prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Zadnje druženje je zanami zbralo se nas je 16, tekli smo mal bol počas pa tud mal hitrej ha, ha, ha, res ne gre brez pravokacij, med tekom smo se ogledali čudovite jaslice v Godiču. Na cilju pa nazdravili novemu leto nasproti. Kot šef št.1 vam vsem želim sreče in zdravja v letu 2014, pred vsem pa čim manj poškodb in da se bomo takole lepo družili še naprej vsak TOREK......SE VIDMO...vaš tekač 007.
Prvi TOREK V letu 2014......se vidmo.....novost za počasnejši tempo cca 5:15- 5:30 sta zadolžena Tone in Marinka, tolk da veste in ne se ustrašit tečemo tudi počasi, kdor pa želi pravocirat pa tud dobrodošel...se vidmo...
Lepo številno smo začeli prvi tekaški TOREK : 5 tekačic nežnejšega spola, od teh dve novinki, ki sta zmogli z lahkoto od teči malo krajšo varianto...samo tako naprej. 14 tekačev od tega dva predtekača , ki jih nismo ujeli, sta bila prehitra. Pravokatorjev ni manjkalo, istopali so Mare, Roberto, Medo, še posebej raspoložen je bil Darko, ki ni in ni ostal brez besed, res ne vem kaj je požrl danes. Jaz, Medo in Fricko smo se ga odtresli šele na zadnjem km, ko je letelo 3:40 na km. Naj še omenim naš stalni član DENIS je dobil sinčka BINETA ....ČESTITKE tebi in tvoji partnerici......se vidmo...
Moja predvidevanja so se udejanjila, vodno hlajenje, kar preveč. Ampak nekaj se nas ni ustrašilo: Marinka edina deklina nato dva ubežnika tokrat 2x Bojan G. in B. nismo jih ujeli. Lovili smo jih Medo, Fricko, Darko, jaz in novinec na druženjih Klemen Hančič izvstni Kamniški kolesar in jadralni padalec. Verjetno zaradi vremenskih razmer ni bilo pravih pravociran, tako smo pritekli skupinsko v cilj.....se vidmo upam da v lepšem vremenu.
Darko brzina upam da se zdravje čim prej izbolša, ker nam je zmankal pravokatorjev. Včeraj se nas je zbralo 11 proti 4 v korist moških, pravokacij skoraj ni bilo ampak tempo cca 4:30 in končni čas 51:00, kar solidno. Skupinica na krajši pa mal počasneje v cilju skoraj skupaj...se vidmo....na Primožu verjetno v zimski idili....
Torkovi tekaci! 27.4. nekaj torkovcev (trije zaenkrat) odhajamo na polmaraton in maraton v Beograd.Ce koga mika legendarni maraton na Balkanu se lahko pridruzi.Odhod zgodaj zjutraj, prihod v nocnih urah.Prevoz s kombijem. Do 31.1. je prijava na maraton oz polmaraton cenejsa in sicer 30€. Kdor se ni bil v Beogradu je to idealna priloznost za ogled.Poleg seveda vabljeni tudi navijaci.

Vec o maratonu in prijave na http://www.bgdmarathon.org/index.htm
za dodatne info pa lahko pobarate mene...

torkov pozdrav
D
Mal zamujam, pa vseeno tu smo. Včeraj v skoraj zimski idili smo garali prvi pravokator naj ostane neimenovan je izival do polovice prvega klanca nato sta vajeti v noge vzela Medo in Fricko, samo na spustu je Klemen J. prikazal svojo brzino....za njimi smo garali jaz, Klemen H., Roberto, Tomaž, Darko, Grega F., Tomo P., Bojan C., Bojan G.,Herman in tu so še naše punce Tinkara, Barbi, Marinka in Manca. Na cilju nas je poslatkall Darko s pecivom in Klemen H. z VRŠIČKI res je pasal, hvala obema.....se vidmo.....
Odtekel pa vendar ne celotne runde. Če omiljeno napišem, razmere so katastrofalne. Takoj, ko se začne makadamska pot proti Samotnemu mlinu so drevesa podrta ena za drugo.
Zbor vseeno ob 16h za traso teka pa se zmenimo na licu mesta.
  • 1
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 63

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA