prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Tud jst preživu svoj 1. K-Rožnik! 8) (pa upam da ni bil zadnji)

Moj obisk je bil posledica spleta naključij... vsa zasluga pa gre naši legendi sukarju, katerega sem nepričakovano srečal dobro uro pred štartom v našem kraju.

Marjan, hvala za povabilo, prevoz in dobro družbo!

Tole je bila res prijetna popestritev tedna dolgih nočnih ravninskih tekov po barju... :laola
Ma ti torki so podobni tistim ko je bil še žled v teh krajih. Nič nisem zasledil , da je iz ZOO- ja ušel kak medved ali :D kralj živali. Ni panike za jutri. Vreme bo tako, da si ga bomo zapomnili. Ker naslednji torek - baje ne bo več tako lepo ali suho. Mogoče bo še lepše ker bo bolj belo.
Ojla....po dooooooolgem času spet na K-Rožniku! :D
In preživel oujeeeeee hehe :lol:

Sem pa vseeno pričakoval, da bo mal bolj zakurjeno zunaj zato sem jo kar hitro popihal proti domu...AnaLiza bo naslednjič daljša...uživajte! :wink:
Evo, tudi K-Rožnik v zimski pravljici se je izvedel. Na terenu sva bila jaz in Babl. Bilo je prav luštno, ko je sveži snegec škripal pod nogami. Upam, da se vidimo naslednji teden v kej večjem številu... :)

Čau čau :wink:
Po treh letih spet na K-Rožniku. Sam sem najprej šel klasični K-Rožnik. Potem pa sem v Mostecu srečal krožnikarje na podaljšani verziji in sem z njimi odtekel do konca. Skupno 19 km. Zelo luštno je bilo in Rožnik po treh letih zgleda čisto drugače. Hvala za družbo! Se bom potrudil v torkih priti čim večkrat na K-Rožnik. :)
  • 1
  • 424
  • 425
  • 426
  • 427
  • 428
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA