- 23 Jan 2010, 22:20
Moj že ima derezice, moje pa bodo upam prispele do nedelje
, tako da izgovorov ni
. Ob 8.30 smo na štartu

spela* napisal/-a:Jaz pa vse bolj dvomim o svoji udeležbi, ker se mi ne zdi, da je veliko možnosti, da bi se led do tačas stalil ...
spela* napisal/-a:Jaz pa vse bolj dvomim o svoji udeležbi, ker se mi ne zdi, da je veliko možnosti, da bi se led do tačas stalil ...
ROSI64 napisal/-a:Jaz pa glede na to, da lenči gre,grem tudi jaz z derezami ali pa brez. Lenči, če ne boš imela druge polžke ali polžka za družbo, se bom pa jaz preobrazil v polža.
lenči napisal/-a:Aja, a sem omenila, da bo po teku sigurno nekaj za nagrado
raf napisal/-a:ne vem, če je že kdo pisal v tej temi, ampak velja opozoriti, da je PST pri stadionu Stožice prekinjen, ker so postavili ogrjao zaradi začetka dela za novo cesto.
seveda to velja za tiste, ki gredo okrog Ljubljane.
lenči napisal/-a:raf napisal/-a:ne vem, če je že kdo pisal v tej temi, ampak velja opozoriti, da je PST pri stadionu Stožice prekinjen, ker so postavili ogrjao zaradi začetka dela za novo cesto.
Upam, da bodo domačini znali obiti prepreko
lenči napisal/-a:raf napisal/-a:ne vem, če je že kdo pisal v tej temi, ampak velja opozoriti, da je PST pri stadionu Stožice prekinjen, ker so postavili ogrjao zaradi začetka dela za novo cesto.
Upam, da bodo domačini znali obiti prepreko
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA