKRGE... Ker pač avtorske lastnine se ne sme krasti.
In tu te dragi jusuf male pokaram, ko se tako nesramno obnašaš do bivše goladarke. A do mene bi se tudi tako grdo obnašal, če se izpišem? Hm... Sicer ne vem kako se naj izpišem, če se še vpisal nisem!
Aja drugače mi je danes ob prvencu ežoj-a prišlo na misel, a bi ga krstil, pa v tistem trenutku ni bilo primerne inspiracije, tako da je vse splavalo po ljubljanici v savo. Na žalost!
No za konec pa seveda tini ne bi bil tini, če ne potuhtal, da dvojna golada ni več izziv. Sam je predlagal triple golada, jaz se pa za začetek bolj nagibam k inverzni goladi + navadni goladi. Da pač odtečeš vsak delček poti v vsako smer!
Poleg tega pa uradno registriram (brezplačno za uporabo) besedo 8olado, kaj pa pomeni, pa ob njenem prvencu.
No, da pa ne bi bilo to dovolj nas je med obema goladama počastila še njegova mastnost, kar je že lep napredek, če ne more biti vsaj fizično znami je vsaj umsko!
Mislim, da sem se zdaj izpričal za nazaj in za naprej, verjetno uspešno nadomestil jusufa, ki se je okoli nas smukal z elegantnim kolesom, predvsem pa do pikice natančno poročal o vsem dogajanju.
Salem Alejkum!