- 12 Nov 2009, 14:35
V bistvu je mišljen obrat. Če bo Vencelj pripravil kakšno pijačo, pa še ni dokončno zmenjeno.
Bojim se, da bom jaz edini udeleženec
Bi pa mogoče bilo za razmislit, če bi kdo tekel samo do Železnikov, pa bi se potem vrnil nazaj s tabo. Hvala za ponujeno pomoč, samo mislim, da bi bilo škoda, da bi zato (zaradi mene) izgubil celo jutro
No saj, bomo videli kako se bo zadeva odvijala. Mogoče se najde kakšen zagrizenec
Niti enkrat te še nisem videl tam na PST
Kaže da grem mimo tebe tako hitro, da te enostavno ne opazim
Čudim se, da sem te na Sladkih 6 opazil, ko sem te prehiteval
miciM napisal/-a:A je pri Venclju organizirano kosilo![]()
![]()
, al samo obrat
![]()
V bistvu je mišljen obrat. Če bo Vencelj pripravil kakšno pijačo, pa še ni dokončno zmenjeno.
ROSI64 napisal/-a:Mi je pa zato padla ideja v glavo, da bi vas lahko spremljal z osebnim vozilom, prevažal suport (hrana, pijača, obleka, obutev, poživila - sem spada pomarančni sok) in po dogovoru s postanki, kjer bi vam najbolj ugajalo. Hrano in pijačo si lahko tudi sami pripravite, kar vam najbolj paše, potem vam pa hladilne torbe vozim. Zato me sedaj zanima, kje boste tekli ali je možna vožnja z avtomobilom in če me seveda sploh potrebujete.
Bojim se, da bom jaz edini udeleženec

Loni napisal/-a:En zagrizen zajc je bil zjutraj opažen na PSTju, samo je spet tako hitro mimo švignil, da še sape nisem uspela zajet
Niti enkrat te še nisem videl tam na PST

Twitter @tekvsakdan | Letos pretekel 6 PST. | Seznam okrepčevalnic na PST.