prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

miciM napisal/-a:A je pri Venclju organizirano kosilo :lol: :lol: :lol:, al samo obrat :P

V bistvu je mišljen obrat. Če bo Vencelj pripravil kakšno pijačo, pa še ni dokončno zmenjeno.

ROSI64 napisal/-a:Mi je pa zato padla ideja v glavo, da bi vas lahko spremljal z osebnim vozilom, prevažal suport (hrana, pijača, obleka, obutev, poživila - sem spada pomarančni sok) in po dogovoru s postanki, kjer bi vam najbolj ugajalo. Hrano in pijačo si lahko tudi sami pripravite, kar vam najbolj paše, potem vam pa hladilne torbe vozim. Zato me sedaj zanima, kje boste tekli ali je možna vožnja z avtomobilom in če me seveda sploh potrebujete. :D

Bojim se, da bom jaz edini udeleženec :roll: Bi pa mogoče bilo za razmislit, če bi kdo tekel samo do Železnikov, pa bi se potem vrnil nazaj s tabo. Hvala za ponujeno pomoč, samo mislim, da bi bilo škoda, da bi zato (zaradi mene) izgubil celo jutro :wink: No saj, bomo videli kako se bo zadeva odvijala. Mogoče se najde kakšen zagrizenec :roll:

Loni napisal/-a:En zagrizen zajc je bil zjutraj opažen na PSTju, samo je spet tako hitro mimo švignil, da še sape nisem uspela zajet :shock:

Niti enkrat te še nisem videl tam na PST :shock: Kaže da grem mimo tebe tako hitro, da te enostavno ne opazim :oops: Čudim se, da sem te na Sladkih 6 opazil, ko sem te prehiteval :mrgreen:
Zajc, lahko te spremljam, tudi če boš šel sam. :D V tem primeru lahko namesto avta vzamem kolo in tvoje stvari v nahrbtnik. :idea: Tako bi ti lahko zraven še družbo delal. :argue: Da bi ti pa zraven pel, tako kot to počne Uroš, pa žal ne morem, ker nimam posluha. :lol:

Sva na vezi. Z veseljem ti lahko pomagam, ker dobro vem sam, kaj pomeni če imaš suport. :D
zajc napisal/-a:
Loni napisal/-a:En zagrizen zajc je bil zjutraj opažen na PSTju, samo je spet tako hitro mimo švignil, da še sape nisem uspela zajet :shock:

Niti enkrat te še nisem videl tam na PST :shock: Kaže da grem mimo tebe tako hitro, da te enostavno ne opazim :oops: Čudim se, da sem te na Sladkih 6 opazil, ko sem te prehiteval :mrgreen:

Ob takih urah še ne strašim v roza barvi :-- No, danes sem se glih na kolo spravila, me nisi mogel videt, ker sem bila še pred bajto, že tako in tako sem jaz tebe samo v hrbet, ko si bil že čez cesto.
miciM napisal/-a:A je pri Venclju organizirano kosilo :lol: :lol: :lol:, al samo obrat :P

:wink:

Če bo zajc štartal ob 4:00 iz Ljubljane, bo to v Železnikih kvečjemu zgoden zajtrk... :mrgreen:
Kak kilometer bom tudi jaz vkalkuliral, pa morm še mal preštudirat variante. :juhuhu:

LP, vencelj
zajc, zanimiva ponudba, ampak ... :shock:

Drugače pa resno - in obljubim, da zadnjič takole javno sprašujem: če obstaja kdo, ki bi bil v zimskih mesecih kakšen vikend odteči polovičko ali podaljšano polovičko PST (25 km oziroma od standardnega izhodišča do Žal) in ki bi tekel ob zame normalnih urah (torej vsekakor ne pred deveto zjutraj), naj pove.
Aja, še tempo: vsekakor veliko počasneje kot zajc. :D
jaz sem tud za. ker še nisem nikoli. ne tisto dolgo varianto :). je kar nekaj interesantov, upam da se za en krog zmenimo za fiksen čas (vikend), da se lahko vsi ostali zberemo. ker sem nov in ne poznam proge (mislim da je to pot ob žici okoli 30 km) upam da kdo od starih mačkov da pobudo...po palmanovi..lp.
mojculja napisal/-a:Špela, če boš zadovoljna z mojim tempom, sem vsekakor za :D .

No, fajn, končno ena, ki ne straši po PST-ju že sredi noči. :D
Bom računala nate, nekje od decembra dalje (po počitku po Palmanovi). :D

Jozgol, jaz še nekaj časa ne nameravam teči celega kroga, pač pa do največ 25 km.
vencelj napisal/-a:

Če bo zajc štartal ob 4:00 iz Ljubljane, bo to v Železnikih kvečjemu zgoden zajtrk... :mrgreen:
Kak kilometer bom tudi jaz vkalkuliral, pa morm še mal preštudirat variante. :juhuhu:

LP, vencelj

Ja, priznam napaka v računanju, ampak jaz bi pa verjetno ravno do kosila prišla :lol: :lol: :lol: , ker pač nisem "zajc" glede hitrosti, ampak ta teden počivam zaradi gležnja.

spela* - v nedeljo 29.11. imam namen tekat po PST-ju z tvojo hitostjo in ob tvoji uri, lahko greva kar od tebe, da se ne voziva z avti (jaz ga nimam :lol: )

• 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA