prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

spela* napisal/-a:Jaz pa vse bolj dvomim o svoji udeležbi, ker se mi ne zdi, da je veliko možnosti, da bi se led do tačas stalil ... :?

Danes sem si ogledala PST na dveh koncih in odločitev je definitivno padla. Jaz grem na PST, ko ne bo več ledu. Danes sem tekla 1 km na taki podlagi, pa ga imam za cel teden dovolj.
ROSI64 napisal/-a:Jaz pa glede na to, da lenči gre, :D grem tudi jaz z derezami ali pa brez. Lenči, če ne boš imela druge polžke ali polžka za družbo, se bom pa jaz preobrazil v polža. :D

:heart Hvala ti, jaz sem že od zadnjič hotela sprintati traso, da se brez zemljevida ne bi zgubila :oops: , sedaj pa vidim, da ne bo potrebno. Aja, a sem omenila, da bo po teku sigurno nekaj za nagrado :--
ne vem, če je že kdo pisal v tej temi, ampak velja opozoriti, da je PST pri stadionu Stožice prekinjen, ker so postavili ogrjao zaradi začetka dela za novo cesto.
seveda to velja za tiste, ki gredo okrog Ljubljane.
raf napisal/-a:ne vem, če je že kdo pisal v tej temi, ampak velja opozoriti, da je PST pri stadionu Stožice prekinjen, ker so postavili ogrjao zaradi začetka dela za novo cesto.

Upam, da bodo domačini znali obiti prepreko :oops:
lenči napisal/-a:
raf napisal/-a:ne vem, če je že kdo pisal v tej temi, ampak velja opozoriti, da je PST pri stadionu Stožice prekinjen, ker so postavili ogrjao zaradi začetka dela za novo cesto.

Menda bodo tam "nadhod" postaviti. Ampak ne verjamem, da že do nedelje. :lol:
lenči napisal/-a:

najboljša varijanta za premostitev prepreke je, da se gre pri prečkanju Vojkove levo proti obvoznici in čez obvoznico desno in takoj levo proti hipodromu in mimo njega skozi gozdiček , pod podvozom črnuške obvoznice in za njim takoj desno ter po cesti v tomačevo mimo pizzerije sonček in merkatorja pri končni postaji 19 pa desno in si ze na mostu pri žalski cesti. naprej boste pa že znali.......
slabost tega ovinka je v tem ,da je cca 1 km dodatka na skupno dolžino
Glede na to, da je še sneg po cestah, se mi zdi najboljša varianta laufat po pločnikih ulic:

Vojkova cesta - Kranjčeva ulica - Koželjeva ulica - Tomačevska cesta - po PST čez Žale in naprej
  • 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA