prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

miciM napisal/-a:
spela* - v nedeljo 29.11. imam namen tekat po PST-ju z tvojo hitostjo in ob tvoji uri, lahko greva kar od tebe, da se ne voziva z avti (jaz ga nimam :lol: )

:wink:

A bi to prestavili za kak teden, dva? :D
Zaenkrat me še nič ne vleče k tekom, daljšim od 10-12 km ... mogoče si do nedelje še premislim, a ne bi preveč računala na to ...
Mojculja se je pa tako ali tako že h Classixu prijavila za to nedeljo.
spela* napisal/-a: Mojculja se je pa tako ali tako že h Classixu prijavila za to nedeljo.

Ja, se s Classixom nismo še nič zmenili (ups popravek...smo se zmenili za v soboto)...ampak itak se bojim, da sem za vaju čist prepočasna. :wink:

Kdaj drugič pa z veseljem, jasno če ti bo ustrezalo tečt med 6,5 in 7min/km..tja do 25km.

:laola
spela* napisal/-a:
miciM napisal/-a:
spela* - v nedeljo 29.11. imam namen tekat po PST-ju z tvojo hitostjo in ob tvoji uri, lahko greva kar od tebe, da se ne voziva z avti (jaz ga nimam :lol: )

A bi to prestavili za kak teden, dva? :D
Zaenkrat me še nič ne vleče k tekom, daljšim od 10-12 km ... mogoče si do nedelje še premislim, a ne bi preveč računala na to ...
Mojculja se je pa tako ali tako že h Classixu prijavila za to nedeljo.

Ja lahko prestaviva na soboto, dan prej, v nedeljo grem na avto sejem :lol: :lol: :lol:

zajc napisal/-a:Edino priložnost za ta tek vidim z moje strani šele v začetku marca. Morate računati, da je februarja TS. Je pa mamljivo, moram priznati :oops:

LJ- Bohinj bo enkrat "padla", a verjetno res šele na pomlad, v bolj prijaznih razmerah...
Za kapo se bova pa že s štefanom morala dogovort za en trening...

LP, vencelj
31.1.2010 prideva z mojim in Mojco osvajat PST. Po preverjanju se nam bo pridružila še Maca, vsekakor pa bomo veseli družbe in spremstva vseh oboževalcev PST. Štart v Fužinah, glede na zimske razmere tam okoli 8.30. :laola :clap: Se že veselim :clap:
Zanimivo :wink: čestitke za pobudo lenči. :clap:

Kaj bom jaz počel še ne vem (laufal, spremstvo, okrepčevalnice,..) vsekakor bom poizkusil biti zraven. :) Družba kar sama vabi. :wink:

Je pa sedaj ideja dobra tudi za tiste, ki radi zjutraj malo spijo :-- in tečejo počasi. :D pa da vidim korenjakinje in korenjake sedaj na teku. :wink:
lenči napisal/-a:31.1.2010 prideva z mojim in Mojco osvajat PST.

Še ena Mojca se javlja. Če ne pride kaj vmes, sem vsekakor zraven...razdalja pa je še pod :?:

Lepo lenči :clap: , hvala za pobudo!!
  • 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA