prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 miro
Midva s Kotnikom sigurno. Mogoče še en prijatelj , ki se ne more prijaviti, verjetno zaradi maila.
Lp
Miro
 Lučko
Lučko pride sigurno . :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 MatjazV
To nedeljo pridem tud jst. A pol velja, 9.30 pred Festivalno?

L.P.

MatjažV
Uporabniški avatar
 miro
Matjaž velja!
Miro
 Lučko
Zopet super trening v super okolju ob super (so)tekačih :lol: Miro, Milan, MatjažV, Tuareg in moja malenkost smo se kljub poigravanju snežink podali blejskim "ogrevalnim" krogom nasproti. Danes smo si privoščili tri kroge :lol: zelo dober kapučin in nobene kremšnite :--( :arrow: zato tudi ne pišem bedarij. :wink:
Doma sm bil tolk lepo zmatran, je tolk pasala ena urca horizontale :oops: :wink:
Uporabniški avatar
 miro
Tudi jutri ob standardni uri pričnemo s tekom. Tuareg , če boš slučajno prišel bomo na parkirnem prostoru za starim partizanom , ostali pred festivalno dvorano.
Padejo trije krogi , kot ogrevanje za Zagreb.
Miro
 Lučko
Za sigurno pridem na tri kremšnite :wink: , no pa na tri kroge okoli jezera tudi. :lol:
Uporabniški avatar
 pegaz
Hojla, Blejci, Blejčani in Bledci!

Tudi mene mika, da bi ugotovil, kako teknejo kremšnite od Angelce po teku okol jezera. Pa tanovga Garminčka sprobat.
Se namalam pred Festivalno ob 9.30!

Lep let, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 miro
Torej smo jutri trije sigurno.
lp
Miro
 Ninocka
Je bilo veselo-sneženo na Bledu danes. Jezero se je skrilo pod snežno odejo, smo pa zato forumovci toliko bolj suvereno preplavili obrežja.

Miro in Matjaž sta počakala na četvero zamudnikov iz smeri Ljubljane: Klavdijo, Lučkota, Pegaza in mojo malenkost.
Potem pa super kroženje po zimsko-idiličnem Bledu.

Hvala vsem za družbo, predvsem pa Pegazu, da me je rešil planiranega teka po ljubljanskih pločnikih!
 Lučko
Hoj forumci :lol:
Kljub malo bolj slabemu vremenu smo odtekli poštene tri kroge, kasneje pa pošteno pojedli vsak po eno kremšnito "tete Angelce". Evo dokaze iz današnjega treninga na Bledu. :lol: :wink:
PS
Men so ble kremšnite od "teteca Šmona" tudi odlične. :wink: V čem je že razlika :roll:...ajaaaa v pogledu na jezero :rol:
 laufar
A "Čuj" je tud teku z vami okoli jezera, pa je enkrat pred leti reku : Čuj, nikoli več! 8)
Uporabniški avatar
 pegaz
Ja, lepo je blo danes na Bledu. Nič sončka, a krasna družba, splužena pot in lep razgled na zmrznjeno jezero. Ninočka je ravno prišla na obrate, pa bi bilo skor že konec, zato je šla 3 kroge, s Klaudi pa sva ostala pri dveh. Miro, Matevž in Lučko so pogumno odbrzeli naprej. Gremlinček FR 301 je samo enkrat zamjavkal, da pogreša satelite (pod skalco, kjer je nabolj drselo) in prvič v zgodovini TF se je zgodilo, da na analizi nismo božali kozlov. Matevž se je sicer trudil popraviti vtis z Unijem, ostali pa smo sklenili, da na rumeno-bele mojstrovine gospe Angelce pivo ne paše.

Kmalu na ponovitev! Sam da nam Miro in njegov brat (izza 9 gora in voda) ne bosta preveč zaračunala za pogled na jezero. Za pogled na grad pa tako nimamo dovolj denarja ;)

LL Pegaz :)
Uporabniški avatar
 klaudi
Še moji vtisi:
1. jezero mi je ful bolj všeč v kakšnem drugem agregatnem stanju
2. z Ninočko je fajn tečt, ampak tega se zaveš šele na cilju, med tekom pa mal trpiš, ker ti zmanjkuje sape, če jo hočeš dohajat
3. Lučko, Miro in Matevž so se že takoj na štartu izgubili v daljavi
4. kremšnite in družba ob njih super
5.človk se hitro navadi na svojega šoferja, Pegaz me je komaj prepričal, da sem se presedla nazaj v svoj avto

Lp, Klaudi
 Lučko
V vednost :lol:
Ker bo Pokljuka od 11.03-18.03 moj dom 8) in glede na to, da ne bom imel dostop do Net-a, javim samo to, da pridem v nedeljo ob pol desetih na dogovorjeno mesto (parkirišče nad Festivalno dvorano).
Tokrat jaz častim tri kroge :lol:
Vabljeni :wink:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA