prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 ales
Po dolgem času spet moj tek v družbi forumovcev. Danes v četrtek, Brdo 19.00. Lojze, Matej, mogoče tini, še kdo?
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
Jest tud pridem!!! Za background, kot ponavadi!!! :wink:

LP Vilko B.
Uporabniški avatar
 tini
ales napisal/-a:Po dolgem času spet moj tek v družbi forumovcev. Danes v četrtek, Brdo 19.00. Lojze, Matej, mogoče tini, še kdo?

Mene danes ne bo (strogi pocitek pred Logarsko press :) )

lptini
Uporabniški avatar
 Vlajko
tini napisal/-a: .... strogi pocitek pred Logarsko press ....

Kdo pa pravi, da moraš ravno v dir? Tudi za udeležbo na analizi se ti prizna nekaj ur Obveznih Izbirnih Vsebin. :wink:

Jaz pridem okoli šestih (+- pol ure). :!:
Uporabniški avatar
 ales
Ne vem zakaj, a je to zato ker me že kar nekaj časa ni bilo na Brdu, ampak tokrat je bilo ob prihodu kr težko najti prostor za parkirat.. saj niso samo forumovci zasedli vse prostorčke, očitno postaja krog ob ograji zlo obiskan.

Tokratni forumovci: Vlajko s Tomažem, Lena s Petro, Vilko, Lojze, Matej z zobozdravnikom..še Marcelo smo, zaradi rdeče majce včlanili v TF..

Smo začeli res tko zmerno, se do petega kilometra kr načvekali, pol sta se pa Lojze in Matej sam še kontrolirala, preverjala tekaško pripravljenost in jima ni blo čist nč do dirkanja..saj ju razumem, le meni je manjkal en vzpodbujevalec.

In potem pri Dežmanu podoživeli ta in pretekle teke, vizualizirali prihodnje za dober mesec vnaprej, še par slik z dopusta, idej za prihodnja druženja in še pred deseto domov.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Škoda ker nisem mogel priti pa tako se mi je kolcalo po teku.Imel neke nujne obveznosti, zvečer pa me je zopet hrbet opomnil, da še nisva rekla zadnje :evil: :evil: :evil: .
Ampak bodo še prišli časi, ko se bo redno teklo pod 40minutami, gad demit da se bo :evil: :evil: :evil: :evil: !
Do takrat pa da se naspidiramo!
No v glavnem da ste se imeli skrajno lepo!
ČAO!
Uporabniški avatar
 Vlajko
Včeraj sem okoli Brda matematično pretekel nič krogov, pravzaprav sem zanihal za 360° :arrow: najprej v eno smer, nato pa še v drugo. [ 1 + (-1) = 0 Press ] :wink:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Vlajko napisal/-a:Včeraj sem okoli Brda matematično pretekel nič krogov, pravzaprav sem zanihal za 360° :arrow: najprej v eno smer, nato pa še v drugo. [ 1 + (-1) = 0 Press ] :wink:

Vlajko ja kva pa dogaja :lol: :wink: .Ti raj povej da si bil tolk hiter da si imel filing kot da nisi nič pretekel :wink: !
Ma sej bo jutri še en dan, pa še en dan pa tako naprej.Pa se bo spet teklo in potilo, pa kadilo seveda za petami :lol: :wink: !
ČAO!
Uporabniški avatar
 Vlajko
tomaz.zupancic napisal/-a:....Ti raj povej da si bil tolk hiter da si imel filing kot da nisi nič pretekel ....

He ... he ... (Bor) :lol:
Včeraj sem bil v resnici najpočasnejši doslej, saj sem se komaj spravil pod dve uri brutto. :shock: Nekaj malega tudi nalašč, saj me je zanimalo, kaj bi tak tempo pomenil na 21 km, če se ne bi nič naprezal, recimo, da bi "omagal" nekaj kilometrov pred ciljem. :wink:
Nazadnje spremenil Vlajko, dne 02 Sep 2005, 21:40, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Vlajko napisal/-a:
tomaz.zupancic napisal/-a:....Ti raj povej da si bil tolk hiter da si imel filing kot da nisi nič pretekel ....

He ... he ... (Bor) :lol:
Včeraj sem bil v resnici najpočasnejši doslej, saj sem se komaj spravil pod dve uri brutto. :shock: :wink:

A to ti meni za dva kroga, no pol je to deds okej :wink: .Za en krog pa je to malce turobno, ubitačno :wink: .No se moram potrkavat, da se še men ne bo kaj podobnega naredilo :wink: !
ČAO!
Uporabniški avatar
 Junc
gre kdo danes na tek okrog Brda? 2 kroga imam v mislih.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja kdaj pa bi ti to brader men :wink: ?
Pred 19h zvečer ne bi mogel, ker imam obvezne opravke, potlej se pa lahko dogovorimo in odletimo na dva častna kroga za protokolarne zadeve! :lol: :wink:
ČAO!
Uporabniški avatar
 Vlajko
Poskusil bom izkoristiti še teh 3 - 4 četrtkov, dokler še prihajam podnevi iz službe. :wink:

Torej, danes okoli 18.00, laganim kasom (sem še vedno v fazi okrevanja), s pogledom na nedosegljive "jurčke" in "marele", varno spravljene na državnem posestvu za ograjo :arrow: vsaj prejšnji teden je bilo tako. :roll:

PS:
Nekaj me matra, da bi enega od prihodnjih vikendov izkoristil za eno 2 - 3 urno spoznavno ekskurzijo po trasi letošnje ljubljanske 21-ke. Manjša družba bi bila "welcome", množičnosti si pa, pravzaprav, ne želim, ker bi vse "potrpali" v Ljubljana - Polje. :--
Uporabniški avatar
 Mandatar
zdravo,

malo bolj sem začel spremljat tele vaše debate odkar sem v kranju in me zanima:
1. kje je zborno mesto
2. v kateri smeri se teče

če ne bi koga motilo oz če rabite kakšnega 'pozadinca' :oops: se z veseljem kdaj pridružim :D

lp
boštjan
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Mandatar napisal/-a:zdravo,

malo bolj sem začel spremljat tele vaše debate odkar sem v kranju in me zanima:
1. kje je zborno mesto
2. v kateri smeri se teče

če ne bi koga motilo oz če rabite kakšnega 'pozadinca' :oops: se z veseljem kdaj pridružim :D

lp
boštjan

Ne ti kle men od pozadine pol boš pa letu ko raketa naprej! :lol: :lol: :wink:
Zborno mesto je pri samem spomeniku, ko prideš do Brda iz smeri Kranja.Pri hipodromu zaviješ notri in kmalu si že pri spomeniku!
Ja potem se pa starta v smeri urinega kazalca.Pol je pa od hitrosti odvisno kako hitro boš šel :lol: !
ČAO!
  • 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA