prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Pozabil :TF) kapo v Železnikih? Se je začel šnops ponujat, sem rekel: "Gremo!" In pozabil kapo.
Romana, še 1x: "Hvala za juho :clap: ."
Sem imel za danes še zadnji en malo daljši tek pred Palmanovo v načrtu in ko sem bral zajcevo vabilo, sem si rekel: "Grem en košček." Zadetek v polno. Zanimivo, kako med tekom in pogovorom dobiš občutek, da se poznamo že celo večnost. :D
Po tridesetih letih sem spet srečal Miho, Vencljevega brata - dvojčka. Malo se je spremenil. Sedaj ima brke.
Zajc je pa itak neuničljiv. :lauf:
Vsem hvala za družbo, kmalu ponovimo kaj podobnega.

lp, Štefan
Kaj naj še jaz napišem o nedeljski avanturi, česar ostali niso?

Rokavice sem dobil :) Zdaj me nizke temperature ne bodo ustavile, da ne bi tekel.

Mogoče kakšno o temperaturah. V LJ je bilo na startu 11oC, na "ovinku" v Mednem pa se je na parih stotih metrih shladilo na 6oC :shock: Zato me je začelo zebsti in sem se moral dodatno obleči. Najnižja izmerjena temperatura je bila 5oC nekje na polovici med ŠL in Železniki.

Na poti sem videl lisico, ki jo ostali zaradi teme niso videli. Nisem imel prividov :mrgreen:

V Železnikih sem bil očitno povsem izčrpan, ker sem videl 2 Venclja. Sumim, da je Romana nekaj dala v govejo juho, ker je dvojno videl tudi Štefan64.

Nihče ni omenil, da je malo manjkalo, da nisem prepričal sodelujočih, da bi šli teči do Bohinjskega jezera, saj smo bili od njega oddaljeni "samo" 35 km. Je pa zato pot, LJ-Vencelj-Bohinjsko jezero, planirana za naslednjič :wink: Uroš :!: in ostali, da ne boste rekli, da vam nismo pravočasno povedali :wink:

Na koncu me je nekaj "zategovalo" v desnem kolenu in sem razmišljal, da bi v Mednem zaradi tega raje odstopil. To ni bilo mogoče, ker se je raines izgubil in smo bili nekaj časa brez okrepčevalnice (in prevoza). Človek se hitro navadi na razkošje "letečih" okrepčevalnic. Kljub "rahlim" bolečenim sva z ROSI64 tekla do konca.

Skratka ROSI64 se zahvaljujem za rosimobil, rainesu, venclju in štefanu64 za družbo in pogostitvi v Železnikih in ŠL. Bili ste super družba.

Kaj naj naredimo s pozabljeno tekeško čepico pri venclju? Ali jo gremo iskat? :shock: Danes si zaradi utrujenosti (in "rahlim" bolečinam) ne predstavljam, da bi še enkrat odtekel isto razdaljo.

Aja, danes sem veliko lažje vstal iz postelje kot po Sladkih 6.
zajc napisal/-a:Nihče ni omenil, da je malo manjkalo, da nisem prepričal sodelujočih, da bi šli teči do Bohinjskega jezera, saj smo bili od njega oddaljeni "samo" 35 km. Je pa zato pot, LJ-Vencelj-Bohinjsko jezero, planirana za naslednjič :wink: Uroš :!: in ostali, da ne boste rekli, da vam nismo pravočasno povedali :wink:

To varianto bi bilo dobro speljat poleti: :idea:
Ljubljana - Železniki - Bohinj :arrow: tek
v Bohinju :arrow: plavanje
Bohinj - Ljubljana :arrow: kolo

Zajc a nisi enkrat omenjal, da bi se probal tudi v triatlonu, :wink: no nekaj se mi zdi, da se je o tem govorilo. :D
spela* napisal/-a:Se mi je kar zdelo, da niste o vsem poročali.
70 km ali celo še manj - saj to pa ja ni noben resen trening ... :roll:

Slabo računaš, še 70 km moraš prišteti 80 km. Pol Slovenije smo pretekli. :lol:
  • 1
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA