prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Zdravo!

Ob Tomaževi smrti nemorem mimo, da nebi zapisal par stvari....

Nedolgo je, kar sem bral tisto knjigo o njem in njegovem reševanju iz Nanga Parbata. Ni se mi prikupil s svojim načinom osvajanja vrhov, priznam to. Po drugi strani sem ga razumel, ker je bil samotar, kot sem tudi jaz.
Vsekakor je bil človek nor in ne neumen!

P.S. Kdor ne vidi smisla v osvajanju novega, neodkritega in nekoristnega sveta pa naj crkne doma v fotelju...
Bm prepisala Špeline besede: Umrl je, ko je živel svoje sanje! Tomaž r.i.p.

p.s. vsi imamo sanje: nekateri jih živijo, nekateri jih poskušamo živeti, ostali pa sedijo doma v fotelju in nam pravijo da smo nori...
entip napisal/-a:P.S. Kdor ne vidi smisla v osvajanju novega, neodkritega in nekoristnega sveta pa naj crkne doma v fotelju...

Ne bom rekla, da vem kako je ljubiti gore. Ker ne vem. Vem pa kako je čutiti klic v srcu, ki te žene in žene, da greš čez sebe, čez (človeško) razumne meje in narediš nekaj za kar te drugi imenujejo NOREC.

V tem tednu je bilo veliko neprimernih komentarjev glede Tomaža Humarja. Mislim, da se vsi strinjamo, da bi se dalo nestrinjajnje z njegovimi dejanji povedati lepše, z mnogo več empatije in s srcem.
Mislim pa tudi, da nam ni treba zaviti na isto raven (pa naj crkne...), ker ima vsak človek svojo pot, svoje želje, svoj klic. In vsakdo živi svoje življenje tako, kot on najbolje more in kot se njemu zdi prav.

Tomaž, žal mi je zate. Učil si nas, da je vredno živeti za svoje sanje. Sožalje svojcem in prijateljem.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA