prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

cvalenti napisal/-a:Torkovci pozdrav!

Danes se poizkusite zmeniti, kako in kaj naslednji torek (31.12.2013)
Obstajajo tri možnosti (po posvetu z tekačem007):

Ali je runda zjutraj, ob 9 uri.
Ali je normalno ob 16 uri.
Ali pa torkova druženja in zimska liga združita moči in naredita torkov vzpon do Sv. Primoža, kateri bo upoštevan in tud vpis v knjigo bo.

Dobro ga danes terajte. :wink:

Kere klobase,hehe :D
Jst pa menin,torek naj bo torek in zimska liga naj bo zimska liga,se mogoče motim Lado :D Pa vesele praznike usem tekačem,bom počas jst svoj raketni pogon začeu uporabljat,da bo Primož pod 40 min :laola k se mi zdi da zimska liga je ob sobotah in ne ob torkih
Ali pa torkova druženja in zimska liga združita moči in naredita torkov vzpon do Sv. Primoža, kateri bo upoštevan in tud vpis v knjigo bo.
No meni pa se ne zdi s tem prav nič narobe :wink:
Pa lepe praznike vsem!
vrtnica23 napisal/-a:
No meni pa se ne zdi s tem prav nič narobe :wink:
Pa lepe praznike vsem!

Vrtnica sej ni nič narobe,sam malo pomisli zakaj bi združeval nekaj kar je prvotno mišljeno torkova tekaška,druženja ki ni pomenben tako čas in soboto,ki se nam vsem gre za čimboljši čas :clap:
Miha kaj pa vem, saj v soboto se res pač potrudimo, ampak v resnici pač gre kolikor gre, ravno tako kot v torek ;) :lol: In rezultati nekako niso na prvem mestu, pač pa kljub vsemu druženje, drugače se jaz ne bi vozila iz Ljubljane. Pa se, ker mi je fajn v vaši družbi :wink:
vrtnica23 napisal/-a:Miha kaj pa vem, saj v soboto se res pač potrudimo, ampak v resnici pač gre kolikor gre, ravno tako kot v torek ;) :lol: In rezultati nekako niso na prvem mestu, pač pa kljub vsemu :D druženje, drugače se jaz ne bi vozila iz Ljubljane. Pa se, ker mi je fajn v vaši družbi :wink:

Ja maš po eni strani prou Vrtnica,lej jst sm se mal distanceru od torkovih druženj zaenkrat,ker se najbolje počutim ko sem sam in mi ni treba gledat da bi se na koga prilagaju,mogoče sem res čudn tič in sam delam,lej kako lepo sm si sam zrihtu goleno in reflexni živec da mam gibljivost v stopalu tako izboljšano da lahko tečem,pol Kamnika govori da sem že zmagu ko sem se na noge postavu po 5 letih,sam jst pa pravim,to zdaj je pa šele začetek moje strme poti :D
No preden grem k polnočnici še poročilo današnjega druženja. Zbral se nas je 14 od te cifre štiri dekelce. V začetku je potegnil Medo za njim šef št.2, ki je že v Oševku zavil svojo pot. Predvidevam da zaradi še ne senerane poškodbe. Medo je malo popustil, ko sta začela narekovati tempo Klemen in Roberto, ampak somo do klanca, kjer smo počakali ostale. V naslednji klanec ni šlo na polno, vseeno sta na koncu ušla Fricko in Medo mi pa nekaj minut za njima. Danes nas je počastila Božička MARINKA....hvala nekaj JEGRA je še ostal za silvesterski tek, kajti večina se strinja da se v torek dobimo ob 16 uri kot ponavadi,,...se vidmo.....zdej pa k polnočnici....
tekac 007 napisal/-a:Hvala za objavo super fotke.....se vidmo...

Un je mal za cajtom,jest sem že deliu vajino stran na Fb Tekač007 in Olson zdavnaj :--
Nazadnje spremenil Miha24, dne 26 Dec 2013, 23:42, skupaj popravljeno 3 krat.
olson napisal/-a:Ne morš verjet odtekel caa 12km brez bolečin :laola
Upam,da bom v soboto za primoža že nared,da eno odlavfam.
lp Olson :wink:

Olson u soboto se bom pa jst še mal bolj potrudu....tko da bomo rakete,da ne bo mislu Kveder da je edina :lol:
Torkovci kljub dežju rasturamo na Kamniškem vrhu. Olson in moja malenkost po klasični poti, Medo, Matjaž, Tinkara in Barbi pa čez hud konc. Se vidi da za nas skoraj ni ovir.....se vidmo v TOREK, če me v službi kej ne zajebe. Zadje letošnje druženje naj bi tekli vsi skupaj brez pravokacij......na cilju pa da nazdravimo novemu letu nasproti.
olson napisal/-a:Jaz vas bom spremljal na kolesu :D

Olson je tko neumorni športinik od mladega,se spomnim k sm biu še mulo,kwa j to kugle metu na kegljišču......Se je kr kadil od kugle,k jo je vrgu :laola
  • 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 63

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA