prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Barb
Ne jst sm pa mož(ups)-ženska besede

mal gorenjskega zraka mi ne bo škodil,pa tud če sama tečem en giro

Urh bo pa tud še kdaj padu
Uporabniški avatar
 Staša
lojzeP napisal/-a:Nič bat, ni to regija , v kateri živiš ti !

Tisti, ki se imajo za javiti, mislim, da že spijo, pa boš že videl jutri, ha ha 8) 8) 8)

Je bilo rečeno, da skoraj zagotovo dobimo obisk ( če le ne bo kaj vmes prišlo )

No saj ni, da ravno dol padeš, bo pa treba to posebej zabeležiti :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

2x LP

P.S. Surprise varianta

Hmm, a sem bila to jaz mišljena? Sem 3 dni spala... Samo... kaj to pomeni, da ni, da ravno dol padeš? Hmm... Ampak me ne bo. Pa ne iz užaljenosti, ampak zato, ker boli koleno.

Pripravljam pa trening v Logatcu! Grem danes s kolesom merit kilometre.

Aja, če pa nisem odročna regija jaz... mimogrede, mi smo osrednjeslovenska regija v regionalno-razvojni politiki, hočemo pa v Notranjsko-Kraško, ker je le-ta manj razvita in bi to v naslednji finančni perspektivi pomenilo več sredstev (in s tem več NRP-jev, Barb) in več razvoja. Kamor zapiha veter, torej! No skratka, če nisem bila skriti gosta jaz, potem se opravičujem, ampak nekaj novega ste pa se naučili iz tega mojega pisanja. :D
Uporabniški avatar
 lojzeP
No, pa jo imamo 8)

Prepoznani so se prepoznali, ampak - je muca snedla - obljubo :oops: :oops:
Ker pa obljuba dela dolg pričakujemo, da bo ta tudi ustrezno poplačan. Ali pa so se nekateri začali orientirati po toplo - hladni varianti :shock: :shock: :shock: :shock:

2x LP

P.S. Staša, če pa rabiš masažo kolenčka, ali pa, no ja, kje drugje, se pa prav sramežljivo javim - pa ne okol govor :roll: :roll: :roll: t
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
ZDRAVO!
Sicer se oglašam malce pozno, ker prej nisem utegnil odtapkati na računalniku teh besed.Stvar je taka, da danes pridem na Brdo samo prej bom že kolesaril kar precej.Da se maksimlno pripravim že za naslednji teden, ko bo maraton PREDVOR-ŽELEZNA KAPLA.Že vidim to bo ludnica na maratonu.Tako da BARBR ne boš tavala sama okoli Brda.Bomo spet bodi gardi prišli v zaščito vspred in od uzadaj vsepovsod nas bo dosti ha, ha.Ker sem včeraj bil na Storžiču sem tekel gor in škoda BARBR da te ni bilo ker je bilo enkratno sami gamsi so bili gor kar nekaj jih je bilo.Resnično enkratno za pogledat so se me kar ustrašili, ko sem šel nazaj dol.So si mislili kateri norec gre pa sedaj dol ha, ha, ha.No se vidimo na Brdu.Bom pa tudi jaz sedaj eno zgodbico napisal kaj se mi je dogodilo, ko sva lansko leto tekla s kolegom na Krvavec in čez Zvoh proti Kalškemu grebenu in potem nazaj.To je pa za rubriko morda niste vedeli.
Saj res ERO prišel sem na fantastično idejo, mogoče se motim, ampak probajmo.Zakaj se ne bi odprla rubrika morda pa niste vedeli.Zajemala pa bi vso zgodovino teka kdor bi pač kaj napisal in bi se stekale informacije od posameznih tekačev in športov, ki so povezani na kakršenkoli način z njim.Recimo, da je kje kakšna tekma in da se vsaj en del te tekme teče in bi jo lahko vpisali v to rubriko morda pa niste vedeli.Seveda bi bile tu podrobneje opisane najnovejši podatki in izsledki iz področja ATLETIKE in seveda kar je povezanega z njim.
Kaj praviš na to!
Lep pozdrav
Uporabniški avatar
 Staša
Dolg bo poplačan, čeprav ne vem, kaj sem dolžna, ampak booo, z organizacijo treninga v naši regiji!

Še vedno ne vem, kaj pomenijo besede Ni, da dol padeš?!? No, saj vem, da ni, ampak, Lojze, tega se vendar ne napiše tako direktno. :(

Kaj pa je toplo-hladna varianta?

Eh, bi ful šla danes, a se šparam za bubo. Masažo pa... :?: :roll:
Uporabniški avatar
 tini
Jst bom danes na Brdu ze ob 18h in bom opravil en krog za ogrevanje pred ostalimi.
Lahko se mi tudi kdo pridruzi, drugace se pa vidimo ob 19h!

LpTini
Uporabniški avatar
 lojzeP
Ja, Tini, hudo je tole :roll: :roll:

A je to morda nov način regeneracije ( mi na selu smo pač mal zadej )
Se vidi, da me ni bilo na Plitvicama - sem že mal zadej ostal :shock: :shock:

A te je Matevž prejšni teden mal zrajcou, a ( ups, sedaj smo "javni" - tako, da prosim za vse - lep(šej)še se izražat )

Samo, da ne boš jutri pol reku, da si utrujen od Brunarice ( kao, da je še neki dnarja ostal od prejšnega tedna )

2x LP
Uporabniški avatar
 lojzeP
Staša, midva k sva oba za odtenek bolj sramežljiva, bova "najine" stavi rajši na ZS rešila, da se ne bodo drugi naslajali nad najinim umazanim perilom :shock: :shock:

Da je pa slo. jezik široko področje, je pa že una tetica ( slavistka - ? ) iz thinsko - nevemkere regije že dokazala, a ne :D :D :D

2x LP

P.S. če bo pa treba kej odmert, se pa itaq javim :oops: :oops:
Uporabniški avatar
 tini
lojzeP napisal/-a:A je to morda nov način regeneracije ( mi na selu smo pač mal zadej )
Se vidi, da me ni bilo na Plitvicama - sem že mal zadej ostal :shock: :shock:

A te je Matevž prejšni teden mal zrajcou, a ( ups, sedaj smo "javni" - tako, da prosim za vse - lep(šej)še se izražat )

Samo, da ne boš jutri pol reku, da si utrujen od Brunarice ( kao, da je še neki dnarja ostal od prejšnega tedna )

2x LP

Plitvice so ze davno regenerirane :) , me je pa res Matevz zadnjic mal zrajcou z dvemi krogi. Posteno povedano, eden je res mal premal (razen ce bi ga terali do amena :) )

Ja, res mamo neki petty casha od zadnjic. :)

LpTini
Uporabniški avatar
 ales
Barb napisal/-a:Ja kaj pa je zdej to :cry: :cry: :?:

A veš Barb, menda Tuaregi verjamejo, da lahko umreš, če šteješ kamele, zato je bolje, če ostaneš neveden. Torej, pusti se presenetiti. Aja, jaz sem pa že doma, nč ne bom zamudil.
Uporabniški avatar
 Tuareg
Prišli so muzikanti, s harmonikou, pa s gitarami, pa s trubof... 8)

Da ne bo pomote, niso prišli V.K. in B.B., ampak čisto navadni zidarji in
podobni gradbeniki in sem zato namesto teka okrog Brda imel dopolnilno
(nadomestno) rekreacijo. :lol:

Ja, tisto, da ni dobr kamele štet, pa res drži. Ker baje potem tudi kamele poštejejo dneve od tistega, ki jih šteje. :cry:
Uporabniški avatar
 lojzeP
Tudi danes se je zgodilo.

Standardno številčna zasedba ( 5 tekačev + Bor - le amalitičar ), je , jasno, uspešno opravila svoje poslanstvo, tako, da Barbino šibko srčece ni doživelo neprijetnih prebliskov - ne, ni tekla sama.

Opažam, da se posttekaško dejavnost opravljamo vedno bolje ( beri temeljiteje ) , tako, da bomo , no morda, lahko začeli razmišljati o novem sponzorju ( Brunarica ). Ker nam debate ne (z)manjka nikoli, so se nekateri (Barb ) domislili originalnih idej, kako se nekater utiša; da lažje še sama kaj pove oz. pride do besede - ??? Zelo preprost - speče kolače oz. ne vem kaj še vse, jaz in meni ( podobno zgovorni ) se jasno "bašemo", in mira na pretek. Trpljenja pa nikoli konec.

Za nameček, samo mimogrede, Aleš namoči še Barb, in glej ga no. Nekateri smo bili le še mojstri sveče oz. smo motili romantično idilo, ko je Aleš tako po kavalirsko "sušil" tamokra hlač(k)e - od Barb jasno.
Ne moreš verjet - še piva ne moreš več v miru spit - povsod si že odveč.

E, takav nam je život sportaša, bi rekli bivši ( bodoči ) bratje.

V glavnem - ni nam dolgčas, dogaja se stalno, piva nikoli ne zmanjka ( sindrom Piramida ), če gre pa katera mokra domov pa - se pač zgodi, a ne.

2x LP
Uporabniški avatar
 Staša
stasa napisal/-a:Dolg bo poplačan, čeprav ne vem, kaj sem dolžna, ampak booo, z organizacijo treninga v naši regiji!

Še vedno ne vem, kaj pomenijo besede Ni, da dol padeš?!? No, saj vem, da ni, ampak, Lojze, tega se vendar ne napiše tako direktno. :(

Kaj pa je toplo-hladna varianta?

Eh, bi ful šla danes, a se šparam za bubo. Masažo pa... :?: :roll:

No, lepa reč! Sedaj je pa tole mene že prav ganilo. Najprej Fotr, potem pa še Aleš in Lojze so bili v skrbeh, zakaj sem slabe volje. Nisem mogla verjeti svojim očem, a menda se je razbralo iz mojega včerajšnjega pisanja. Sklepam, da je bil kriv tale prispevek. Res sem imela včeraj en tak čisto čuden dan, ampak da se je to začutilo tako daleč in preko spleta... Ne morem verjet, da se že tako poznamo:)

Skratka, ni bilo čisto nič v zvezi s forumom, mi je pa vaša pozornost močno dvignila počutje. Ej, hvala. Pa se opravičujem tudi jaz, če sem dala tak strog vtis:)

Komaj čakam, da se vidimo...

PS: Tudi danes sem še malo z mislimi drugje... ampak se oddaljujejo!!! :)
Uporabniški avatar
 Barb
stasa napisal/-a:[
Skratka, ni bilo čisto nič v zvezi s forumom, mi je pa vaša pozornost močno dvignila počutje. Ej, hvala. Pa se opravičujem tudi jaz, če sem dala tak strog vtis:)

PS: Tudi danes sem še malo z mislimi drugje... ampak se oddaljujejo!!! :)

Ženske te že razumemo :wink:
Pa upam,da je uno od zjutraj kej pripomoglo k' izboljšanju razpoloženja
Uporabniški avatar
 Matevz
A ste ga koj zjutrej na zob dale :?: :!: :shock: :?: :D :D :D :D :D

Tukaj pri nas vsaj do desetih počakamo :D :D :D :D :D
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8