prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

:-- Vabljen naslednji torek ob 17.00 na parkirišče ob Zarji.

Poročilo za včeraj je oz. bo spisal šef...Njem gredo namreč tudi čestitke za 1. mesto v kategoriji veteranov na BMWFEST-u :laola

Seveda ma zdej fajn avto... :wink: :--
Priponke
DSC_0951 (Small).jpg
Pa še sam z lepotcem
DSC_0951 (Small).jpg (119.6 KiB) Pogledano 12369 krat
DSC_0949 (Small).jpg
BMW tekaška družba
DSC_0949 (Small).jpg (105.22 KiB) Pogledano 12390 krat
Včeraj smo trije garači pretekli zimsko+letno traso v enem kosu 27 km....jaz, Denis in Fricko......ostali so še tekli; Herman, Vlado, Grega F., Grega M., Igor, Tone, Darinka in slavljenka Marinka, kateri se zahvaljujemo za pribolške in pijačko ....vse najbolše pa čim več zdravih km na druženjih in tekmovanjih čim višje uvrstitve.........Družno smo se dogovorili da se prestavi ura starta na 17 uro oziroma 16,45 za prvo skupino, tako ostane do prestavitve ure, potem pa tako in tako startamo na zimsko traso....se vidmo.
Prav lep dan za tekaško druženje...tekli smo moja malenkost, Herman, Grega M., Fricko, Igor, Denis, Darko, Vlado, Tone, Olson, Darinka, Marinka in Andrej, ki je častil za rojstni dan tako da nismo odšli domov žejni...hvala Andrej....se vidmo.
Zapeljal iz boksa in odtekel progo s počasnejšo skupino, pravi užitek kljub bolečini pa še tekli smo bolj po naravni panoramski progi...vsi zadovolni...tekli smo.... moja malenkost, Tone, Darinka, Marinka, Herman, Andrej, Vlado, Denis, Fricko, Grega F. in organizator teka na Miklavž Tomo Petek......se vidmo.
Družba jutri je zadnji TOREK pred LJ MARATONOM, zato smo se dogovorili za skupni počasni tek obe skupine skupaj ob 17 uri in odtekli bomo zimsko traso cca 11 km...res počasi brez pravokacij velja.....Nekaj nas že nekaj let hodi po Ljubjancu na proteine v obliki pohanega piščanca seveda k PIRC na Rova, če ima še kdo željo po takšnem druženju naj jutri to sporoči da vem približno število, seveda lahko povabite še svoje partnerje.........Torkovci so na teku v Češnjicah usvojili lepo število medalj, po kategorijah prvo mesto jaz, Marinka, Bojan B., drugo mesto Denis, Tone, tretje mesto Fricko, Andrej, Miha....v skupnni uvrstitvi pa jaz drugi, Denis tretji, Fricko četrti...itd....se vidmo.
tekac 007 napisal/-a:Torkovci so na teku v Češnjicah usvojili lepo število medalj, po kategorijah prvo mesto jaz, Marinka, Bojan B., drugo mesto Denis, Tone, tretje mesto Fricko, Andrej, Miha....v skupnni uvrstitvi pa jaz drugi, Denis tretji, Fricko četrti...itd....se vidmo.

Razlog, zakaj se pridružiti "torkovcem". Čestitke :laola :clap: :clap:
Nastopil je zimski čas tudi s premikom urnega kazalca dan je krajši zato tudi mi premikamo čas druženja na 16 uro in tečemo krajšo progo...start skupinski, saj eni poznajo bližnjice....in pridemo skoraj skupaj v cilj,,,se vidmo oziroma ta torek bom mankal, zaradi službe in tudi moje noge potrebujejo senacijo, zaradi nasilo pretečenega LJ. maratona. Čestitke vsem torkovcem, ki ste pretekli maraton, še posebej Fricku, Denisu, Gregu, Klemenu, Blažu in Tinkari, ki so pretekli 42 km......ampak pšanc pri Pirc je pa še vedno zakon.
Malo vetrovno in toplo torkovo popoldne pa se spet družimo....tekli smo: Igor, Denis, Andrej, Herman, Darko, Roberto, Bojan B., Tina, Marinka, Tone in moja malenkost. Zimska trasa meri 11,3 km ima dva klančka , malo krajša 9,6 km pa samo en klanček. DOBIVAMO SE OB 16 URI vsi skupaj....se vidmo.
  • 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 63

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA