prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 milkec
eggy napisal/-a:Me pa resno zanima, če in kdaj bo jutri (četrtek)ZEN (ne ZENF). Ker škrg še nimam, se bom težko priključila tisim, ki ciljajo spet na svoj PB. Svoj krog bi raje pretekla BP.

Ja v četrtek bo prvi krog ZENF varianta, čeprav je to pri tiniju lahko tudi bolj ŠKRGASTI ZENF, drugi pa bo zame LIGHT ŠKRGE, medtem ko naj tini šel HARD ŠKRGE.

Mislim, da bi lahko se kamot ob 17.30 pridružila! Ampak garantirati ne morem pa nič.
Uporabniški avatar
 raziskovalec
[quote="eggy
Me pa resno zanima, če in kdaj bo jutri (četrtek)ZEN (ne ZENF). Ker škrg še nimam, se bom težko priključila tisim, ki ciljajo spet na svoj PB. Svoj krog bi raje pretekla BP.[/quote]

Eggy, kolikor jest vem, smo TF-jevci še vedno poskrbeli da TF-jevka ni sama Golade tekla. Pridi ob 17:30 ali ob 18:30, v vsakem primeru bo BP.
Ker sem včeraj tekel PB, ti lahko za prvi krog obljubim Z**. Za drugega pa ne vem, al bo Z** al pa ga sploh ne bo.
Uporabniški avatar
 MihaPR
Mene ne čakat, sem čist pokrevlan :(
 eggy
No......to pa lepo, da TF-jevk ne puščate samih :)
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Ups, višja sila.
Ne vem a danes pridem a ne, bo drugič treba bolj :cenz:
 eggy
....jest nisem 100%.....sem se v sluzbi, pa.....če končam, pridem
 ežoj
Pridem ob 18 30. Upam d bo tokrat več kot 300 m mojga teka...

PLP,
ežoj
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
Nataša napisal/-a:Eggy, 200 SIT, takoj! :lol:

8) Za sedaj se v ZEN slogu naprosam drago nam N'to, da neha smetit po temi, kateri se je ze pred casom odpovedala (izstopila iz kluba) in preseli svoje bluzice v kr'neki, kamor tudi pasejo. Hvala.

lp, oranzni_slon

p.s.: :twisted: Tudi nosecnice nimajo neskoncnih privilegijev. :) :twisted:
 Nataša
eh, pa lih tebe bom poslušala... :roll:
Uporabniški avatar
 MihaPR
dons blo prou super (btw, slona ni blo).
družba 4ih prvi krog, v drugega z mojo odsotnostjo pa kar 5 tekačev.vmes padle stave, za katere se je pokazalo, da so očitno samo plod napačne interpretacije istih podatkov.
aja, povzeli po gorenjski&tini navezi, z milkcem šla stavt za 2 lota :)
 eggy
oranzni_slon napisal/-a:in preseli svoje bluzice v kr'neki, kamor tudi pasejo

Čeprav se je zgorj citirani precej razjezil in.....tole verjetno tudi bolj spada v "Kr´neki", me pa kot udeleženko neusmiljenega pregovarjanje ali je prav 2 ali 3 vseeno zanima: Kdo ima prav???? :)

....tudi zato je bil današnji ZENF (za tiste, ki ste bolj za english verzije: light škrge) prav fajn.
Uporabniški avatar
 milkec
MihaPR napisal/-a:vmes padle stave, za katere se je pokazalo, da so očitno samo plod napačne interpretacije istih podatkov.
aja, povzeli po gorenjski&tini navezi, z milkcem šla stavt za 2 lota :)

Pravno formalno sem stavo dobil sam, vendar v duhu dobrih odnosov bova kazen zdelila napol in jo tudi pošteno uničila. En košček stave dobi tudi razsodnik tini!

No v drugem krogu je bil tempo prehud, sami norci in le tinijevi prebavi in ežojevem nepoznanju poti se imam zahvaliti, da nisem pritekel sam v cilj daleč za ostalimi.

Ob tem pa moram tiniji podeliti JAVNO GRAJO, ker ga je med tekom zajela tekmovalni (hudobni duh) in je v prvi serpetini zelo nesramno sekal pot in tako kar naekrat pridobil 100m pred drugim norim stvarom (Ano - ki se je mimogrede v dolino teči učila od dolgonogega jusufa).
Torej tek je bil poln nemirnega duha v zraki in ker se je že pošteno temnilo priznam, da me je bilo kar malo strah (še prav posebno, ko se je tini pogreznil v polmetrsko luknjo tik ob cesti v že poštenem mraku).

Kar pa se tič tiste zaračunane besede... Od danes naprej se jo uradno odpovedujem, ker nočem drezato v osje gnezdo, itak pa obstajajo druge alternative: ZENF, LIGHT ŠKRGE... Ker pač avtorske lastnine se ne sme krasti.
In tu te dragi jusuf male pokaram, ko se tako nesramno obnašaš do bivše goladarke. A do mene bi se tudi tako grdo obnašal, če se izpišem? Hm... Sicer ne vem kako se naj izpišem, če se še vpisal nisem!

Aja drugače mi je danes ob prvencu ežoj-a prišlo na misel, a bi ga krstil, pa v tistem trenutku ni bilo primerne inspiracije, tako da je vse splavalo po ljubljanici v savo. Na žalost!

No za konec pa seveda tini ne bi bil tini, če ne potuhtal, da dvojna golada ni več izziv. Sam je predlagal triple golada, jaz se pa za začetek bolj nagibam k inverzni goladi + navadni goladi. Da pač odtečeš vsak delček poti v vsako smer!
Poleg tega pa uradno registriram (brezplačno za uporabo) besedo 8olado, kaj pa pomeni, pa ob njenem prvencu.

No, da pa ne bi bilo to dovolj nas je med obema goladama počastila še njegova mastnost, kar je že lep napredek, če ne more biti vsaj fizično znami je vsaj umsko!

Mislim, da sem se zdaj izpričal za nazaj in za naprej, verjetno uspešno nadomestil jusufa, ki se je okoli nas smukal z elegantnim kolesom, predvsem pa do pikice natančno poročal o vsem dogajanju.

Salem Alejkum!
Uporabniški avatar
 milkec
eggy napisal/-a:ali je prav 2 ali 3 vseeno zanima: Kdo ima prav???? :

Uradno je II, obstajajo pa 4 večji modeli. Torej sem imel prav jaz, ko sem trdil, da je iuradno verzija II, po drugi strani pa je Miha hotel povedati, da je to 3 večja verzija.
Nazadnje spremenil milkec, dne 15 Sep 2006, 07:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 MihaPR
sej pravm :)
anyway, kdaj uničujemo :) :) :)
Patentiram Hardič-golado, v dveh verzijah. Izvedba pa kdaj drugič :)
 eggy
No v drugem krogu je bil tempo prehud, sami norci......

.....huh, k sem vedla, da morm it prvi krog.....drugač bi se mi tale Golada znala še zamerit :)
  • 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA