prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

bobr napisal/-a:Mi smo jo udarili kar večino po cestah in tudi imeli svoje kilometre gazenja po snegu. Bo boje počakat da se počitstijo peš poti...
Matjaž: vidiš da je bolš da ni smo lazli v golovc :lol:

Srečala sem vas na Hradeckega, ko sem se peljala proti Ižanki. Negalantno ste MiciM pustili, da teče na repu :)
Kje pa ste danes tekli in kje ste imeli probleme (oz. kje jih ni bilo)?
Nazadnje spremenil nana, dne 10 Jan 2010, 17:19, skupaj popravljeno 1 krat.
Tudi jaz sem danes en malček PSTja sprobala :shock: . Po sprehodu čez Rožnik sem imela namen iz Šiške do doma odtečt po PSTju...vztrajala sem do Verovškove :roll: (katastrofično), potem pa do Novih Jarš odtekla po kolesarski stezi ob obvoznici.
Čestitke vsem , ki ste v takih razmerah tekli po PSTju, dobri ste, ni kej :clap:
Sem si pa izbral ta pravi dan za svoj tekaški krst na PST.

V družbi sem res užival kot tudi v teku, saj je bil zaradi snežnih razmer prav penzionerski. A ta pravi za kurjenje odvečnih maščob.

Sicer ko sem startal z Obale nisem pričakoval tako zasnežene proge in sem (kot tudi Maca) odtekel v letnih supergah.

Rosi64 je celo pot diktiral tempo.

Sproščujoče druženje z TF-jevci. Odteči PST je seveda v letošnjem načrtu in upam, da bom tako užival kot danes. Hvala obema za vodenje in prijetno druženje.
nana napisal/-a:
bobr napisal/-a:Mi smo jo udarili kar večino po cestah in tudi imeli svoje kilometre gazenja po snegu. Bo boje počakat da se počitstijo peš poti...
Matjaž: vidiš da je bolš da ni smo lazli v golovc :lol:

Srečala sem vas na Hradeckega, ko sem se peljala proti Ižanki. Negalantno ste MiciM pustili, da teče na repu :)
Kje pa ste danes tekli in kje ste imeli probleme (oz. kje jih ni bilo)?

No, ni bilo tako hudo, so fantje kar lepo pazili, da me niso kje zgubili :lol: :lol: , nabralo pa se je meni in bobru 22,5km.
Bilo je super

:wink:
spela* napisal/-a:Za mano pa najdaljša 20ka doslej. 2 uri in pol :shock: , sem kar sama po Mostecu kroge delala. Sneg se je vedno bolj ugrezal, name pa vsake toliko časa padel sneg tudi z dreves.

Spela*,

tale mostec verjetno ni bil najboljša varianta. Vsaj za našo skupinico, ki se je v nedeljo prebijala po zasneženih stezicah in potkah v Mostecu in okolici. Hitro smo se tega naveličal in zavili kar na cesto :?

Matjaž
AVI napisal/-a:
zajc napisal/-a:
lenči napisal/-a:31.1.2010 prideva z mojim in Mojco osvajat PST. Po preverjanju se nam bo pridružila še Maca, vsekakor pa bomo veseli družbe in spremstva vseh oboževalcev PST. Štart v Fužinah, glede na zimske razmere tam okoli 8.30. :laola :clap: Se že veselim :clap:

Računaj tudi name 8)

...je velika verjetnost da se tudi jaz tam pojavim... :D :D

Malo dvigujem temo.
Dolžina mojega teka je odvisna tudi od podlage - če slučajno ne bo več snega, me malo mika tudi cel krog. Ampak za zdaj še ničesar ne napovedujem.
lenči napisal/-a:Do 31.1. bo vse OK :clap: :clap:

Resno dvomim o tem. Ob predpostavki, da bo ledeno, bom poiskala alternativo. PST pa nikamor ne bo šel. Zadnje, kar potrebujem, je zlomljena noga :D
  • 1
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA