prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 MABE
Zakaj pa ne!
Uporabniški avatar
 MABE
Čas hiti.. :twisted: ..A je kdo za kakšne intervale oz. delo na pisti (Stanko Mlakar), ne se bat-hitrost bomo prilagajal, količino pa tut.
Dogovor sklenemo na analizi. :wink:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja jutri grem v Klagenfurt, to je zlo bliz Celovca baje :lol: :wink: .Od ponedeljka dalje bi se pa dalo kaj domenit.Samo nevem kdaj imaš ti čas in tako naprej!Jaz imam ta teden od 16h do 19h vsak dan zaseden.Povej kdaj bi šel pa bom videl.Da te vsaj kak krog držim pol tko vprašanje :lol: :wink: .Ampak kot je Katanec rekel nikoli ne reci nikoli!
ČAO!
Uporabniški avatar
 lojzeP
četrtek ob 19.00 na znani lokaciji :D
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
MABE a boš prišel v četrtek na en tvoj sportski lagan naokoli :lol: :lol: .Jaz bi rad probal dušo spustit, če bodo noge v redu.
Ja LojzP lepo je da si odprl zopet začetni jesenski del tekov okoli Brda.Počitnic in dopustov je konec sedaj se bo pa spet kadilo tam naokoli, ali pa čofotalo! :lol: :lol: :wink:
Če bo vse posreči pridem!
ČAO!
Uporabniški avatar
 tini
Pridem na en regeneracijski krog :) !

lptini
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
tini napisal/-a:Pridem na en regeneracijski krog :) !

lptini

Glede na to kakšen imaš sedaj avatar, da neboš slučajno ti meni eksplodiral, ali na začetku ali nekje na sredini, in nam dejal da bi rad malce pospešil :lol: :lol:
ČAO!
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME

lptini

Tudi jaz pridem!! Bova s tinijem tako kot zadnjič skrbela za background!! :lol:

LP Vilko B.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Se pravi rabimo še en sredinski zvok, potem backround že imamo :lol: :wink: !Okoliškega pa lahko dokončno oblikujemo ali v stacionarni brunarici :lol: :wink: , ali pa ala Dežman :lol: :wink: !
LojzP in jaz bova pa poskrbela za prednji del ( seveda če bo LojzP zato :roll: ), tako da bo Tini še lažje:"LAKO ČEMO MI TO!"
ČAO!
Uporabniški avatar
 tini
tomaz.zupancic napisal/-a:

lptini

Glede na to kakšen imaš sedaj avatar, da neboš slučajno ti meni eksplodiral, ali na začetku ali nekje na sredini, in nam dejal da bi rad malce pospešil :lol: :lol:
ČAO!

Res bo easy - glede na to, da zaradi slabe vesti iz Celovca od takrat se nisem imel tekaskega pocitka :) !

lptini
Uporabniški avatar
 Vlajko
Tudi jaz že pogrešam četrtkove teke na Brdu. Ampak, štartam že okoli 18.00, da bomo lahko istočasno na cilju. :wink:

Razlog, na morju se je dobru jelu ino pilu, nekoliko manj pa teklo, pa je kuj vaga štrajkala. :shock:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
tini napisal/-a:
tomaz.zupancic napisal/-a:

lptini

ČAO!

Res bo easy - glede na to, da zaradi slabe vesti iz Celovca od takrat se nisem imel tekaskega pocitka :) !

lptini

Tale avatar te bo pa zgleda spremljal vse tja do Ljubljanskega maratona, če se ne motim :roll: .Da boš potem tam obrodil sadove tvojega trkačke radnje oko Brda in ostalih stez!
ČAO!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Alora ali se bo kaj teklo v četrtek ali se bo samo analiziralo :lol: :wink: !Eventuelni kandidat za 18.30h, okvirni začetek.Recimo pa da bi lahko blo kake akademskih 15minut :wink: !
ČAO!
Uporabniški avatar
 Vlajko
tomaz.zupancic napisal/-a:....Eventuelni kandidat za 18.30h ...

Še en. 8)

PS: Jutri ali v sredo zvečer (Hribi imajo tokrat prednost Press) imam ponovno namen ponoviti "svojo gorsko traso" . :!:

Če je še kakšen interest, naj se javi glede dogovora. :D

Drugače grem pa sam. :cry: :--
Nazadnje spremenil Vlajko, dne 09 Mar 2006, 13:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Vlajko ma prihrani se ti še mal za v četrtek, ki je dan za zametek :lol: :wink: !No ja je treba tudi na moči delati, to imaš popolnoma prav!
Samo prihrani še kaj moči v rokah za četrtek :o :shock: :lol: :roll: !
Analiza pravi da bo kmalu še pestro in okusno :idea: :roll: !
ČAO!
  • 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA