prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

milk napisal/-a:
Du5aN napisal/-a:Zanima me, če je možno, da bi objavljali rezultate od vseh udeležencev, da bi tudi mi rekreativci lahko videli, kako uspešni smo bili.

Ravno zato, ker tudi na koncu lige nikakor nisem uspel priti do rezultatov posamezne lige ali skupnega rezultata za vse lige, sem se prenehal vpisovati v knjigo, ker to v tem primeru nima nikakršnega smisla. Sedaj se lige udeležim le občasno, če je vreme in če imam čas, da imam nekoliko intenzivnejši trening, seveda s podaljšanjem vsaj do Jarškega doma ali pa na Kamniški vrh.

Potemtakem bi organizatorji res morali razmisliti o tem, da bi objavljali povezavo do rezultatov vseh udeležencev. Kolikor gledam objave drugih lig tukaj na forumu, imajo to urejeno.
Milk:
Razumem tvoje interese, razumem, kaj vse ti roji po glavi, kaj, kje in kako bi bilo dobro izboljšati lige, neglede katera je to v Sloveniji, povem pa ti, da velikokrat ne gre vse tako, kot je v glavi.
Sprejemam z odprtimi rokami vse predloge, sem odprt za pohvale, prav tako kritike, če je to pohvala se zahvalim, če je kritika, jo poskusimo odpraviti, toda, če je pa, LAŽ, pa vsekakor ne bom tiho in bom branil ligo, ekipo, ki se trudi zanjo in navsezadnje RESNICO.
To kar praviš, da še nikoli nisi videl svojih rezultatov oz jih nisi dobil, je tvoja malomarnost oz nezanimanje za rezultate. Igor ima vse rezultate doma in na zaključku lige so vsi rezultati viseli na panoju.

PRVI DOKAZ:
Slika
PS: Med rezultati tudi tisti, ki so na ligi bili le 1x. :wink:

Da nisi dobil v roke rezultata-žal nisi naredil lige-moral bi biti vsaj 10x. Vsak, ki je naredil ligo, je dobil diplomo z rezultati in sponzorji.

DRUGI DOKAZ:
Slika
PS: Vsak od udeležencev lige ti lahko to potrdi.

Da nisi dobil svojih rezultatov, kot sem že omenil, je to tvoja malomarnost, če znaš preko foruma kritizirati (vsekakakor sprejmem kritiko), bi lahko, kot sem na zaključku lige povedal, če kdo želi rezultate, tisti, ki so bili manj kot 10x jih lahko dobijo, le v kontakt z Igorjem oz z menoj naj stopijo in jih sprintamo ali pošljemo po mailu, TAKO ENOSTAVNO to gre. :evil:

Žal pa te na zaključku ni bilo, mi je žal, da te ni bilo, ker potem ne bi tako govoril in imel bi rezultate, to pa, da se ne vpisuješ, je pa tako in tako odvisno od vsakega posameznika ali se vpiše ali ne, to je pač tvoja volja.

Praviš, da imajo vse lige to poskrbljeno, kar se rezultatov tiče, ZAKAJ PA MORAMO VEDNO OD NEKOGA KOPIRATI.

Zimska liga Sv. Primož nad Kamnikom je taka kot je, ima taka pravila, kot jih ima, če želiš biti del nje, sem počaščen, če ne, je to pač tvoja odločitev, samo ne govori oz NE zavajaj drugih in ne LAŽI.

Milk, hvala za razumevanje in še vedno vabljen na ligo.
PA: Čaka pa te tudi novoletno darilo, da ne boš drugo leto govoril, da ti ga pa nisi dobil.

Slika

Du5aN, gotovo boš razbral odgovor na tvoje vprašanje. :wink:
cvalenti napisal/-a: če je pa, LAŽ

Vsekakor to, kar sem napisal ni laž, jaz govorim o enem, ti pa mi odgovarjaš čisto nekaj drugega. Tudi v svojem odgovoru si potrdil, da to, kar sem napisal, ni laž.
Da bi prišel do končnih rezultatov, bi se moral udeležiti zaključka lige in si rezultate ogledati v živo na panoju, kar pa očitno nisem storil, za razlog sedaj ne vem več in ni pomemeben. Jaz pa sem napisal, da nisem mogel priti do rezultatov na internetu. Prvo leto, ko sem se kar pogosto udeležil lige, sem jih zelo vneto iskal po internetu (iskanje bi lahko meril v urah) pa mi jih nikakor ni uspelo najti, tudi naslednje leto ne. Letos pa se nisem še niti enkrat vpisal, čeprav sem bil na nekaj ligah. Pogovor in predlog je bil v tem, da bi vsaj končne rezultate (če že ne vsakokratnih) nekdo dal na internet ali forum. Tudi če sam nisem upravičen do "osebne obravnave", ki si je baje deležen po vsaj desetih udeležbah, bi me rezultati zanimali.
Glede na vsakokratno zelo negativno in nestrpno reakcijo, na moje predloge, ki nimajo osebnega značaja (to mislim, da je jasno, vpričo dejstva, da se sploh ne vpisujem in torej nisem uradni udeleženec lige) imam občutek, da sem tu precej nezaželjen in bom razmislil, če se bom vaše lige sploh še udeleževal.
Vsaka reč se mora izpopolnjevati in razvijati, to je osnovno gonilo človeštva, zato me zelo moti taka konzervativnost in samozadostnost, ki ne sprejema nikakršnih predlogov in se ob vsakem , počuti napadeno in ogroženo. Ne zamerite mi moje direktnosti, toda jaz vedno povem naravnost, kar si mislim, če je to prijetno ali ne. Ravno zato me marsikdo, ki tega ni sposoben prenesti, ne mara. Vsekakor se trudim biti objektiven in realen, zato se ne ženiram.
milk napisal/-a:
cvalenti napisal/-a: če je pa, LAŽ

Da bi prišel do končnih rezultatov, bi se moral udeležiti zaključka lige in si rezultate ogledati v živo na panoju, ka.

Joj Milk, ne vem ali prehitro bereš in izpustiš kakšen stavek, ali ga namerno spregledaš ali želiš le pozornost, slednjo si dobil. Ti še enkrat kopiram moj link, ki sem ga 2 posta nazaj tebi osebno napisal.

cvalenti napisal/-a:Da nisi dobil svojih rezultatov, kot sem že omenil, je to tvoja malomarnost, če znaš preko foruma kritizirati (vsekakakor sprejmem kritiko), bi lahko, kot sem na zaključku lige povedal, če kdo želi rezultate, tisti, ki so bili manj kot 10x jih lahko dobijo, le v kontakt z Igorjem oz z menoj naj stopijo in jih sprintamo ali pošljemo po mailu, TAKO ENOSTAVNO to gre. :evil:

Še enkrat :

cvalenti napisal/-a:ki so bili manj kot 10x jih lahko dobijo, le v kontakt z Igorjem oz z menoj naj stopijo in jih sprintamo ali pošljemo po mailu, TAKO ENOSTAVNO to gre. :evil:

PS: koliko ur bi ti prihranil, če ... :twisted: :twisted:

Milk, jaz nikogar ne obsojam, kritike sprejemam pozitivno, če je kaj dobrega to sprejmemo, toda zakaj morajo biti vse lige po enem in istem kopitu. Samo ne začni mi s točkami, ker jih imajo vse lige. :evil:
Ulala, kot bi rekel Miran Ališič pri komentiranju F1. :lol: Očitno imate nekateri nekaj nedorečenih zadev, v kar se pa jaz ne mislim spuščati, saj ne poznam ozadja...

Niti pod razno si nisem mislil, da se bo glede tega vnela tako vroča debata... :roll: Skratka, moj predlog (in tudi kar nekaj ostalih ligašev je izrazilo željo po tem) je samo bil, da bi se objavljali rezultati oz. povezava do rezultatov vseh udeležencev. Pa nikakor se mi ne gre za kakršnokoli primerjanje z drugimi ligami ali za nevem kakšen sistem točkovanja. Samo želel bi vsakič preveriti, kako dobro sem opravil s progo in katero mesto sem zasedel. THAT'S ALL. Če je to izvedljivo, pa naj presodi organizator...

vrtnica23 napisal/-a:
ferbezarg napisal/-a:Da je zimska liga uspešna potrjuje število udeležencev vsako soboto.
Bravo Tomaž in Sandra, še pridem (o).
:laola :laola

Se podpišem :D Liga je super :clap:

Kot sem napisal že v mojem prvem sporočilu, gredo tudi z moje strani vse pohvale organizatorjema in vsem ki zraven pomagajo. Zagotovo se bom lige udeležil čimvečkrat, kot se bo le dalo.
:clap:
Du5aN napisal/-a:Niti pod razno si nisem mislil, da se bo glede tega vnela tako vroča debata... :roll: Skratka, moj predlog (in tudi kar nekaj ostalih ligašev je izrazilo željo po tem) je samo bil, da bi se objavljali rezultati oz. povezava do rezultatov vseh udeležencev. Pa nikakor se mi ne gre za kakršnokoli primerjanje z drugimi ligami ali za nevem kakšen sistem točkovanja. Samo želel bi vsakič preveriti, kako dobro sem opravil s progo in katero mesto sem zasedel. THAT'S ALL. Če je to izvedljivo, pa naj presodi organizator...
:clap:

Cvalenti: Moj očitek, je bil zato, ker imam občutek, da se ne potrudiš prebrati in razumeti mojega pisanja in reagiraš takoj nestrpno. Še vedno ti govoriš o nečem drugem, kot jaz.
Da boš lažje razumel, ti navajam zgornji tekst, ki ni moj. To je edino, kar sem tudi jaz želel povedati. Torej, da ne rabim iskati kontakta z nekom, ki mi bo milostno, na posebno zahtevo dal rezultate ampak da jih nekdo, ki jih ima, objavi na internetu, tako kot jih objavi za prve tri uvrščene na "tekmi", ki ni tekma. Kaj boste počeli z rezultati in kako boste razvrstili tekmovalce na koncu lige, me že od vsega začetka ne zanima, saj že prvič nisem hodil na ligo zaradi tekmovanja, saj se je (očitno) nisem udeležil 10x. Ker nisem tekmovalno povezan z ligo, je tvoj vtis, da jo hočem prilagajati svojim željam, povsem napačen in ker vidim da nikakršni predlogi niso zaželjeni, bom z njimi prenehal.
Verjamem, da je večina udeležencev s tako ligo povsem zadovoljna. Tudi jaz sem bil in bi bil še naprej, če bi upoštevali vsaj to željo, ki očitno ni le moja, da bi s klikom na miško, ob zključku lige videl , kako smo se na njej trudili in kako nam je nihala kondicija med "zimskim počitkom".
milk napisal/-a:Glede na vsakokratno zelo negativno in nestrpno reakcijo, na moje predloge

Ne poznam te. Cvalentija sem srečala le enkrat, tako da ga tudi ne poznam (čeprav me že od lani mika udeležba na vsaj enem dogodku te zimske lige).
Verjamem, da misliš dobro, ampak ton tvojih sporočil se da razumeti na zelo drugačen način.
Ok, nekatere stvari ti niso všeč, tudi meni ni in to povem (ne govorim o ligi, ker me tam ni bilo, govorim o nekaterih drugih dogodkih, na katerih sem bila). Ampak ... včasih kritika ni upravičena. Organizator je startal "z nule" in v kratkem času naredil uspešno in priljubljeno tekmo. Ok, ni edini. Ampak: ko za udeležbo ni nobene startnine in nobene obveznosti (da bi npr. udeleženci nosili reklamne napise sponzorjev), potem organizator NIMA nobene od teh obveznosti, ki jih imajo organizatorji "resnih" tekem (merjenje časov, objavljanje rezultatov, podelitev nagrad). Pa kljub temu to počne! Objavi rezultate, tistim, ki so bili vsaj 10-krat, je, kot berem, celo izročil kompletne rezultate. Podeljuje nagrade, na forumu vsak teden beremo zanimiva poročila, gledamo fotografije, prebiramo zapise o posameznih udeležencih ... Za kaj takega si zasluži le pohvale! :clap:

In če bi ti res hotel rezultate, bi pač povprašal ali na forumu ali Cvalentija osebno. Saj to ni tako težko, kaj?

Upam, da v tej zimi vendarle pridem vsaj enkrat. :D
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 15

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA