prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Nismo presegli števila prejšnjega tedna, ampak19 tekačev in tekačic { 2 pohodnice } ni slabo. Vesel sem nekaj novih. Tudi tempo je bil bolj primeren, tako da je bila skupina dalj časa strnjena, kljubi temu so nekateri popravili svoj čas teka.
No, traso zdaj dobro poznam. Vem tudi za nekaj bližnjic. :D
Ker spadam med bolj žejne, sem tokrat s sabo vzela pijačo.
Da pa je preveč ne tovorim s sabo, me zanima, če je vodo mogoče dobiti kje na trasi :arrow: še posebej na drugi polovici?
LpE.
Res pohvalno tudi dan pred tekamo smo tekli..RUNDO...7 tekačev in 1 tekačica, je pa res da nas je polovica v Godiču obrnila. Kaj moramo tekma v ponedeljek, tekma v sredo vmes pa druženje. Vse se da če je volja.
Katastrofa....mal dežja pa večina kamniških tekačev zariba...dva tekača in tekačica to je današnja številka druženja.Prvih 20 minut nas je pralo na prvem hribčku pa že sonček pa kakšnji pogledi na hribe, višje celo sneg.
ferbezarg napisal/-a:Pol, ko je pa dež nehal, nas je blo pa po celem Kamniku in okolici.... :oops:

Sva se srečala, knede?

Jaz priznam, da sem najprej hotel priti, ko sem se vračal iz Ljubljane v sončku. V nalivu kakršen je bil pa niti slučajno. Dejansko je bilo pa kakšno urco kasneje že bolj normalno. Če te dež dobi slučajno na poti, nimaš kaj, pač tečeš naprej moker, ampak da bi pa rinil na dež, ko si še na suhem, jaz nikoli več.
Res sva se srečala na Duplici. Si ga dobr žgal :clap:

Tudi jest sem imel namen iti, ampak je preveč padal dež....
Se strinjam, vsaj začeti je treba brez dežja :D pol je pa že vseeno...moker tako ali tako.

No včeraj je bilo pa res boljše dobro uro kasneje.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 63

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA