prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

tekac 007 napisal/-a:Družba jutri nov TOREK in ponovno druženje. Poberali bomo naročila za zimske kape, če bo kdo jutri manjkal naj če ga kapa zanima naroči meni ali Tomažu. Včeraj nas je kar nekaj torkovcev teklo na Miklavževem teku in dosegli smo tudi lepe uvrstitve po kategorijah. Naše dekline Barbi druga, Ema tretja, Marinka takoj za njo četra in Jelka sedma. Pobi pa takole moja malenkost drugi, Bojan G., Denis, Tone vsi šesti vsak v svoji kategoriji, Zvone in Mare sedma in Bencek deveti.....Naš Miha je prav tako uspešno končal Miklavžev tek in stem naredil 2. kAMNIŠKI TEKAŠKI POKAL s končanimi petimi teki....ČESTITKE....

Hvala tekac 007,se že pripravljam na drugo leto in bo šel z mano oče ki bo vsaj lahko teku moj tempo...ker mogoče pa lahko še več izvlečem iz sebe,samo pravega spremljevalca moram met,da se bo on prilagajal meni,ne pa jst njemu.....še enkrat pohvala celi Torkovi tekaški skupini,ki ste mi dvignili voljo,ter občutek da sm le nekaj vreden in moj uradni čas je bil 54:42.5 min nič več nič manj...Še nekaj u vednost,predn sm se na ta tek odpravil sem prelaufu dost ravnine,da sem nabrau moč u noge in bi šlo še hitrej lohk,če bi poslušal sebe,tko sem se pa moral spet drugemu prilagajati in s tekom po prstih noge pomoje utrudiš in sem biu na koncu čisto zbit...Samopromocija je jeba ane,pa lep pozdrav prjatlčki moji dragi :)
Lodo, hvala, da si me uvrstil med "naše dekline". :D Ker imam zdaj malo slabe vesti, bom v bodoče poskušala večkrat priti na druženja. Danes me žal še ne bo.

Tudi jaz čestitam "torkovcem" za dobre rezulate. Druženja se očitno obrestujejo :D

Miha, ti pa le tako naprej. Občudujem tvojo voljo. :cast:
Zaupaj svojim občutkom. Že vse od tvojih tekaških začetkov navijam zate.
LpE
AinE napisal/-a:Lodo, hvala, da si me uvrstil med "naše dekline". :D Ker imam zdaj malo slabe vesti, bom v bodoče poskušala večkrat priti na druženja. Danes me žal še ne bo.

Tudi jaz čestitam "torkovcem" za dobre rezulate. Druženja se očitno obrestujejo :D

LpE

Lepa hvala AinE,za vse ki ste pripomogli,da je moje počutje spet na zelo visokem nivoju,bom reku samo to,da ni lepšega občutka,ko lahko mal potreniraš z malo bolj kvalificiranimi tekači in samo zarad vašega vzpodbujanja in Cvalentijevega udejstvovanja zame,ko sem ptreboval nekoga da bi me pravilno usmerjal v prejšnem tisočletju,da mi je napisal kak program za v fitnnes je nastal iz mene produkt optimizma in volje,da se da tud medicinske diagnoze premagat,res da je bila zelo dolga in zelo strma pot in moja največja želja je uresničena,od vsega na svetu sem si najbol želel to da bom še kdaj teku,pa mi je uspelo...in zdej mislim to še malo nadgraditi in zimsko ligo zaključit s povprečjem okoli 45 min,kar je za 8 min bolje kot lani.....Vprašannje?A mi bo uspel.....Odgovor MORA,ker ponos je močnejši od vsake bolečine,ki jih ni blo malo to pa morm priznat,sam jst ne jamram nikoli......Pa Lp in se kmalu vidimo....Sam tale Tekač007 pa je raketa :clap:
Naročanje tekaških kapic se zaključuje.

Andrej Medved L, XL
Tinkara Šerkezi L
Tone Petek XL ups
Barbara Galjot L
Bojan Bojkov XL ups
Marinka L
Robert Kosmatin XL
Denis Sitar XL
Blaž Slapar XL
Bojan Cerar L,XL
Vlado XL
Lado Kveder L
Drago Koglar XL
Roman Benedičič XL
Franci Volkar L ups Roza L
Herman L
Marko Spruk L
Darko XL 2x Roza L
Fani Alpner L
Igor Alpner XL ups
Tone Klemenc L
Maja Klemenc L
Tomaž Cukjati L ups
Bojan Galin L
Ema Štupar XL
Včeraj se nas je zbralo 12 + 3 v prid močnejšega spola, teklo se je dokaj umirjeno čeprav je bil tempo nekje pod 5 min. km, razen v klanec. Bol smo se bližali cilju bolj je letelo, tako smo zadnji km tekli 3:25, šprint je dobil Medo pred Igorjem. Darkotu čestitke za prvorojenčka Žiga in hvala za zdravila v obliki domačih zvarkov, saj pri tej temparaturi je to res sedel v naše želodčke.,,,,,,.....Pa še to za pred novoletno druženje z nekaj hrane in pijačke nas je večina za 21. decembra v pizzeriji MURKA,,,,,...Če ima kdo še kakšno idejo naj napiše, drugače ostane ta datum in lokacija......se vidmo.
Naj opišem zimsko traso torkovega druženja. Start parkirišče Zarja ali Joma prodaja rabljenih vozil, nato skozi park pri vrcu Peter Pan prečkamo Cankarjevo cesto po Drnovškovi cesti v vas Olševek na koncu vasi zavijemo v dolino proti Samotnemu Malnu, ampak še pred malnom zavijemo v klanec ( cotmanov klanec) cca 800 m. Spustimo se v naselje Godič mimo drevesnice in pri bivšem gostišču pr Hribaru levo in v klanec cca 400m spustimo se v Stahovico pri Petru prečkamo Kam. Bistrico zavijemo takoj desno proti Stranjski cerkvi mimo nje skozi spodje Stranje pridemo do glavne ceste Stranje- Kamnik jo prečkamo prav tako na velkem jezu prečkamo Bistrico in skozi naselje Zduša nazaj v Mekinje mimo podjetja Kemostik do parkirišča Zarje......dolžina proge 11,3 km. Počasnejši tekači večina skrajšajo in gredo v Godiču pred drugim klancem naravnost na Stranski most in ravo tako mimo Stranske pošte pod cerkvijo po isti poti kot na dolgi progi do cilja in tako odtečejo cca 10 km. Vsi tekaški navdušenci dobrodošli vsak torek ob 16 uri......se vidmo.
Družba se opravičujem, ker izdelava kapc zamuja, upam da bodo čim prej.....danes se nas je zbralo 13 : Ema, Marinka, Tone, Bojan B., Bojan G.,Herman, Vlado, Darko, Olson, Roberto, Igor, Fricko in moja malenkost. Tempo je bil na začetku takoj 4:45 nato v prvi klanec šprint, ki ga je dobil Vlado pred Ladotom, kot je razvidno soimenjaki rasturamo. Skozi Godič je prevzel vlogo zajca Igor, ampak je bil ujet v drugi klanec. Na spustu je mimo nas usekal Darko pa tudi on je bil ujet, skozi Stranje je šlo nekaj časa skupinsko ampak tempa pod 4 minutami smo držali samo še trije Igor, Fricko in jaz. Končni čas 49.30. V cilju nas je spet počastil Darko.....ne s pijačko ampak s pecivom, tudi slatko paše po dobrem treningu......se vidmo na zimski ligi v soboto...
Kot vidim, se ta hitrim vsakič veliko dogaja : :wink:
V ozadju je bilo veliko bolj umirjeno. Tempo vseskozi pogovoren, provokatorjev ni bilo, na vrhu klančka smo se počakali in se imeli tekaško fajn :D
Darko, hvala za indijančke in princeske.
LpE
Jaz, Denis in Fricko smo danes zvečer obiskali Veliko planino. Čodovita noč na planini kot v pravljici. Nismo pa bili edini torkovci tu sta bila še Barbi in Bojan G., pod primožem pa tudi Roberto.
Miha24 napisal/-a:
AinE napisal/-a:Lodo, hvala, da si me uvrstil med "naše dekline". :D Ker imam zdaj malo slabe vesti, bom v bodoče poskušala večkrat priti na druženja. Danes me žal še ne bo.

LpE

Replika za Aine:Ja lepo ti bo navijanje zame poplačano,kot vsem drugim ki ma prav tako pohvalijo u Kamniku in še kje drugje....Lej sem tak človeški motor,da mi ratujejo nemogoče stvari pa ne rabim nobenih skupinskih treningov,ker če resnično želiš da ti kej uspe,se moraš sam do tega pripraviti,ker meni ni pomagal nihče,le Tomaž mi je predlagal in sem sprejel,pa ne rabim več tega in boš vidla da tud čas 45 minut primoža mam u namenu za ene par minut popravt,tak je life in jaz rad živim in zato se tko dogaja,hehe

Lepa hvala AinE,za vse ki ste pripomogli,da je moje počutje spet na zelo visokem nivoju,bom reku samo to,da ni lepšega občutka,ko lahko mal potreniraš z malo bolj kvalificiranimi tekači in samo zarad vašega vzpodbujanja in Cvalentijevega udejstvovanja zame,ko sem ptreboval nekoga da bi me pravilno usmerjal v prejšnem tisočletju,da mi je napisal kak program za v fitnnes je nastal iz mene produkt optimizma in volje,da se da tud medicinske diagnoze premagat,res da je bila zelo dolga in zelo strma pot in moja največja želja je uresničena,od vsega na svetu sem si najbol želel to da bom še kdaj teku,pa mi je uspelo...in zdej mislim to še malo nadgraditi in zimsko ligo zaključit s povprečjem okoli 45 min,kar je za 8 min bolje kot lani.....Vprašannje?A mi bo uspel.....Odgovor MORA,ker ponos je močnejši od vsake bolečine,ki jih ni blo malo to pa morm priznat,sam jst ne jamram nikoli......Pa Lp in se kmalu vidimo....Sam tale Tekač007 pa je raketa :clap:
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 63

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com